HOZ - The Amazing Spiderman

Başlatan hanac, 09 Ekim, 2009, 16:05:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yalcinerol345

Hoz'un 6 cilt örümcek adam'ini bitirdim.bilka dönemi kadar zevkli ve heyecanli.bilka'dan sonra yayinlanan örümcek adam'larin hiçbirini begenmemistim.hoz'unkilerde,bence çizgi ve hikaye süper.umarim uzun sure yayinlanir

rumar80

Tepkim asla HOZ'a degil ama, en sevimli çiftini ayiran "Son bir gün" macerasini yayinlayan Marvel'a çok kizginim

pizagor

Bir gün bir yerde bir sekilde o yollar birlesecek... Aksini düsünemiyorum bile...

Sevgili Umar belki hatirlarsin, bir süre evvel Siradaki Büyük Olay - Örümcek Adam basligini açmis ve yakin döneme dair Örümcegimizin hayatinda nelerin degiseceginden bahsetmistim. Bu degisikliklerden bana göre en çarpici olani Peter Parker'in yeni bir sevgilisi olacagi idiydi ki orada da yazmistim, bu durumu benim bünye kaldirmiyor... Bu saçmasapan, geçmisi silelim, yasanmislari unutalim, alternatif bir boyuta geçelim, yepyeni bir güne baslayalim açiliminin illa ki bir noktada bitirelecegini, Mefisto'nun yaptiklarindan geri dönülecegini, tipki Scarlett Witch'in gerçegi bükmesi gibi bir noktadan sonra birilerinin birseyler hatirlayip, 'Tüm bunlar yanlis, gerçek bu degil' demesini bekliyorum...

Bu olacak... Belki 1 yil, belki 5 yil sonra ama olacak...
İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

rumar80

Ama o yilda ben orada olmayacagim. Ben essential'lar ve bulursam Mary Jane'li sayilarla mutlu mesut yasamaya devam edecegim.
   Sanirim ben iflah olmaz bir romantigim.

hanac

Örümcek Adam 7. sayı Şubatın ilk haftası satışa çıkacak.

Kaynak: www.hozcomics.com

Huma

rumar80

Sevgili örümcek adam severler,
  Hasan'ın bu güzel haberi sonrası şunu da belirtmek isterim.
  Şubat ayı ile birlikte düzenli olarak yayınlanmasını umduğumuz örümcek adamın yayınlanacak bir-iki macerası daha önce okuduklarınız kadar doyurucu gelmeyebilir. Ancak konu bütünlüğü açısından üzerinden geçilmesi gereken maceralar.
  O nedenle Peter'dan umut kesmeyin, sabredin. Okumaktan vazgeçmeyin

tommikser

Umar abim örümcekden vazgeçmeç asla yok bide şimdi esenşıları yayınlanırsa doyulamaz valla tadından

ilke

s.b

Pırıl pırıl bir kapak. Gerçekten yepyeni bir gün havasını veriyor.
İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN YAŞADIĞIN GİBİ İNANIRSIN

Carnage

Rıza Umar abi çok güzel bir uyarıda bulunmuş. Ben de burada aynı şeyi tekrarlayayım. Brand New Day hoşunuza gitmeyebilir fakat devamlılık hakkında bilgi sahibi olmak için bu macerayı okumak şart. Ardından Kraven's Last Hunt ve New Days to Die gibi süper maceralar gelecek.

Bu arada HozComics'e naif bir şekilde bir öneride bulunmak istiyorum. Devamlılık hakkında bilgi sahibi olmak için okunması gerekmeyen ve kalitesiz olan maceraları kısa bir özet vererek atlarsanız bence daha iyi olur. Ayrıca bu şekilde ABD'deki sayılara dah erken yaklaşmış oluruz.

rumar80

Destek için sağol Fatih'çiğim
   Maceralar tat veremeyecek olsa da artık eskiden olduğu gibi kısa özetlerler sayıları atlamak bana itici geliyor. O yüzden Hoz'un ne olursa olsun yayınlamasından yanayım. Sadece biz okurlar daha sabırlı olup destek vermeliyiz.
   Eski dost örümcek geri gelecekse tam gelsin, şurda bir-iki comics var bari tam okuyalım.

hanac

Alıntı yapılan: Carnage - 05 Ocak, 2011, 21:37:34
Bu arada HozComics'e naif bir şekilde bir öneride bulunmak istiyorum.
Devamlılık hakkında bilgi sahibi olmak için okunması gerekmeyen ve kalitesiz olan maceraları kısa bir özet vererek atlarsanız bence daha iyi olur
.

Ben de bu olaya sıcak bakmıyorum.

Her maceranın çok iyi olamayacağını zaten kabul ediyoruz.

kahramanlarsinemada

Seneler sonra bir comics ülkemizde sıralı olarak devam ediyor. Baskı kalitesi, güzel tercümesi ve editör yazısı ile tam arşivlik çizgi romanlar. Bence Hoz'un Spiderman'de gösterdiği istikrar son zamanlarda ülkemizde başlayan comics yayınlarının önünü açmıştır.

Shevarash

Alıntı Yap
Bu arada HozComics'e naif bir şekilde bir öneride bulunmak istiyorum. Devamlılık hakkında bilgi sahibi olmak için okunması gerekmeyen ve kalitesiz olan maceraları kısa bir özet vererek atlarsanız bence daha iyi olur. Ayrıca bu şekilde ABD'deki sayılara dah erken yaklaşmış oluruz.
Ben de sıcak bakmıyorum. "Okunması gerekmeyen" ve "kalitesiz"... Ama kime göre?

En sıcak örneği olarak, en az benim kadar çizgiroman kültürü olan bir arkadaşım Ultimatum serisini hiç beğenmez ve "gerek yoktu böyle bir şeye" derken ben çok sevmiştim. Şimdi aradan ayıklarken kimin beğenisini baz alacaklar ve sonradan aradaki sayıları neden yayınlamadınız diyenlere ne cevap verecekler?