Şu anda hangi çizgi romanları okuyorsunuz?

Başlatan hanac, 01 Kasım, 2009, 18:36:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pizagor

Savage Dragon'lara devam... Koskoca Dragon stoğu bitti, 10 fasikül kadar kaldı...
İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

kalidor

Corto Maltese "Oğlak Burcunun Altında" 'yı dün gece bitirdim. Bundan sonra devamı niteliğinde olan"Corto Git Gidebildiğin Kadar"ı okumak gerek. Bu sabahta Necdet Şen'in 1991 Remzi Kitabevi çıkışlı Hızlı Gazeteci "Deja Vu" adlı hikayesine başladım.
Crom! Ölüleri Say...

emre ozdamarlar

kalidor

Necdet Şen Hızlı Gazeteci "Keloğlan"ı sabah servis yolculuğunda bitirdim. Burada hızlı gazeteciden çok genç ve gözüpek politikacı Doğan Önder ön plandaydı. Okurken 80lerin sonu 90ların başındaki Türk siyasetiyle bugünün arasında parti liderliği anlayışı hususunda hiç bir şeyin değişmediğini gördüm.
Crom! Ölüleri Say...

aa

Tom Braks 8 i bitirdim. Son 3 macera EsseGesse ye ait. İlk iki macera ise sanıyorum Fransız çizerlerin. Özellikle kölelik konusunu işleyen son macerayı çok beğendim.
Esse Gesse Hayranı...

pukay

batman-öldüren şaka tekrar ve tekrar...

darkwood

1001 roman Martin / Never ortak cilt 1 i bitirdim.
Baskısı güzel, çizim ve özellikle senaryosunu çok beğendim, bilim kurgu filmi gibi bir senaryo yazmışlar. Martin ve Never'in tüm özelliklerini bu macerada birleştirmek ile kalmamışlar bir de üzerine koyarak gerçekten güzel bir macera ortaya çıkarmışlar. Bu akşam 2.cildine başlamayı düşünüyorum.
Darkwood Sakinleri..

DAMPYR

Alıntı yapılan: designer73 - 01 Şubat, 2012, 00:31:20
Alıntı yapılan: kalidor - 01 Şubat, 2012, 00:25:59
MM&NN Başka Yerin Sırrı'nı okuyorum. Futuristik, uç bilim. Martin Amca yine çok konuşuyor :D

Adam sırf konuşuyor zaten, başka bir numarası yok ;D

Adam ihtiyarladı ya artık çenesi düştü..... ;D ;D ;D

Gambit

Dun gece yatmadan once Green Lantern - Brightest day Vol 3 e basladim. 2 den iyi, 1 den kotu gibi duruyor simdilik.

hennessy

Ne zamandır beklediğim silver surfer cilt 1.kitaba başlayacağım.Çizimleri çok merak ediyorum.
Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

hennessy

Death Note 7'ye başlayacağım hikaye kaldığı yerden devam ediyor.

ErenKoyunoglu

Tenten külliyatına yeniden başladım. İlk üç macera birkaç saatte bitti. Ama hakikaten Tenten 4. sayıya kadar vasat bile değil. Sonra çılgınca açılıyor...

Tarkan Kurt

Lilith'i okumaya başladım. Çizimler güzel, zannederim beğeneceğim.

hennessy

aa

Kit Tayloru bitirdim. Çizimler ve konular Tommikse gerçekten benziyor ancak Esse Gesse kalitesine ulaşamamış. Yine de beğendim. Sanıyorum ileriki sayılarda daha da iyi olacaktır.
Esse Gesse Hayranı...