Mister No Klasik Maceralar - LAL

Başlatan darkwood, 08 Aralık, 2009, 18:37:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hennessy

Mister No KS.35

Korkunç İcat.........
Tiziano Sclavi/Guido Nolitta-Franco Bignotti/Domenico e Stefano Di Vitto

Ön sözde okuduğum kadarı ile Sclavi bu hikayeyi yazdığı zaman Dylan Dog'da yayınlanmaya başlamış.Keşke Mister No'da bu tür değişik hikayeler daha çok olsa ön sözde de dendiği gibi.Fantastik bir öykü ile karşı karşıyayız.Bir adam bir makina ve garip insanlar etrafında dönen güzel bir hikaye daha bitti.Çizimler özellikle çok beğendim.

Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

NIC

Orjinal 116-119. sayılar arasında orjinali peygamber bizde kahin adıyla çıkan(niyeyse  ???) hikayeyi okudum

Son Kangseyro hikayesine benzeyen brezilyadaki  mesihçilik anlayışını sert şekilde eleştiren çokça dramatik sahneler barındıran dört dörtlük bir hikayeydi.tek eleştirim Bignotinin çizgileri diyebilirim ama çoğu mister no okuyucusu için Bignotti efsane olduğu için bakmayın eleştirdiğime  ;)

Özellikle sahte peygamberin Bir kadına duyduğu cinsel duyguları bastırmak için kendine eziyet etmesi ama sonunda arzularına yenik düşüp kadına tecavüze yeltenmesi kadınınında onu öldürmesi enfesti.(Hikeyenin ismini madem değitiriyorsunuz bari Adnan Oktar koysaydınız kimse itiraz etmezdi sanırım ;D)

Çok klasik olacak ama nerde eski mister nolar nerde şimdikiler...

Nightrain

"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

hennessy

Mister No KS 36

Subject and Script-Writer: Guido Nolitta
Artwork: Domenico and Stefano Di Vitto

Surat Khan (bizde çevrilirken Surhat Han) olarak çevrilmiş. Mister No'nun hiç bir zaman başı beladan kurtulmadığı gibi bu macerada da kurtulmaz. Brenda kaçırılmıştır. Mister No geceleyin gizlice Surhat Han'ın evine girmeye çalışmaktadır.Surhat Hanın evinde ne gizlidir? Mister No'nun önüne çıkan köpek ve kaplanı öldürebilecekmi? Brende Surhat Hanın şatosunda mı?. Bu macerada bu sorulara cevap arıyor pilotumuz. Çizimler hoşuma gitti. Hele şato çizimleri güzeldi.

hennessy

Subject and Script-Writer: Guido Nolitta
Artwork: Domenico and stefano Di Vitto
Renkli Düşler Evi

Mister No'yu aylar sonra bol paralı görmek güzel taksiciye bile 150 dolar verecek kadar :) Mister No'yu çin mahllesinde bekleyen kimdir? Orda onu neler beklemektedir? Brenda Prens Ahmet'in villasında çıkınca Mister No ne yaptı? Silahlar patlar ortalık karşışır taksici kaçar :) hikaye devam ediyor.... Yalnız Domenico ve Stefano Di Vitto'nın çizimleri ise nefis atmosferi çok iyi yansıtmışlar.

darkwood

Mister No km lerdeki özellikle Castelli ve Bignotti ikilisinin maceralarına doyum olmuyor. 36.sayısını okumaya bakalım ne zaman sıra gelecek.
Darkwood Sakinleri..

hennessy

Kayıp Kafile - Mutantlar Ormanı
Subject and Script-Writer: Luigi Grecchi
Artwork and cover illustration: Roberto Diso

Bir ateş küresi amazona düşer. Garip kuşlar görülmektedir etrafta. Araştırmaya giden ekibe ne oldu? Mister No'dan onu o yere götürmesini isteyen Linda Parker neden Mister No'nun uçağını çaldı? SS arkadaşına yardıma koşar ama neden Mister No'dan dayak yer? Mister No'nun amazon ormanlarında geçen doğa üstü olaylarla ilgili hikayelerini çok seviyorum. İçinde birde SS olunca aksiyonda zirvede oluyor. Mermiler havada uçusuyor. Yalnız Mister No hangi kızın elini sıksa ardından bıçak yiyor. Bu ciltte en çok dikkatimi çeken garibim Mister No'nun cebi hep bara doluydu.

