Şu anda hangi çizgi romanları okuyorsunuz?

Başlatan hanac, 01 Kasım, 2009, 18:36:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

darkwood

Saga 3. sayıyı bitirdim. Serinin temposu her sayısında bir parça daha artıyor. 
Kahramanlarımız evrendeki maceralı yolculuklarına devam ediyorlar. Erkek karakterimizin annesi ve bebeğin hayalet bakıcısı ile birlikte, kendileri ve bebekleri için yaşamlarına nasıl iyi bir yön vereceklerine karar vermeye çalışıyorlar.
Tüm bunlar olurken peşlerinde ki ajan ve kiralık katillere de paçayı kaptırmamaya gayret gösteriyorlar.   
Yeni macerayı heyecanla beklemeye başladım.
Darkwood Sakinleri..

pizagor

Sins Past'ın devamı olan Sins Remembered cildine başlıyorum. E-dergiye buradan bir yazı borcum var...
İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

Harun Ça

Bona'a başladım hemen kendimi öykünün içinde buldum ilk cilt akıp gitti. Devamınında böyle sürükleyici bir macera olacağına eminim ciltleri devirmeye devam.

yalcinerol345

Barbar Conan'ın vahşi kılıcı son üç cildini karışık okuyorum.Günceli yakaladığım ilk seri olacak.Tek kelimeyle muhteşem.John BUSCEMA efsanesini mutlaka okumak lazım.

rumar80

X force toplu okumasına başladım.
Yanında Zagor yeni maceralar
ve Star Wars Epic Collection Rise of the Sith

tommikser

Saga 3 bitti.Naruto toplu okumaya başladım.Şu an ikinci Ciltteyim.

ferzan

Thorgal serisine başladım yeniden. Bir buçuk yıl önce tüm külliyatı tamamlamış, baştan okuyorken araya bir sürü kitap ve zaman girdi, ben de hangi ciltte ve hangi dönemde kaldığımı unuttum. 4 sene önce bir arkadaşta görüp el koyduğum orijinal HC kapak ve büyük boy Fransızca bir Thorgal albümüm vardı, 23.sayı. Hafta sonu o albümü karıştırırken dayanılmaz bir Thorgal okuma isteği hâsıl oldu. En baştan, Remzi Kitabevi büyük boy albümlerinden başladım. Az önce 4 bitti, şimdi 5 e geçeceğim. Çizgi Düşler 'in son bastığı Brek Zarith 'in Fethi isimli albümü, yani orijinal 6.albümü de uyumazsam 5 'in ardından okuyacağım.

Frankofon damarım, depreşmek için bahane arıyormuş. En kısa sürede Tenten, Asteriks ve elimde bazı sayıları olan, toplu albüm ciltleri de eksiksiz bulunan Red Kit lerin bende olmayan diğer incelerine niyetlendim. Ama ilk olarak Asteriks ve Tenten var listemde. Yıl sonuna kadar tamamlayabilir miyim, zaman gösterecek ama şu an Thorgal ile mest oluyorum. İyi ki unutmusum kaldığım yeri, iyi ki en baştan başlamışım.
Bağnaz okur, memnuniyetsiz beşer, işkilli büzük, sıfır tolerans iksmen, taş kalpli ahkam efendi...

https://ucuztefrika.blogspot.com

hennessy

Daredevil 6. cildi bir solukta okudum. Avengers X-Men Axis'e başlayacağım....
Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

bugraltu

- Fight Club 2, #9-10. Görüşlerimi kendi konusunda belirttim. 1/5
- Sandman vol. 1-2. Sandman hayal kırıklığına uğrayacağım diye başlamaktan her zaman korktuğum bir seriydi, ancak hiç öyle olmadı. Her satırını okurken hayran kaldım. İlk cildi 5/5, ikinci cildi 4/5.
- Saga vol. 3.  Saga'ya ne desek az, bir çırpıda okunup gidiyor. 5/5
- Descender #1. Zaten seveceğimden emindim, öyle de oldu. Cildini alıp okuyacağım. 5/5

Şu anda Marvel Unlimited üzerinden Dark Avengers'ın ilk cildini okumaya çalışıyorum, ama sarmıyor bir türlü :)

bugraltu

-Sandman vol.3 e ara veriyorum, Güngezgini'ni okuyacağım. Sandman çok iyi başlamıştı ama düşen bir performans sergiliyor. Sanıyorum araya başka ciltler serpiştirmeden bitiremeyeceğim.

ferzan

Seneler evvel aylık olarak takip ettiğim, 65.sayısından sonra öğrencilik ve finansal sorunlardan ötürü, bir parça da o dönemki ilgimi kaybetmemden ötürü ara verdiğim Büyülü Rüzgar 'ın 65 'ten sonraki sayılarını tamamlamak bu aya nasip oldu. Artık ilk 100 sayı elimde, gelecek ay da kalan 31 sayı gelecek ve seri tamamlanacak. Şimdi o çok sevdiğim ve birkaç kez hatim ettiğim ilk sayilara yeniden başlayacağım.

İlk sayı "Hayalet Kalesi" önümde. İzmir 'den Burdur 'a geldi ilk 65 sayı,  buradan da Eskişehir 'e gidecek pazar günü, diğer sayılarla buluşacak. Ben de üç günlük ziyâret sebebiyle şimdi annemin ve anneannemin dizi dibinde çok sevdiğim Büyülü Rüzgar a baştan başlayacağım. Bu üç günlük huzur kaçamağında da fumettiden başka birşey okunmaz zaten. 8)
Bağnaz okur, memnuniyetsiz beşer, işkilli büzük, sıfır tolerans iksmen, taş kalpli ahkam efendi...

https://ucuztefrika.blogspot.com

darkwood

Rodeo, Ken Parker serisine 20.cilt "Silahlı ve Hileli Bir Öykü" ile devam ediyorum.
Bu özel seriyi tekrar okurken, aradan geçen bunca zamanda sonra çoğu şeyi unuttuğumu fark ettim.
Sevdiğimiz serileri asla atmayın, zira 15-20 yıl sonra aynı kitapları elinize aldığınızda, sanki ilk defa okuyormuş gibi aynı keyif aldığınızı keşfedeceksiniz. ;)
Darkwood Sakinleri..

bugraltu

Güngezgini'ni bitirdim. Tek kelimeyle muhteşemdi. Okurken resmen boğazımın düğümlendiği bölümler oldu. Harika bir deneyim oldu.

Şimdi Siege okuyacağım. Dark Avengers ve New Avengers vol 10-11-12'yi okumaktan vazgeçtim. Başta çok iyi gitse de Bendis döneminin sonlara doğru çok kötüleştiğini düşünüyorum.

tommikser

Naruto'yu baştan okumaya başladım.Gerçekten çok seviyorum Naruto'yu.

maeglin

Güngezginini bitirdim biraz önce, ithaki dönemi Hellboy'lara başladım