Fantastic Four - Arkabahçe Yayıncılık

Başlatan dean, 29 Mart, 2018, 22:07:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BAHADIR

Hadi geçmiş olsun... Ahmet Abi'yi çok kızdırdık galiba... ;)

memospinoz

Okumuyor ki burayı. Ha belki adamları vardır onu bilemem.  ::)

memospinoz

Nadirde 300'den satmaya başlamışlar bile.  :P

Nightrain

Kenara 3-5 tane atmak lazımdı aslında. ;D
"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

Nightrain

Nightrain

Nightrain

Arkadaşlar, yok mu haber? Canlı yayında o kadar insan sormasına rağmen ısrarla cevap vermiyorlar. Devamı gelmeyecekse boşuna beklemeyelim.

BAHADIR

Bekleyelim, bekleyelim... Fantastik Dörtlü bu, beklemeye değer... Hatta Epic Collectionları, John Bryne, Jack Kirby özel ciltlerini de bekleyelim... Beklemekten kim ölmüş... Pes etmek yok... ;)

İdrava

Sadece o değilki. Spawn,flash,daredevil hiç birinin devamı gelecekmi belli değil. Sanki ısrarla sinir olmamız için cevap vermiyorlar. Durdurduk desinler tek kelime bile etmem. Ama bu okuyucu takmama halleri beni zıvanadan çıkarıyor...

Mrtekin

Şöyle bir durum var; Arkabahçe ya da diğer yayıncılarımız, anca kitabı basabilecek sermayeye ulaşabildiklerinde, satışlar açısından önlerini biraz olsun görebildikleri zaman ya da son tahlilde ya herru ya merru diyip aldıkları telifin boşa gitmemesi için risk alarak serilerini devam ettirebiliyorlar. Tam anlamı ile sermayeyi "kitaba" yüklüyorlar yani:-) Şu anda pandemiden dolayı da etkileri kat be kat artan ekonomik krizden muzdarip yayıncılarımızın bırakın önlerini görmeyi, artık "yaşama savaşı" verdikleri bir ortamda da; bu tür "eski normala" dair sorulara artık cevap alınabileceğini çok düşünmüyorum. Bunun okuyucuyu takıp takmamakla çok ilgisi olduğunu da düşünmüyorum, yukarıda bahsetmeye çalıştığım malumun ilanının açık edilmemesi ile ilgisinin olduğunu düşünüyorum.

Ha pandeminin çr sektörüne yeni okur kazandırıp kazandırmadığı sorunsalını da; ayrı bir başlıkta inceleriz. Kazandırsa da, demek ki yayıncılarının önlerini gördürecek bir niceliğe ve derinliğe henüz ulaşmamış.

Netice itibarı ile, ben kendi adıma FF'nin uzun bir süre boyunca geleceğini düşünmüyorum. ;D Gelirse de sürpriz olur, seviniriz...
They drew first blood...

samalasio99

Kriz sermaye dolar eyvallah da...
Fiyat artırıp kağıt kalitesi bozmak nedir...
Fiyat arttı tamam saman kağıt????saman kağıt yaptın tamam.fiyat niye arttı????
Ben kendi adıma diyeyim kuşe kağıda bayılan biri değilim ağır oluyor çok parlıyor ışıkta okunmuyor...
Son çıkan daredevil şeytan içi dışı serisi 1_2 aldım..kağıt kule değil ama hafif okuması rahat nostaljik bir tad bırakıyor...hiç rahatsız etmiyor aksıne tatmin edici...
Ama sen tutmuş devam eden serilerin başta masallar olmak üzere gren lantren flash tekrar baskısı yarısı kuşe yarısı saman...bu çok sinir bozucu işte..çoğumuz koleksyoneriz. 
Estatik açıdan ne kadar sinir bozucu.insanı soğutuyor bu işten...
Dardeevil ilk seri Allah'tan kuşe olarak tamamlandı..

BerkayBing

Alıntı yapılan: Nightrain - 02 Aralık, 2020, 17:57:39
Arkadaşlar, yok mu haber? Canlı yayında o kadar insan sormasına rağmen ısrarla cevap vermiyorlar. Devamı gelmeyecekse boşuna beklemeyelim.

Geçen gün canlı yayında 2.cildin çeviride olduğunu söylediler.  :)

dayıcomics

Alıntı yapılan: BerkayBing - 23 Mart, 2021, 16:36:17
Geçen gün canlı yayında 2.cildin çeviride olduğunu söylediler.  :)

hele şükür  ;D

Nightrain

Aynen. Beklemekten ciğerimiz solmuştur. ;D

Nightrain