X-Men: Tanrı Sever, İnsan Öldürür - Gerekli Şeyler

Başlatan hanac, 02 Eylül, 2015, 13:37:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Forsythe

X-Men Tanrı Sever, İnsan Öldürür

MARVEL'IN ŞİMDİYE KADARKİ EN BAŞARILI HİKAYELERİNDEN BİRİ

1982'de, yazar Chris Claremont Uncanny X-Men'de efsanevi işler çıkarmaya, çizgi romanın yapısını sonsuza dek değiştirmeye ve süper kahraman edebiyatı için yeni bir standart yaratmaya devam ediyordu! Bitmek tükenmek bilmeyen fi kirlere sahip Claremont, sadece ana X-Men serisi ile sınırlı kalmadı ve Tanrı Sever, İnsan Öldürür adlı bir grafik roman için endüstri devlerinden Brent Anderson ile güç birliği yaptı. Öyküde X-Men, tüm mutant ırkını tehdit eden yeni bir düşman karşısında en amansız hasımları Magneto ile işbirliğine giriyordu.

İşte Marvel, kilometre taşı sayılan bu öyküyü... orijinal yazar ve çizerden yeni bir ek hikaye ve Marcos Martin'den varyant kapaklar da dahil olmak üzere... tamamen yeni bir basımla sizlere sunmaktan gurur duyuyor!

Bu ciltte, Chris Claremont tarafından yazılan ve Brent Anderson tarafından çizilen X-Men: God Loves, Man Kills Extended Cut #1-2 yer almaktadır

Basım Tarihi: Şubat 2025
Sayfa Sayısı: 96
Boyut: 16x24
Kağıt: 1.Hamur
Etiket Fiyatı: 215₺

X-Men Tanrı Sever, İnsan Öldürür (Ciltli)

MARVEL'IN ŞİMDİYE KADARKİ EN BAŞARILI HİKAYELERİNDEN BİRİ

1982'de, yazar Chris Claremont Uncanny X-Men'de efsanevi işler çıkarmaya, çizgi romanın yapısını sonsuza dek değiştirmeye ve süper kahraman edebiyatı için yeni bir standart yaratmaya devam ediyordu! Bitmek tükenmek bilmeyen fi kirlere sahip Claremont, sadece ana X-Men serisi ile sınırlı kalmadı ve Tanrı Sever, İnsan Öldürür adlı bir grafik roman için endüstri devlerinden Brent Anderson ile güç birliği yaptı. Öyküde X-Men, tüm mutant ırkını tehdit eden yeni bir düşman karşısında en amansız hasımları Magneto ile işbirliğine giriyordu.

İşte Marvel, kilometre taşı sayılan bu öyküyü... orijinal yazar ve çizerden yeni bir ek hikaye ve Marcos Martin'den varyant kapaklar da dahil olmak üzere... tamamen yeni bir basımla sizlere sunmaktan gurur duyuyor!

Bu ciltte, Chris Claremont tarafından yazılan ve Brent Anderson tarafından çizilen X-Men: God Loves, Man Kills Extended Cut #1-2 yer almaktadır

Basım Tarihi: Şubat 2025
Sayfa Sayısı: 96
Boyut: 16x24
Kağıt: 1.Hamur
Etiket Fiyatı: 420₺

Lucky_Luke

Kapak olağanüstü görünüyor. Vay arkadaş :o

Üşenmedim, kütüphanemden eski essential serisinin bu macerasını aradım ve buldum. Hafızam o arada yerine geldi. Tabi okuduğum bir maceraymış. Bu kapakta  mevcut bende. Ama sayfa sayısı 64 ile sınırlı. Gerekli şeylerin çıkardığı ayrı baskısını almamıştım o dönem. Şimdi tekrar baskı yapılması ve önceki yayınlanan hikayeden daha uzun olması benim üzerimde, bunu da kütüphaneme katmam için yoğun istek oluşturdu.

Sayın Forsythe, kağıt kalitesi ve boyut Arka Bahçe'nin önceki çıkardıkları tek sayılık fasiküller ile aynı mıdır acaba? Kuşe kağıt, orjinal boyutta yayınlanıyorsa çok daha iyi olurdu :D
Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar; önce haysiyetlerini sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.

(Mustafa Kemal Atatürk)

pizagor

Arkabahçe baskısının 32 sayfa daha fazla olmasını ben de merak ettim.
İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

rumar80

Yıllar sonra Marvel iki sayı halinde uzamış versiyonunu bastı. Belki onu basacaklardır.

Forsythe

Alıntı yapılan: Lucky_Luke - 30 Ocak, 2025, 19:53:19Sayın Forsythe, kağıt kalitesi ve boyut Arka Bahçe'nin önceki çıkardıkları tek sayılık fasiküller ile aynı mıdır acaba? Kuşe kağıt, orjinal boyutta yayınlanıyorsa çok daha iyi olurdu :D

Sayın Lucky_Luke, Instagram yorumlarında 1.hamur olduğundan ve sert kapak baskısının haftaya çıkacağını belirtmişler 🙏:)

Lucky_Luke

Alıntı yapılan: Forsythe - 31 Ocak, 2025, 13:22:18Sayın Lucky_Luke, Instagram yorumlarında 1.hamur olduğundan ve sert kapak baskısının haftaya çıkacağını belirtmişler 🙏:)

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için Sayın Forsythe :D

Bu tarz tekli fasikül sayılar hoşuma gidiyor. Ciltliler de güzelde, fasikül den okumak , cilt üzerinde okumaktan çok daha fazla keyif veriyor bana. Fikrim fiyat ekonomiklik âçısından değildir. Toplu Albüm, Dobişko Cilt, Koleksiyon Ciltlerini ayrı tutuyorum. Yalnız okuma rahatlığı açısından değerlendirirsem okurken ki aldığım tad daha bir fazla oluyor.

Belki küçükken hep bayilerden günlük haftalık, gazetelerden bant olarak okuduğum dan beynim ona alışmış sanki. Bir anda okuyup tüketmek istemiyorum. Biraz zaman geçsin, biraz merak edeyim, hikayenin devamı nasıl olabilir diye kafa patlatayım istiyorum.

Yeni sayı gelene kadar sabırla beklemeye alışmışız. Bir yandan hoşuma da gidiyordu bu durum o dönemler. Ancak o dönemin en önemli unsuru zamanında periyodik basılan yayınların hiç sekmemesi, hiç ötelenmemesi idi. Maceraların devamını okuyamama gibi bir kuşkumuz olmazdı. Bunun verdiği güvenin de süreli yayınları okumanın tadını kat ve kat arttırdığını düşünenlerdenim.
Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar; önce haysiyetlerini sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.

(Mustafa Kemal Atatürk)