Suicide Squad (2016) - DCEU Film 3

Başlatan dean, 15 Ekim, 2014, 23:06:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Animvader

Alıntı yapılan: xmenac - 14 Temmuz, 2015, 00:22:14
Uzunluk olay biraz enteresan. İnternetteki bilgilere baktığımda 7 foot 5 inches gözüküyor Croc'un boyu, yani 2.26 metre. Fakat burada hangi serinin baz alındığı da önemli. Örneğin Batman'in konsol oyunlarında gayet devasa bir Croc varken Knightfall serisinde Bane ile hemen hemen aynı uzunlukta bir Croc vardı.

Hulk ile aynı boyda olmasından ziyade, ortalama insan boyunda olması daha makul bence. Orijin hikayesine bakıldığında Waylon Jones'un çok da süper gücü olduğu söylenemez aslında, kendisi zamanla timsah görünümünü andıran bir görünüme bürünüyor sadece.

Boy demedim dostum dikkat edersen boyut dedim, Croc evet 2,26 olarak yazıyor ama aynı zamanda 300 kilo olduğu da yazıyor.Hulk da zaten 2 metre civarı diye geçiyor.

xmenac

Ben ek bilgi vermek istemiştim, bu konuda bir enteresanlık var diye. Boyu özellikle belirtme sebebim Bane ile kıyaslamak içindi. :)

300 kilo olması da tuhaf değil mi zaten, Waylon Jones normal bir insan. Nedense zaman içinde bazı eserlerde farklı bir görünüm kazandırdılar bu karaktere.

xmenac

Bu arada fragmanı pek beğenmedim, Batman v Superman'in yanında çok sade kalmış gibi duruyor. Daha hareketli bir fragman bekliyordum.

dean

Alıntı yapılan: xmenac - 14 Temmuz, 2015, 00:53:32
Batman v Superman'in yanında çok sade kalmış gibi duruyor. Daha hareketli bir fragman bekliyordum.

BvS'nin ikinci fragmanıydı ama. BvS'nin ilk fragmanı da sakindi. İkinci Suicide Squad fragmanı çok daha hareketli olacaktır.

xmenac

Doğru. Bu detayı atlamışım. :)

dean

dean

dean

dean

dean

Animvader

Suicide Squad Horror Story:Freak Show

dean

dean

emre ozdamarlar

Sakızlı Ohannes Paşa

Alıntı yapılan: dean - 19 Ocak, 2016, 20:31:51

Sağdan ikinci pembe ceketli kim? Onu çıkaramadım.