Şu anda hangi çizgi romanları okuyorsunuz?

Başlatan hanac, 01 Kasım, 2009, 18:36:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aa

Gerçekten de Mister no okumak bir an herşeyi unutturuyor. Farklı bir dünyaya gidiyorsunuz. Ben de herkese tavsiye ederim.
Esse Gesse Hayranı...

pizagor

Alıntı yapılan: pearljam - 30 Aralık, 2011, 12:39:48
Alıntı yapılan: pizagor - 26 Aralık, 2011, 12:00:22
Alıntı yapılan: alan ford - 26 Aralık, 2011, 00:18:44
Evrenin Çizgi Tarihi'ne başladım. Bitince Corto'lara başlayacağım tekrardan.

Evrenin Çizgi Tarihi bizde tek kitap olarak yayınlandı ve devamı gelmedi... Oysa amazon bu serinin bayağı bir devam ettiğini söylüyor... Benim de elimin gidip gidip geldiği bir çizgiroman ama bunu öğrenince orijinallerini edinmeye karar verdim...

Evrenin Çizgi Tarihi şu anda d&r lerde sadece 7-TL ye satılıyor. Etiket fiyatı 40-TL ydi. ( ben de zamanında bu fiyata almıştım :) ) Devamı gelse de gelmese de bu fiyata kesinlikle kaçırmayın derim.

7TL'yi duyunca tutamadım kendimi. Kitap bugün elime geçti, tertemiz, gıcır gıcır bir albüm... Bu kitaba öncelik tanıyacağım...
İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

hennessy

Conan Lal renkli seri 4.kitaba başlıyacağım Red Sonya ve diğer hikayeler
Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

aa

Esse Gesse Hayranı...

mgsar

Şu an aynı anda martin mystere, kızılmaske, teks ve zagor okuyorum. Herbirinden bir macera şeklinde.

aa

Esse Gesse Hayranı...

HacıGeraltEmmi

Lal'in 10 sayıda yarıda bıraktığı Conan'ın renkli maceralarını okumaya başladım. B.W.S. in çizimlerine bunca yıldan sonra hala alışamamış olsam da ;D (bunu her fırsatta yazmaktan vazgeçmem lazım artık :P) Conan maceralarını okumaktan keyif alabiliyorum.

Arada Red Kit okuyarak sıkılmamaya ve heyecanımı saklı tutmaya çalışıyorum. Eskiden olsa elimdeki bir seriyi bitirmeden diğerine başlamazdım. Şimdilerde farklı kahramanların farklı dünyalarında gezinmek daha keyifli geliyor.

mgsar

Eskiden olsa elimdeki bir seriyi bitirmeden diğerine başlamazdım. Şimdilerde farklı kahramanların farklı dünyalarında gezinmek daha keyifli geliyor.
[/quote]
Valla tek seri de bazen yorulup bırakınca 150-200 sayfa okurken, karışık 400-500 sayfa okuyabiliyorum. Benim için şimdilik güzel bir teknik gibi geliyor. Çünkü bayağı kabarık bir okunacak olanlar listesi var.

darkwood

Eskiden okuyacak çizgiroman bulamıyor ve elimize ne geçse okuyorduk.
Şimdi hangi çizgiromanı okusak diye karar veremiyoruz.
Gerçekten bunlar biz çizgiromanseverler adına sevindirirci gelişmeler.
Tek sorun bu kadar kitaba maddi kaynak yaratmak, bollaşan kaliteli yayınlar karşısında istemeden de olsa bazı yayınları almayı ertelemek durumunda kalıyoruz.
Genel olarak malum nedenlerden "daha önce defalarca bahsettik" yüksek olan kitap fiyatları daha makul düzeylere inerse daha çok kitap alıp okumak şansımız olacaktır.

Bu arada Marmara Yayın, Spider Amazing 1'i okudum, Peter'in çalıştığı gazetenin sahibi ve nefret ettiği patronu olan jonah jameson ile dudak dudağa geldiği kompozisyon gerçekten ilginçti.  :D
Darkwood Sakinleri..

hennessy

Thorgal  özer sahaf'ın ilk cildine başlayacağım

darkwood

Kit Taylor'a başladım ve bu mesajdan sonra devam edeceğim. :D
Darkwood Sakinleri..

mgsar

Bugün akşam Tex günü oldu gibi. Altın seriye başlamıştım 8. kitaba geldim.

NIC

Martin KM Jaspar hikayesini okudum;Martin yeni seriye mesafeli biri olarak çok beğendiğimi belirteyim,çizer de Chiarolla pek beğenmem ama bu hikayede sırıtmamış

hennessy

Thorgal ve Conan okuyunca Tex özlemim arttı Tex süper cilt 24 e başlayacağım

V

Kitabı ben de aldım.Bu fiyata kelepir.2. sayı çıkacaksa neden bu fiyata satılsın ki?

Devamı gelir inşallah ama zor gibi..
"İstemem,eksik olsun.."