hennessy

Savaş Rüzgarı-Uçan Kaplanlar-Sarı Gökyüzü-Benim Adım Mister No

Sonunda en merak ettiğim Mister No hikayesine geldik benim adım mister no sonunda nasıl bu lakabı aldığını öğreneceğim

hennessy

Larry Tree Mister No'Yu ziyarete gelir. Mister No ve arkadaşları ile eskiyi anmaya başlarlar. Mister No neden Çin'e gitmiştir. Uçan kaplanlar kimlerdir. Mister No gene aşıkmı olacak ve en önemlisi ne zamandır beklediğim Mister No ismini nasıl aldığını öğreneceğiz. İşin ilginci Miste No'nun ilk uçak deneyimini okumak güzel olacak. Mister No'nun savaş hikayeleri güzel oluyor bu hikaye biraz daha öbürlerine göre vasat olsada sakın kötü olduğu anlamına gelmesin.

NIC

Alıntı yapılan: hennessy - 02 Haziran, 2013, 15:41:32

Larry Tree Mister No'Yu ziyarete gelir. Mister No ve arkadaşları ile eskiyi anmaya başlarlar. Mister No neden Çin'e gitmiştir. Uçan kaplanlar kimlerdir. Mister No gene aşıkmı olacak ve en önemlisi ne zamandır beklediğim Mister No ismini nasıl aldığını öğreneceğiz. İşin ilginci Miste No'nun ilk uçak deneyimini okumak güzel olacak. Mister No'nun savaş hikayeleri güzel oluyor bu hikaye biraz daha öbürlerine göre vasat olsada sakın kötü olduğu anlamına gelmesin.

Ben de merakla bekliyorum

Lal Kitabın ilk yıllarındaki kapak içi yazılarında hikayenin gereğinden uzun olduğu yazılmıştı diye kalmış aklımda

Çizimleride ona keza ortalama çizgide diye belirtilmişti ama yinede çok merak ediyorum Uçan Kaplanları

hennessy

MAÇETELER GECESİ-ÖLÜ KENTTE TUZAK-BONAMPAK CELLADI-GİZEMLİ KADIN

Dylan DOg okuyordum ara verdim Maçeteler Gesi adlı hikayeyi bana çok methetmişlerdi ona başlayacağım

hennessy

MAÇETELER GECESİ

Mister No uçağına aldığı yolcuyu bir adaya götürür. Orda sakız imal etmek için ağaçlardan öz toplayanlar para beklemektedir. Olaylar beklendiği gibi gelişmez. İşçiler ayaklanır. Mister No parasını alabilmek derdindedir. Ama birden kendini olayların içinde bulur Uzun soluklu bir hikayeye güzel bir giriş idi. İyi bir Mister No hikayesi her daim bana keyif vermiştir.

hennessy

ÖLÜ KENTTE TUZAK

Mister No ve yanındakiler sakız toplayıcılarından kaçmaya devam ediyorlar. Aksiyon filmlerini aratmayacak bir silah çatışması sonucunda Mister No ve yanındaki adam eski bir tapınağın içine gizlenirler orda neler onları beklemektedir. Gene bol aksiyonlu bir bölüm daha bitti.

hennessy

BONAMPAK CELLADI

Mister No ve yanındaki adam Meksika'da bir tapınakta gizlenirken bir profösör ve ekibi ile tanışır. Profosör onlara bir tapınağı bulması için para teklif eder Mister No da kabul eder ama işler umduğu gibi gitmez. Katliamlar cinayetler ölümler ve tehlikeler peşini bırakmaz. Üç buçuk ciltlik nefis bir Mister No hikayesi bitti.

hennessy

Kayıp Hazine- Gölgedeki Katil-Pantanal'da Duello-Zagayero