Şu anda hangi çizgi romanları okuyorsunuz?

Başlatan hanac, 01 Kasım, 2009, 18:36:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pizagor

Alıntı yapılan: Zeljko - 05 Aralık, 2024, 15:30:51Absolute universe olarak geçiyor zannimca ultimate tarzinda ama daha sert olacak.

Kapaklarda içeriğin sertliğiyle özdeşleşen (ya da yetişkinlere uygun içerik diyelim) 'Black Label' ibaresi yok. Bundan da vazgeçilmiş olabilir mi?
İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

Lemarchand

Alıntı yapılan: pizagor - 05 Aralık, 2024, 16:30:00Kapaklarda içeriğin sertliğiyle özdeşleşen (ya da yetişkinlere uygun içerik diyelim) 'Black Label' ibaresi yok. Bundan da vazgeçilmiş olabilir mi?

DC Vertigoya geri döndü. Black Label'ın tamamen fişini çektiler mi emin değilim ama Scalped, 100 bullets, American Vampire gibi kitapları Black Label adı altında basmışlardı. Şimdi Vertigo adıyla basacaklar.

Zeljko

Black Label tam anlamıyla bitmedi ama daha az kitap basılacak bu etiket altında. Absolute serisi kendi etiketi altında Dc All in içerisinde karanlık paralel bir evrende geçiyor.

Şu Gotham'ın önü bir uzun alan
Bir tek seni sevdim Christopher Nolan

Animvader

(HBO) Max 2025'te kesin olarak geliyormuş, bir de şu DC Universe Infinite uygulamasını üyeliğe açsalar tadından yenmez olacak, kaç dolarsa verelim. Marvel'inki ne güzel açık. Fasikül almak istemiyorum ama böyle sayıları da çıkar çıkmaz bakmak istiyorum, kırk tane reklam, spam link arasından çizgiroman okumak yerine temiz temiz uygulamadan okusak ne güzel olacak.

Nightrain

Vertigo'yu yok etmeleri büyük hataydı. Hangi salağın fikriydi acaba.
"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

ferzan

Vertigo'yu Vertigo yapan Karen Berger idi. Nice Vertigo klasiğinin vücuda gelmesini sağlayan, şans veren, onaylayan yegane editör ve yayın danışmanıydı. Karen Berger ayrıldıktan sonra sanırım eskisi gibi olamadı. Berger bir süredir Dark Horse çatısı altında, Berger Books'un başında. Tabi Berger Books alt markasıyla çıkan az sayıdaki yayın da bir zamanların Vertigo'su gibi değil (bizde Karakarga'dan çıkan Görünmez Krallık da bunlardan biri). Zaten bugün artık Vertigo'ya da ihtiyaç kalmadı gibi. Image Comics ve Boom Studios orijinal serileri, TKO Studios ve DSTLRY limitli serileri, Vertigo ruhunun yegane mirasçıları. Vertigo ise bence artık sadece nostaljik değeri olan bir isimden ibaret ama Black Label olayından sonra Vertigo'ya iade-i itibar yapılacaksa, bundan iyisi can sağlığı derim ama ısrarla altını çizerim ki; Vertigo bir öncül olarak yıllar içerisinde misyonunu tamamladı ve bugünkü tam bağımsız ya da yarı bağımsız firmaların orijinal üretimlerindeki o şahane tavıra, hikayelere ve konseptlere evrildi.
Bağnaz okur, memnuniyetsiz beşer, işkilli büzük, sıfır tolerans iksmen, taş kalpli ahkam efendi...

https://ucuztefrika.blogspot.com

pizagor

Tam şu anda elimde Atlantis Süper Albüm 25 var; Kötülük Tohumu isimli hikayemizin daha henüz girişi. Kaligrafi ne kadar güzel, ne kadar sıcak bir şey; insanın kaybedince anladıklarından!
İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

rumar80

One piece hızla devam ediyor. Alaburna saga bitti.
 Diğer yandan JLI omnibus 2 de devam ediyor. Akıcı ve komik bir seri

kedidiro

Bu akşam maçlar öncesi raftan elime YKY'den çıkan "Olağanüstü Beyefendiler Cemiyeti"ni aldım, almaz olaydım. Zaten bozuk olan gözlerimin feri söndü yirmi sayfa okuyasıya. Yazık ki ne yazık. Koca yayınevi bile orijinal boy çizgi roman basmaktan imtina ediyor ya ne diyeyim? Basmayın arkadaş eksik kalıversin o çizgi roman da... Bir değil, on değil. Nedir bu ülkenin okurunun sorumsuz yayınevlerinin maymun iştahından çektiği?

Ustura Kemal

Dostum Uzun tüfek ile çıktığımız yürüyüşümüz, " Mine Town" da verdiğimiz ufak bir moladan sonra, Wyoming istikametinden Montana dağlarına doğru devam etmektedir. Bundan sonraki molamız , Washington'da cinayet " macerası olacaktır. Burada bir gün, bir gece Washington Star otelinde dinlendikten sonra, San Francisco'da büyük vurgun " soygununu araştırmak üzere olay yerine intikal edeceğiz.Sonra da, ver elini " beyaz topraklar, ver elini " erkekler ülkesi, Pat o'she'nin öyküsü." Sonra da "Sıcak şehir." Yolculuğumuz 59 sayı, Donovan' ın tayfaları macerası ile nihayete erecektir. Ken Parker dostları bu yolculuğuma davetlidir. Okuyunuz, dostlarınıza tavsiye ediniz.

Ustura Kemal

20 yıl kadar evvel gazeteci Kanat Atkaya'nın Hürriyet ( Hürriyetin hürriyet olduğu dönemlerde ) gazetesinde büyük boy Tex ile ilgili bir köşe yazısını okumuştum. O hafta çıkan büyük boy Tex'i epeyce övdükten sonra, " şimdi koltuklarınıza oturun, arkaya yaslanın ve Tex'i doya doya okuyunuz ". Diye bitiriyordu o güzel yazısını. Lal kitap 'dan
yayınlanan  Aylık Tex' in son iki sayısının C.Mastantuano tarafından çizildiğini görünce bu sabah gene bu çizerin sayfalara döktüğü büyük boy Tex No 21 Hualpai kâhini cildini kitaplığımdan aldım, değerli Tex dostu ve yazar Kanat Atkaya'nın ifadesiyle kedilerimi de kucağıma alarak koltuğuma oturdum, ardıma yaslandım; Hualpai kâhini hikayesini sindire sindire keyifle okumaya başladım.