Suicide Squad (2016) - DCEU Film 3

Başlatan dean, 15 Ekim, 2014, 23:06:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dean

Suicide Squad setinde Batman ve Batmobile görünmeye devam ediyor;

lampard

Joker -Harley ve Batman-Joker sahnelerinin videolari bile var bir sürü, dc bu işi kasti olarak yapıyor herhalde. Dark Knight Rises'dan önce o kadar çok video fotoğraf sizmisti ki senaryonun ana hatları belli olmuştu.

dean

Bu derece popüler filmlerin dış mekan çekimlerinde sızma olması kaçınılmaz. Christopher Nolan'ın Batman filmlerinde de böyleydi. Çünkü Nolan'da dış mekan çekimlerine ağırlık veren bir yönetmendi. Ama Batman v Superman: Dawn of Justice'da bu olmadı. Sadece tek tük bir kaç sahnede oldu. Bunun sebebi de Zack Snyder'in daha çok greenbox ve cgi kullanması. Mesela şu an çekimleri devam eden Civil War'da da dış mekan çekimleri var. Her gün setten fotoğraf geliyor.

Stüdyo buna izin vermesi konusu ise olasılığı yüksek. Ha diyelim izin vermiyor. Rahatsız olsa fotoğrafları kaldırtadabilir. Ama kaldırtmıyorlar. Demek ki fotoğraf sızma olayı filmin konuşulmasını sağladığı için memnunlar.

dean

lampard

Captain Boomerang'ı oynayan Jai Courtney Leto'nun çekimler başladığından beri karakterin dışına çıktığını hiç görmedim demiş.

dean

Alıntı yapılan: lampard - 02 Temmuz, 2015, 20:17:50
Captain Boomerang'ı oynayan Jai Courtney Leto'nun çekimler başladığından beri karakterin dışına çıktığını hiç görmedim demiş.

Metod oyunculuğu. Heath Ledger'da böyle yapmıştı Joker'e hazırlanırken ve The Dark Knight çekilirken. Marlon Brando, Al Pacino, Daniel Day-Lewis en ünlü metod oyuncularından. Lewis, "My Left Foot"'un çekimleri boyunca tekerlikli sandalyeden hiç kalkmamış mesela. "Gangs of New York" içinde belli bir süre kasaplık yapmış.

cmkrbn

Jared Leto ve Margot Robbie mükemmel seçimler olduklarını bu fragmanla kanıtlamışlardır abiiii :D Harley'e bayıldım, çok iyi kotarmış karakteri :D Joker ise Heath Ledger abimiz kadar olmasa da efsane olmuş bence. Ancak bu kadar olurdu :D Fragmanın orijinalini sabırsızlıkla bekliyorum 

Pulluk

Valla Batman V Superman'den daha çok heyecanlandırdı beni...
Hayallerine giden yol kutuplardan bile geçse vazgeçme!

dean

Comic-Con fragmanı resmi olarak yayınlanmayacakmış.

Nightrain

Fragmanın sonundaki sahnede Joker'in konuştuğu kişinin Robin olduğu söyleniyor. BvS fragmanında da Robin suit'i gözükmüştü. Muhtemelen SS filmi BvS'nin öncesinde geçiyor. Açıkcası DC Universe olayından umudum yoktu ama bu tarz güzel hareketlerle filmleri birbirine bağlamaları harika olacak.

Zaten solo Batman filminin konusuda Under the Red Hood olacak diyorlardı. =)

Bu da Robin'in suiti. Çok güzel olmuş yahu.

"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

lampard

dean

rumar80

Animvader

Ya resmi fragmanda da daha net gördüm, kostümler gerçekten çok çok kötü, şaka gibi, ilk X-Men filmine benziyor.Hele Killer Croc gibi Hulk boyutlarındaki bir karakter, eğer büyüme özelliği falan yoksa, olmamış.

xmenac

Uzunluk olayı biraz enteresan. İnternetteki bilgilere baktığımda 7 foot 5 inches gözüküyor Croc'un boyu, yani 2.26 metre. Fakat burada hangi serinin baz alındığı da önemli. Örneğin Batman'in konsol oyunlarında gayet devasa bir Croc varken Knightfall serisinde Bane ile hemen hemen aynı uzunlukta bir Croc vardı.

Hulk ile aynı boyda olmasından ziyade, ortalama insan boyunda olması daha makul bence. Orijin hikayesine bakıldığında Waylon Jones'un çok da süper gücü olduğu söylenemez aslında, kendisi zamanla timsah görünümünü andıran bir görünüme bürünüyor sadece.