En Çok Sevdiginiz Fumetti Çizgi Romani

Başlatan Kagan, 23 Eylül, 2009, 22:24:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rumar80

Bu anket daha çok ahte vefa şeklinde. İstiyoruz denilen Dampyr de 7 oyda.

emre ozdamarlar

Insan 3 fumetti ile sinirli kalinca bazi serilerin 0 oy almalari mumkun.

Misal ben Teks'i secmedim, ilk ucte degil benim icin ama yine de okumaktan buyuk zevk aliyorum.
Dampyr, Greystorm'u seviyoruz ama ilk 3 zor.

HacıGeraltEmmi

Herkes önceliklerini işaretlemiş bence de. Mesela sıralamada Teks, Mister No ve Brendon işaretledim. Anketin önceki halinde Brendon seçeneği olmadığı için Julia demiştim. Şimdi yazdıklarımın birini elemem gerekse ilk gidecek Brendon olur, tek kahraman seçecek olsaydım Mister No'da elenmiş olurdu :) Ama hepsi okumaya devam etmek istediğim ve çok sevdiğim seriler. Büyülü Rüzgar ve Dampyr de sevdiklerimden.

Ahde vefa için seçecek olsaydım eğer Zagor ve Jeriko da oy alırdı benden, hatta Tom Brax bile. ;)

rumar80

Ahde vefa üçlüm Tex-Zagor ve Mr No olurdu.

Aaaaaa!!!!
  Bunlar ilk üç sırada??????
;)

HacıGeraltEmmi

Alıntı yapılan: rumar80 - 19 Aralık, 2012, 13:10:02
  Ahde vefa üçlüm Tex-Zagor ve Mr No olurdu.

Aaaaaa!!!!
  Bunlar ilk üç sırada??????
;)

Yanlış, şu andaki ilk üç

Teks
Ken Parker
Mister No
;D

rumar80

Olsun 3'te iki, 4'te 3

Bana yeter.

kalidor

Ben de Dylan, Nathan ve Ken Parker'a oy verdim. Ahde vefa açısından Judas, Teksas ve Kaptan Swing'e oy verirdim. Dampyr okuyorum ama ilk beşimde değil açıkçası. Dördüncü oyum da Corto'ya.
Crom! Ölüleri Say...

yunusmeyra

bir daha çizilmeyeceğini,ancak geçmiş sayıların büyük kısmının döne döne okunacağını varsaydığım ;ken parker,büyülü rüzgar,corto maltese,judas
ilk göz ağrılarımız ve hala döne döne okuduğumuz kimi maceraları ile ;zagor,tex,martin amca,mister no..
italya'dan son 10 yılda okuyup bu seriler okunmalı diye eşe dosta önerdiğim ;dylon dog,julia..
son dönemi,ilk fırsatta eksiksiz takip edilmeli diye karar aldığım ;brendon ve dampyr,nathan never..
ayrıca mini ve sınırlı serilerin bir çoğu..
bunların içinden birini illede seç derseniz,1.gruptan:ken parker,
                                                                  2.gruptan:zagor
                                                                   3.gruptan:dylon
                                                                      4.gruptan:nathan never  dermiyim bilemiyorum..yine düşündüm içim rahat etmedi..boş oy..boooş..  ;)
HULK DEĞERLİ BİR KAHRAMANDIR!
HSD YENİ ÜYELERİNİ BEKLİYOR

darkwood

Aha da Zagor 4.sıralarda kalmış,  Bir kahvenin 40 yıl hatırı var derler ama çizgiromanlar için sanırım bu geçerli değil. hayal kahvem bu günlerde kapalı acaba bu işte onunda bir etkisi varmı?
Darkwood Sakinleri..

yunusmeyra

sırf oylamanın sonucunu ve gidişini takip edebilmek için oy kullandım..yoksa oyum "boş" oy,biline..  ;)
HULK DEĞERLİ BİR KAHRAMANDIR!
HSD YENİ ÜYELERİNİ BEKLİYOR

hanac

Alıntı yapılan: darkwood - 19 Aralık, 2012, 14:14:47
Aha da Zagor 4.sıralarda kalmış,  Bir kahvenin 40 yıl hatırı var derler ama çizgiromanlar için sanırım bu geçerli değil. hayal kahvem bu günlerde kapalı acaba bu işte onunda bir etkisi varmı?

Mesut, Zagor'a oy vereceklere hediye ver istersen.  :)

konnektör

Görülen oki kimse TEX in liderliğini tartışmıyor, diğer sıralamada rekabet var, burada farklı çıksada ülkemizdeki çr. satışlarına bakacak olursak 2. sırada zagor olur sanırım, 3. sıra çok tartışmalı.
*Resmimi hayal ederim ve daha sonra hayalimi resmederim.
Vincent Van Gogh

darkwood

Alıntı yapılan: hanac - 19 Aralık, 2012, 14:25:47
Mesut, Zagor'a oy vereceklere hediye ver istersen.  :)

Zagor için oy veren ve verecek arkadaşlara Kuzgun dan yapacakları ilk alışverişte extra indirim uygulanacaktır duyurulur.   ;)  :D  ;D  8)  :-*
Darkwood Sakinleri..

hennessy

Alıntı yapılan: darkwood - 19 Aralık, 2012, 20:50:11
Zagor için oy veren ve verecek arkadaşlara Kuzgun dan yapacakları ilk alışverişte extra indirim uygulanacaktır duyurulur.   ;)  :D  ;D  8)  :-*

Martin Mystere oy vermeyenler itina ile siteden atılacaklardır............. 8)

Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

s.b

Tex'e oy vermeyenleri ............................ Noktalı yerleri siz içinizden doldurun artık.
İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN YAŞADIĞIN GİBİ İNANIRSIN