Ana Menü

Vefat Haberleri

Başlatan hennessy, 08 Şubat, 2017, 09:31:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DAMPYR

Alıntı yapılan: pizagor - 02 Ekim, 2021, 15:12:44
Bir dostumuz daha artık aramızda değil; Turgut Turan (seastar) vefat etmiş. Hatırlayanı bol olsun, unutulmasın.
Forumun başı sağolsun sevenlerine Allah sabır versin Mekanı cennet olsun

Mrtekin

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
They drew first blood...

connyapku

Allah rahmet eylesin.

Kinowa59

Birkaç sayfa geride, vefat eden başka çizgi roman severlere rahmet dileyen bir panel dostumuzun ölümünü öğrenmem çok üzücü oldu. Tanrı'nın rahmeti üzerine olsun. Işıklar içinde uyusun.

kedidiro

Forumumuzun değerli katılımcılarından biri daha eksilmiş hayatımızdan. Mekânı cennet olsun. Sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum...

gamlıbaykuş

Alıntı yapılan: pizagor - 02 Ekim, 2021, 15:12:44
Bir dostumuz daha artık aramızda değil; Turgut Turan (seastar) vefat etmiş. Hatırlayanı bol olsun, unutulmasın.

Hayat ne kadar güzel, hoş,
Haydi durma sevgiline koş...

rumar80

Teker teker azalıyoruz. Hepimize sağlık dılıyorum.

yidar

Allah rahmet eylesin.Cok üzgünüm yattığı yer cennet mekan olsun.

darkwood

Değerli bir dostumuzu daha kaybettik maalesef.
Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Allah ailesine ve sevenlerine sabırlar versin.
Darkwood Sakinleri..

Zeljko

Aynı kaynaktan beslenen bir ağacın farklı dallarındaki yapraklarız hepimiz.Ne acıdır ki dökülüyoruz yavaş yavaş.Allah rahmet etsin,başımız sağolsun
Şu Gotham'ın önü bir uzun alan
Bir tek seni sevdim Christopher Nolan

Orontes81

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olur inşallah

Nemo

Çok üzüldüm. Birebir tanımıyordum ama mesajlarından anlayabiliyordum çok iyi bir insan :( Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun.
Özel Alfa Ajanı

tenten

Kendisinden yıllar önce birkaç çizgi roman almıştım. Alışveriş için Kadıköy'de buluşmuştuk. Beni nezaketiyle etkilemişti. İstanbul beyefendisi derler ya, tam olarak öyle biriyle karşılaştım. Forumda sık sık yorum yapan, okuduklarını heyecanla paylaşan bir çizgi roman tutkunu olarak hatırlanacaktır. Allah rahmet eylesin.

sultanhisar

ALLAH rahmet eylesin...

tunaorhun

Allah rahmet eylesin.