Mister No Revolution - Lal Kitap

Başlatan NIC, 26 Aralık, 2017, 13:08:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KenParker

İtalya'daki gibi iki sayı bir arada cilt olsun, sert kapak olsun, bizim olsun

darkwood

Bu özel seriye sert kapakta yakışır. Lal'in soft ve sert kapak  birlikte basması daha güzel bir hareket olur.
Darkwood Sakinleri..

dean

Kahramanımız . Dünya Savaşında savaşacağına o yıllarda doğup, Vietnam'da savaşsaydı ne olurdu? Jerry Drake yani namı diğer MisterNO'yu zamanda ileri taşıyan bu seriyi elinizden bırakamayacaksınız.

Sayfa Sayısı: 64
  Etiket Fiyatı: 22 TL

Mrtekin

They drew first blood...

doktor1881

hennessy

Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

darkwood

Nihayet fumetticiler için güzel haberler, Lal den 2 ay aradan sonra bugün 6 kitap birden geldi.

Bu sayılar;
Mister No yeni maceralar 2, Revolution renkli 1,
Zagor km 113.cilt, Zagor Aylık 217.Cilt,
Dylan Dog Aylık 62.Cilt,
Martin Mystere 2 aylık seri 197.Cilt
Darkwood Sakinleri..

seastar1000

Lal kitap a bravo yine gösterdi kaliteli yayıncılık ilkeli yayıncılık nasıl yapılır diye
Mister No ları hemen ısmarladım Yeni Mister No yu beğenerek okudum aynı eskisi tadında Revolution elime geçmedi daha onuda beğeneceğimi umuyorum
Zagor kökler konusunda yorumum yok okudum bitti ben sıkı bir Zagor cu değilim ama olsada olur tadı hissettim bakalım ilerde daha güzelleşir belki

aa

LAL Kitap  gerçekten de bir istikrar abidesi...
Esse Gesse Hayranı...

cizgifikir

Daha önce hiç Mister No okumadım.
Revolution serisine direkt başlayabilir miyim? Anlamada kayıp yaşar mıyım? Bir de kaç sayı acaba bu seri?

hanac

Alıntı yapılan: taylanemre - 22 Haziran, 2020, 12:47:18
Revolution serisine direkt başlayabilir miyim? Anlamada kayıp yaşar mıyım? Bir de kaç sayı acaba bu seri?

6 sayı sürüyor, bkz. aşağıdaki başlık

http://altinmadalyon.com/altin/index.php/topic,12321.msg210549.html#msg210549

Bence tek başına da okunabilir.

pizagor

Revolution ne olursa olsun, ne kadar iyi olursa olsun, bence risk almaktır. Oysa Mister No daha ilk sayısından çok hızlı bir giriş yapar; bir Zagor'da ya da bir Teks'te olduğu gibi zaman içerisinde yükselmek yerine bu bomba gibi temposunu uzun süre koruyarak harika hikayeler anlatır. O yüzden Mister No'yu tanımak isteyen potansiyel bir okurun Klasik Maceralar 1 ile başlaması ve ona göre karar vermesi naçizane tavsiyem olur. Bu ilk cilt yüksek fiyatlara el değiştiriyorsa hesaplısından en eski sıralı iki ya da üç Klasik Maceralar cildi de, tam birkaç macera içerdiği sürece, fikir verme açısından iş görecektir.
İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

KenParker

Alıntı yapılan: taylanemre - 22 Haziran, 2020, 12:47:18
Kendi içinde bütünlük taşıyor, alabilirsiniz. Hatta Mister No'ya sıfırdan köken başlatıp aslına döndürüyor.

hennessy

Mister No benim için yeri ayrıdır.  Bu seriden hiç umudum yoktu ve düşündüğüm gibi çıktı. MN Vietnam ucuz bir Hollywood filmi gibi çıktı. Senaryo aynı göreve giden bir askerin gelgitleri ile dolu olmamış bonell, devamını alacak mısın evet sırf MN macerası olduğu için ama içi boş başladı, keşke Naziler  ve casusluklar olan II.dünya  savaşında geçen bir macera olasa idi bundan daha iyi olurdu. 5/10

Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

Mrtekin

Benim baya hoşuma gitti. Edisyonu ise gerçekten çok güzel olmuş. Hal böyleyken gelen dijitallerden mi yoksa baskıdan mı, bazı sayfalar netken sanki bazı sayfalar o kadar net değil. Ya da bendeki nüsha böyle, emin olamadım tam.

Yaratılan orijin hikayesinin de ilk cilt itibarı ile fena olmadığını düşünüyorum. Vietnam Savaşı'nı baz alarak, Mister No'yu neredeyse bir 30 sene gençleştirmiş oldular. Okurken sanki bir "Full Metal Jacket" havası da aldım. Ezcümle, güzel iş, Mr. No'yu böyle okumak da çok keyifli. Keza, yayımcı mektubundan,  Lal'in Bonelli'nin "Audace" etiketi altında yayınlayacağı yayınlara biraz meyilli olduğuna dair de bir izlenim aldım, ama, hayırlısı.
They drew first blood...