En Çok Sevdiginiz Fumetti Çizgi Romani

Başlatan Kagan, 23 Eylül, 2009, 22:24:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rumar80

Zagor'un bendeki yeri de ayrıdır. Tıpkı Tex gibi. Ama artık ilk sırada değilller.

altay1944

martin,nathan ve juliadan yana kullandım seçeneklerimi ama bu arada alan ford niye eklendi anlam veremedim.Ülkemizde yayınlandı mı ki?Kendisi hakkında pek te bilgimiz yok.Olmasını istediğiniz kategorisine girebilirdi belki.
Essegesseleri koymanın ve seçmenin seçime ne faydası olacak ki. Yeni yayınlara öncelik verilse daha iyi olur.
Yarabbi bildir de
ben beni bileyim. Beni bilen ben ile kendime geleyim. Benim bensizliğim
ile ben seni bileyim. Seni bilmeyen beni ben neyleyeyim...

Hz. Mevlânâ

rumar80

Alan Ford değerli üyemiz Alan Ford'un kişisel ricası ile eklenmiş olup ortama güzellik katmıştır.
   Essegesse konusunda size katılmamla birlikte (Verdiğim oylardan da bellidir)anket içinde yayınlanmış tüm fumettilere yer verme zorunluluğunu da göz ardı etmememiz gerektiğini hatırlatırım.
   Sevgilerimle

s.b

Anket seçeneklerimizi yayınlanmaya devam eden serilerden oluştursak daha iyi olur. Yayınlanmış ve serisi tamamlanmış olan ve artık yayınlanmayan çizgiromanları listeden kaldırsak nasıl olur. Güncel bir çizgiroman anketi daha iyi olur gibi.
İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN YAŞADIĞIN GİBİ İNANIRSIN

taarruz

ne olursa olsun Martin Amca,
Julia
ve de
Teks ...

hanac

Anketin eksiklikleri olduğu doğrudur ama siz dua edin de anketi Sn. Güneş Semerci hazırlamadı.

O zaman "Bu nasıl anket ? " derdiniz.   :)

Bir eleştiri de benden olsun;

Sürekli seriler ile mini-seriler bir arada, oldu mu şimdi ?   ;D

darkwood

Mini serilerin kesinlikle buradan ayrılması gerekiyor, zira sürekli serler yanında hiç şansları yok.

Fumettilerde sevdiğim o kadar karakter arasında oy verirken oldukça zorlandım.

Tercihlerim Zagor, Brendon ve Tex oldu.

Martin, Dampyr, Mister No, Büyülü Rüzgar, Julia, Teksas ve Nathan içinde oy kullanmak isterdim.
Darkwood Sakinleri..

hanac

Adaylar arasında Tom Braks'ı göremiyorum.

Bu anketin bir anlamı kalmamıştır.   :)

Not: Sevgili hanac, Tom Braks ankete eklenmiştir.

gamlıbaykuş

Benim için Fumettinin lokomotifleri 5 kahramandır. Zagor,Mister No, Teks, Dylan Dog ve Büyülü Rüzgar. Ama 3 oy seçeneği olduğu için Zagor , Mister No v e Teks' i işaretledim...
Hayat ne kadar güzel, hoş,
Haydi durma sevgiline koş...

rumar80

Hasan bugün iş yerinde pek iş olmadığı için geyiğe vermiş kendini. Yine de kolay gelsin.

emre ozdamarlar

DAMPYR

connyapku

mister no,ken parker,zagor bunlar sevdigim anketteki diyer cizgiromanlari daha once hic okumadigimdan bir sey diyemiyorum.

kalidor

Crom! Ölüleri Say...

DAMPYR

Alıntı yapılan: kalidor - 12 Aralık, 2012, 19:24:54
Ankete bakınca klasikler yine zirvede.
Demekki insanlar bildiğinden şaşmıyor... ??? ::) ;)