Mister No Klasik Maceralar - LAL

Başlatan darkwood, 08 Aralık, 2009, 18:37:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

V

39 nolu KM ile Tay 28'lik serinin ikk 2 kitabına yetişmiş olduk.Bu serideki maceralar da çok güzeldirler.Afrika sagası da bu seride başlayıp yarım kalmıştır.
"İstemem,eksik olsun.."

hennessy

Acımasız Bir Dünya-Rıo Cuıaba Hayaleti-Cehenneme Yolculuk-Nehirdeki Altınlar
Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

hennessy

Kaçak Yolcu-Gerçek Zamanı-Afrika-Safari

Hemen okumaya başlayacağım. Afrika maceraları başlıyor Mister No'nun çok merak ediyorum...

hennessy

Kaçak Yolcu

Mister No'dan gene güzel bir macera daha. Pilotumuz bir kızdan hoşlanır ve onun peşinden sevgilisini bulmaya gider. Neden kızı öldürmek istemetedirler. Mister No neden bu kızın peşinden gitmektedir. Sevgilisi neden bir türlü ona ulaşamaz.Bol aksiyonlu bir macera daha sizleri bekliyor.

hennessy

Gerçek Zamanı

Mister No düştüğü hapishane odasından kaçabilecek mi? Hoşlandığı kız geri gelip onu kurtaracak mı? İnka hazineleri ve harita aksiyon gene keyifli bir Mister No macerası daha bitti.

hennessy

AFRICA!

Mister No bu işte sevdiği bir kızı vali adayının elinden kurtarmak isteyince karşısına korumalar çıkar. Onlardan kaçarken bir gemiye sığınır kendini afrika yollarında bulur. Ona rehberlik etmesini isteyen adamı kabul eder ve artık afrika maceraları bizi beklemektedir.

hennessy

SAFARI

Tam bir safari yaşıyoruz. Mister No ve arkadaşları bizi afrika ormanında gezintiye götürüyor. Ordan yerli kabile ile tanışıyoruz onların geleneksel oyunlarına tanık oluyoruz. Ondan sonra olaylar başlıyor. Büyüler büyücüler sizi güzel bir macera daha bekliyor....

NIC

Alıntı yapılan: hennessy - 30 Mart, 2014, 20:45:35

SAFARI

Tam bir safari yaşıyoruz. Mister No ve arkadaşları bizi afrika ormanında gezintiye götürüyor. Ordan yerli kabile ile tanışıyoruz onların geleneksel oyunlarına tanık oluyoruz. Ondan sonra olaylar başlıyor. Büyüler büyücüler sizi güzel bir macera daha bekliyor....

Disonun kapakları enfes  :o

hanac

darkwood

Serinin kapakları genel olarak iyi görünüyor. Hikayeleri nasıl acaba?
Darkwood Sakinleri..

hennessy

Alıntı yapılan: darkwood - 31 Mart, 2014, 14:22:41
Serinin kapakları genel olarak iyi görünüyor. Hikayeleri nasıl acaba?

Ben beğendim bol aksiyon var. Mister No bu illa burnunu belaya sokacak.

NIC

Seriyi en son 38de bıraktığımda harikaydı

Zageyarolar hikayesi top ten hikayelerden üstüne afrika maceraları geliyorki bence Mister No için tavan dönemler

abselemon

Mister No Klasik seri'nin tamamlanmasına toplamda kaç cilt kaldı? Bilen biri yazabilir mi?

DAMPYR

Mister No 379'uncu sayıda İtalyada sona ermiş ciltlerde en son 168'inci sayı yayınlandı yeni seride ise 349'uncu sayıdalar.Buradan kaç cilt kaldığını hesaplıyabilirsiniz... ::) :D ;)

abselemon

Bu dediğinize göre bitmesine çok bir şey kalmadı. Lal seriyi yakında bitirecek o zaman.