2021 Nisan - Çizgi roman listesi

Başlatan afu, 03 Nisan, 2021, 10:38:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dylandog

Bu ay Dylan Dog hangi gerekçeyle yayinlanmadi merak ettim Doğrusu

DAMPYR

Alıntı yapılan: Dylandog - 29 Nisan, 2021, 00:52:48
Bu ay Dylan Dog hangi gerekçeyle yayinlanmadi merak ettim Doğrusu
Lal Her Ay 5 Kitap çıkarmaya çalışıyor Belkide bu ay sayıyı doldurduklarından dolayı çıkarmamamış olabilirler.Gelecek Ay belli olur Dylan Dog'un Neden çıkmadığı.Lalle ben kızmıyorum Çünkü istikrarlı bir yayınla birçok Fumettiyi Tamamladılar.Övgüyü hakediyorlar.

labirent

Zagor 'un 227.sayısı tamamen renkli mi basılmış? Üzerinde RENKLİ olduğuna dair bir bilgi yok.

DAMPYR

Alıntı yapılan: labirent - 29 Nisan, 2021, 17:43:32
Zagor 'un 227.sayısı tamamen renkli mi basılmış? Üzerinde RENKLİ olduğuna dair bir bilgi yok.

DAMPYR

Alıntı yapılan: bayram - 28 Nisan, 2021, 18:50:44
Varyant kapaklı Zagor. Kapak görselini forumda paylaşabilirmisiniz.

Varyant Kapak

Buda öteki Normal Sayı Kapak

DAMPYR

Bu Özel Sayıyla birlikte Zagorun bu posteride italyada ücretsiz Dergiyle birlikte verilmiş Lal Kitap bu sayıda verirmi ki !

Kinowa59

Vay be. Teşekkürler sayın DAMPYR dost. Zagor Zenith: 666 Bu ne ihtişam, bu ne güzellik. Normal kapak harika. Varyant kapak süper harika. Haçan yalnızca bu güzellikleri doya doya izlemek, mürekkep kokusunu doya doya özümsemek için bile 62 yaşın üstüne bir 62 yaş daha yaşanır.

DAMPYR

Alıntı yapılan: bayram - 29 Nisan, 2021, 18:16:12
Vay be. Teşekkürler sayın DAMPYR dost. Zagor Zenith: 666 Bu ne ihtişam, bu ne güzellik. Normal kapak harika. Varyant kapak süper harika. Haçan yalnızca bu güzellikleri doya doya izlemek, mürekkep kokusunu doya doya özümsemek için bile 62 yaşın üstüne bir 62 yaş daha yaşanır.
Zagor Zenith: 666 Özel sayıyı orjinal 666'ıncı sayıda yapsalarmış dahada muhteşem olacakmış orjinal 615'inci sayıda olması pek hoş olmamış ama Zagorun bu sayıdan sonra çıkacak olan sayıları herbiri birbirinden güzel örnegin bu sayıdan sonraki 3 sayı Vampirle uğraşacak

seastar1000

Kıymetli dostlar ben hala bu zenith ne demek anlayamadım
Açıklarsanız sevınırım

DAMPYR

Alıntı yapılan: seastar1000 - 29 Nisan, 2021, 19:17:13
Kıymetli dostlar ben hala bu zenith ne demek anlayamadım
Açıklarsanız sevınırım

zenith ''Zirve'' Demek zenith 666 ,Kötülüğün Korkunun Zirvesi anlamında Dylan Dogun evreninde geçen Fantastik bir Macera diye geçiyor İtalyada

seastar1000

Alıntı yapılan: DAMPYR - 29 Nisan, 2021, 19:57:49
zenith ''Zirve'' Demek zenith 666 ,Kötülüğün Korkunun Zirvesi anlamında Dylan Dogun evreninde geçen Fantastik bir Macera diye geçiyor İtalyada

Tesekkurler 👍👍👍 yani normal maceranın adı zenith
Ben bu kelimeyi özel bir anlamı olan birşey sanmıştım yanı 100. sayı vs gibi Zagor un Zenith sayısı nedir acaba diye düşünmüştüm

Tuco Ramirez

Zenith 666 aslında gerçekten 666. Sayı arkadaşlar. Zagor ilk 51 sayı tek bant büyüklüğünde basılmış, 52. Sayıda format değişikliğine gidilerek şimdiki 3 bant sistemine geçiliyor ve 1.sayı olarak yayınlanmaya başlıyor. Zenith sayı no ile normal sayı no arasındaki 51 fark bundan kaynaklanıyor.
Sonraki basımlarda bu 51 sayı ilk sayılara dahil edilerek sayfa sayısı daha fazla olarak sayı numaraları güncele uyduruluyor. İlk 30 sayının 96 yerine 128 sayfa olması bu yüzden. (klasik maceralarda ilk 30 sayıyı kapsayan ilk 10 ciltte bu sayfa fazlalığı nedeniyle 4 yerine 3 lü yayınlanmıştı hatırlarsınız.)
Bu konuda daha fazla ve doğru bilgiye sahip insanlar var forumda, onlarında bu konuya açıklık getirmelerini isterim.

DAMPYR

Alıntı yapılan: Tuco Ramirez - 29 Nisan, 2021, 20:47:25
Zenith 666 aslında gerçekten 666. Sayı arkadaşlar. Zagor ilk 51 sayı tek bant büyüklüğünde basılmış, 52. Sayıda format değişikliğine gidilerek şimdiki 3 bant sistemine geçiliyor ve 1.sayı olarak yayınlanmaya başlıyor. Zenith sayı no ile normal sayı no arasındaki 51 fark bundan kaynaklanıyor.
Sonraki basımlarda bu 51 sayı ilk sayılara dahil edilerek sayfa sayısı daha fazla olarak sayı numaraları güncele uyduruluyor. İlk 30 sayının 96 yerine 128 sayfa olması bu yüzden. (klasik maceralarda ilk 30 sayıyı kapsayan ilk 10 ciltte bu sayfa fazlalığı nedeniyle 4 yerine 3 lü yayınlanmıştı hatırlarsınız.)
Bu konuda daha fazla ve doğru bilgiye sahip insanlar var forumda, onlarında bu konuya açıklık getirmelerini isterim.
Dediğin Doğru Zagor KM İlk 8 Cilt 3 sayı Daha sonraki ciltler 4 Sayı olarak yayınlanmış Zagor listesinden bakabilirsiniz .Demekki gerçekten bu sayı 666ıncı sayı ama normalde 615ci sayı olarak gözüküyor

http://altinmadalyon.com/altin/cr-listeleri/zagor-sirali-liste/

DAMPYR

Alıntı yapılan: DAMPYR - 29 Nisan, 2021, 19:57:49
birde Zenith 666. sayı olmasından mütevellit Sclavi'ye saygı duruşunda bulunmak istemişler.bu anlamda Zirve 666'cı sayı anlamında da olabilir

KenParker

Varyant kapak vurucuymuş.
Yalnız çizimler gözümü tırmaladı. Mesela şu basite kaçmış: