Captain America: Civil War (2016) - Phase 3/13

Başlatan dean, 07 Nisan, 2014, 19:44:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dean

Sette bir adet Baron Zemo (Daniel Brühl) göründü.

dean

Spider-Man sahneleri tamamlanmış.

Ras Al Ghul

Spider man çekimlere ne ara başladı da bitti ;D ;D

dean

Spider-Man filmde çok fazla çıkmayacak. Geniş bir cameo olduğu söyleniyor. Zaten Spider-Man için fazlasına gerek yok. Civil War filmi Spider-Man'siz haliyle bile oldukça kırılgan bir film. Bir de Spider-Man için senaryonun çok fazla değişmesi filmi felakete götürebilir. Her ne kadar katılmasamda Age of Ultron ile ilgili en büyük eleştiri hep süresi oldu. Civil War, Age of Ultron'dan bile daha fazla karaktere sahip. üstelik daha yoğun bir konuda işlemesi lazım. Spidey için ne kadar az senaryo değişikliği olursa o kadar iyi. Benim şahsi fikrime göre hiç çıkmasa daha iyi ya neyse.

@Serhan

Bizim şu Spidey'imiz çizgi romanlardaki gibi , iç savaş filminde stark onu kendi tarafına çekip kullanıp devletin önünde kendini ifşa etse ne güzel olurdu. Marvel's Spiderman serisinde şimdiye kadar görmediğimiz 2 seridende farklı ve ilginç olurdu. Aynı zamanda muhteşem olurdu. Keşke öyle olsaymış. Siz ne düşünüyorsunuz ?

dean

Marvel Cinematic Universe'de Daredevil dışında gizli kimlik henüz olmadığı için Civil War'da olası bir kimlik ifşası yeteri kadar etkileyici ve can alıcı olmayacaktır. Üstelik Spider-Man'in bu filmde MCU'ya katıldığını düşünürsek daha ilk filmden henüz doğru düzgün Spider-Man olmayan bir Spider-Man'in kimliğini açıklamasıda yine yeteri kadar etkileyici ve gerekli olmayacaktır. O yüzden Civil War filminde kimlik olayı yerine sadece kayıt olayına odaklanırsa senaryo daha derli toplu olacaktır.

Ha Spider-Man, phase 1'dan beri MCU'da olup bu film kimliğini açsa muhtemelen ben sinema salonunda kalp krizi geçirip anca sedye ile çıkardım :) o da ayrı.

@Serhan

Alıntı yapılan: dean - 06 Ağustos, 2015, 22:23:22

Ha Spider-Man, phase 1'dan beri MCU'da olup bu film kimliğini açsa muhtemelen ben sinema salonunda kalp krizi geçirip anca sedye ile çıkardım :) o da ayrı.
Aynı şekilde ben de :D gerçekten muhteşem olurdu.

@Serhan

Spideyin iç savaş içerisinde çok hızlı bir şekilde kökeni işlenecekmiş. Yani bir okul gezisindeyken örümcek tarafından ısırılacakmış. Bu arada dışarıda kopan kıyamettende kendi okulu etkilenicekmiş.

Nightrain

Spidey ara sıra dövüş sahnelerinde de gözükecekmiş.
"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

Nightrain

dean

Bu iddaa çizgi roman uyarlamalarının dedikodu kralı Umberto Gonzalez'den geldi. Doğru çıkma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum açıkçası. Dağılımda mantıklı duruyor. Foruma'da henüz güçlü bir dedikodu olduğunu hatırlatarak yazalım;

Captain America Takımı; Falcon, Hawkeye, Ant-Man, Scarlet Witch, The Winter Soldier
  Iron Man Takımı; Black Widow, The Vision, War Machine, Spider-Man
  Black Panther tarafsız.

Iron Man takımında Black Widow dışında sürpriz yok. Black Widow'unda ikili oynayıp oynamayacağı sorunsalı da var. Rhodey'nin Tony'nin yanında yer alması zaten beklenecek bi'şey. Vision'da Jarvis kökeni itibariyle Iron Man tarafında olması normal. Spider-Man başlangıç itibari ile Iron Man'in takımında olması uzun zamandır söylenen bi'şeydi. Hatta solo Spider-Man'de bile Iron Man'in olabileceği hakkında güçlü iddaa'lar var.

Captain America için bu takım pekala en fazla beklenen takım diyebiliriz. Rhodey'nin durumu gibi Falcon'unda Cap'e karşı gelebileceği düşünülemez. Kendisine gelen Bucky'de elbette Cap'in yanında olacaktır. Ant-Man'in filme katılışı da zaten Captain America ve Falcon'un kendisine ulaşmasıyla gerçekleşiyor. Scarlet Witch'de zaten kökeni itibari ile Stark'tan pek hoşlanmıyor. Onun yanında yer almasını beklemezdim zaten. Hawkeye ise daha devlet düzenini kabul edecek biri gibi dursa da ailesi ile de bağlantılı bir şekilde özgürlüğü tercih etmiş olabilir.

Black Panther ise tahmin ettiğimiz gibi tarafsız kalacak. Yine iddaa'lara göre babası ile alakalı olarak Civil War'a katılmadan Winter Soldier'ın peşine düşebilir. Ama illaki savaşa karışacaksa Captain America'nın tarafında yer alacağını düşünüyorum.

İki takımı değerlendirirsek kadro bu haldeyse ben Iron Man'in takımını daha güçlü buldum. Age of Ultron'da The Vision'un neler yaptığını düşünürsek burada da Iron Man'e büyük avantaj sağlayabilir. Üstelik Iron Man, Iron Legion'u da devreye sokabilir. Herneyse bunları konuşmak için erken aslında. Bakalım neler olacak.

Nightrain

Cap'in kadro güzel lakin Scarlet yerine Black Widow olsa pörfekşın olacakmış. Umarım ikili oynar Natasha. <3

dean

hennessy

https://www.youtube.com/watch?v=upWvMla1M2M

Fregman yayınlandı çizgi roman hikayesine sadık kalmışlar gibi spiderman forever................
Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

-brendon-

Fragman fake butun marvel filmlerinden kesitler almislar