Şu anda hangi çizgi romanları okuyorsunuz?

Başlatan hanac, 01 Kasım, 2009, 18:36:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yalcinerol345

Ölüm defteri'ni okuyorum.Şu anda üçüncü ciltteyim.Yalınayak Gen,naruto,şimdi de Death Note.Resmen Manga'ya hayran kaldım.

pukay

umbrella academy'İ bir solukta bitirdim,şimdi de kick ass'e dalış yaptım

gamlıbaykuş

Almayacağım dediğim Death Note'u aldım ve ilk cildini bitirdim. Animesini izlediğim için, haliyle gelişen olayları bildiğim için çok da farklı gelmedi ama izlemesi gibi okuması da zevkli oluyormuş :)
Hayat ne kadar güzel, hoş,
Haydi durma sevgiline koş...

V

Creepy 2 ve Eerie 1'i ardarda okudum.Fanatiği olduğum korku külliyatını harika baskı kalitesi ve edisyonuyla tekrardan

bizlere kavuşturan Lal'e sonsuz teşekkürler..

"İstemem,eksik olsun.."

darkwood

Gerçekten ciltler ve yayınlar çok güzel. Lal iyi iş çıkarmış.
Darkwood Sakinleri..

aa

Korku hoşlanmadığım bir tür olmasına rağmen muhteşem baskı kalitesiinden dolayı aldım.
Esse Gesse Hayranı...

tommikser

Superman ve Örümceği okuyorum.Çok ama çok keyif aldım ve şunu anladım kağıt olarak kuşeden daha fazla keyif verdi bu yayın bana.Çocukluğumu hatırlattığı için Gerekliye teşekkürler.

kalidor

Judas 3 'ün ilk macerası Kelle Avcısı'nı okudum. Giriş, gelişme iyi de macera çabuk sonuçlandı. Bu arada maceranın başında Allen Scott'ın (Judas) yosmalarıyla ünlü bir kasabada bir kadınla 2-3 haftalık gönül eğlendirmesi de gözden kaçmadı ;)
Crom! Ölüleri Say...

rumar80

Son yazılarımdan da anlaşılacağı gibi Essential Avengers'larımı okumaya başladım. Toplam 7 cilt (8. 2012'de çıkacak) ve yaklaşık 180 sayı. Bir aksilik olmazsa okunacak ve paylaşılacak.

Peyami

Bir süredir, zamanında çocuk dergilerinde bölük pörçük takip ettiğimiz "Buddy Longway" serisini baştan sona okuyorum. Tek kelimeyle bayıldım diyebilirim. Öyküler ve çizimler insanı alıp götürüyor. Bitirince ayrıntılı bir tanıtım yapmak istiyorum.

Bu arada dün akşam ilk defa Ken Parker okudum. Macera "Beyaz Balina" ve "Beyaz Topraklar" isimli iki bölümden oluşuyor. Parker kaçırılıyor ve  balina avına çıkacak bir gemiye tayfa olarak satılıyor. Hikayenin yarısı denizde yarısı da uçsuz bucaksız buzulların üstünde geçiyor.

Parker'la tanışıp tanışmamakta ne zamandır kararsızdım ama şimdi iyi ki okumuşum diyorum. Bilhassa bu soğuk havalarda karlar arasında geçen ÇRlar iyi gidiyor. Kesin devam edeceğim.

emre ozdamarlar

Buddy Longway gecenlerde elime gecti ilk defa, okumadim ama cizimleri cok hosuma gitti.

şehnaz

Aynı anda iki çizgi roman okuyorum. Biri oldukça yeni : Kahire. İkincisi ise Suat Yalaz'ın Atatürk'e Suikastlar adlı eski belgesel çizgi romanı.

Peyami

Alıntı YapBuddy Longway gecenlerde elime gecti ilk defa, okumadim ama cizimleri cok hosuma gitti.

Hikayeler komplike, sürprizlerle dolu, ya da çok özgün değil. Ama Buddy ve ailesinin öyküleri tüm zorluklara ve içinde oldukları yabani hayata karşın "duru bir yaşam profili" sunuyor insana.

Senin yaş olarak yetişemediğini tahmin ediyorum Emre ama TRT'de pazar sabahları "Küçük Ev" diye bir dizi yayınlanırdı. Geçen ayın yarışmasında da sitede yad edildi. Buddy Longway'de ondan aldığıma benzer bir tad aldığımı fark ettim. Hiçbir güvencesi olmamasına  ve tüm günlük dertlere karşın huzur içinde doğayla barışık yaşayan bir aile. Fakat bunlar mümkün olduğu kadar yüksek dozda bir gerçekçilikle ve maceraya bulanarak ustaca servis edildiği için sıkıcı ya da monoton olmuyor. Aslına bakarsan ÇR serisindeki ve dizideki bazı hikayeler arasında ciddi benzerlikler var. Hala ara ara seyrettiğim için karşılaştırabiliyorum.

Neyse, hakkında uzun uzun konuşmak istediğim bir ÇR. Bir ara uygun bir ortamda doyasıya yazacağım.

emre ozdamarlar

Haklisin abi dedigin gibi Kucuk Ev dönemini kacirdim, ama Buddy Longway'i okuyacagim musait zamanda.

emre ozdamarlar

Tanitimini da yaptigim gibi Star Wars Empire serisine basladim, bu aksam 2. cildi okuyacagim.