Kim Kazanır? (2015)

Başlatan xmenac, 10 Nisan, 2015, 20:08:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pizagor

Max tarzı ya da X-Force tarzı bir Wolverine ile Batman'in kapışması +18, bol kanlı, vahşi, uzuvların havada uçuştuğu lakin o uzuvların Batman'e ait olduğu bir mücadele olur gibi.

Hoşçakal Batman, dördüncülük de önemli bir başarı :)
İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

V

"İstemem,eksik olsun.."

pizagor

Oylama başabaş gidiyor.

Batman'e oy veren arkadaşlardan galibiyete dair birer senaryo okumak isterdim :)

tommikser

Batman mıknatıslı bir odada tuzağa düşürüp duvara yapıştırır.Nükleer enerji ile çalışan mıknatıs yaratıcı oda bin yıl çalışabilme özelliğine sahiptir.Ayrıca oda adamantium kaplamadır.Duvara sinek gibi yapışık bir şekilde wolvi 100 yıl sonra serbest kalacak şekilde hapis bırakılır.

pizagor

Senaryoya dair sorularım:

1. Adamantium mıknatıslanıyor mu?
2. 100 sene sonra Wolvi ölmeyecek, sadece saçlarına bir miktar ak düşmüş olacak ama Batman ise çoktan toprağın iki metre altında istirahatte.

tommikser

Evet mıknatıslanıyor.Magneto'nun güçleri yaptığı için biliyoruz.Soru yenmek öldürmek değil.Yüzyıl duvarda sinek gibi kalınca yenmiş olur.

xmenac

Batman'in Wayne Enterprises'a manyetik bir cihaz yaptırmasına bakar bu karşılaşma. ;D

Magneto'nun yaptığı etkiyi çok rahatlıkla bu şekilde yapabilir.

lampard

Batman Hellbat ya da Insider Suit'le Wolvi karşısında zorlanmaz  :)

kalidor

İyileşme gücü ve öfkesiyle Wolvi Batman'i parçapinçik eder :)
Crom! Ölüleri Say...

xmenac

Ankette 14 - 14 eşitlik var. Son oyları alalım da akşama final anketine geçelim. ;D

rumar80

Bir kez daha eşitliği bozan ben oldum.

yunusmeyra

tahminimde yanılmamışım ;) bekledim...hislerimle eşitliğe oynadım (obi van kenobi ağlardı görseydi  ;D )
benim oyum ile 15-15  8)
wolvi
HULK DEĞERLİ BİR KAHRAMANDIR!
HSD YENİ ÜYELERİNİ BEKLİYOR

xmenac

@Serhan

xmenac

Nihayet anketi sona erdirebiliyoruz. ;D Wolverine 16'ya 15 kazandı ve üçüncü oldu.

Turnuvanın son anketinde Superman ve Silver Surfer birincilik için karşı karşıya geliyor.