2021 Nisan - Çizgi roman listesi

Başlatan afu, 03 Nisan, 2021, 10:38:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tuco Ramirez

Çizimlerde biraz "tırt" olmuş yani. Madem böyle özel bir sayı hazırlamışlar, daha iyi bir çizer bulamamışlar mı?

DAMPYR

Alıntı yapılan: Tuco Ramirez - 29 Nisan, 2021, 23:59:30
Çizimlerde biraz "tırt" olmuş yani. Madem böyle özel bir sayı hazırlamışlar, daha iyi bir çizer bulamamışlar mı?
Haklısın çizimler baya kötü özel sayılar özel çizimlerle olmalı

Pulluk

Dylan Dog ile ilgili bir sürü teori üretilmiş ancak aslında gerçek sadece yetişmemesinden ibaret
Hayallerine giden yol kutuplardan bile geçse vazgeçme!

Tuco Ramirez

Aslında aylardan beri lal yayınları ayın 25'ine doğru çıkıyor
Yayın tarihlerini ayın 1'i olarak güncellese yetişmeme sorunu ortadan kalkmış olur. Biz de her ay boşuna endişelenmemiş oluruz.

caretta

Alıntı yapılan: Tuco Ramirez - 01 Mayıs, 2021, 20:29:49
Aslında aylardan beri lal yayınları ayın 25'ine doğru çıkıyor
Yayın tarihlerini ayın 1'i olarak güncellese yetişmeme sorunu ortadan kalkmış olur. Biz de her ay boşuna endişelenmemiş oluruz.
Aynen katılıyorum.Her ayın 15'den sonra sancı başlıyor.Yeni sayılar Haziran başı çıkacak desinler;15 mayısta
bizi beyhude bekletmesinler.

DAMPYR

Alıntı yapılan: caretta - 02 Mayıs, 2021, 11:43:29
Aynen katılıyorum.Her ayın 15'den sonra sancı başlıyor.Yeni sayılar Haziran başı çıkacak desinler;15 mayısta
bizi beyhude bekletmesinler.
Lale Kızmıyalım Geçde olsa yayınlarını çıkartıyorlar Tek istikrarlı yayınevi Bakın bu ay kapanmadan önce yayınlarını yetiştirip dağıtıma bile çıkardılar övgüyü hakediyorlar.Tek şuçları yayınları için bi tarih vermek 15 şi sonrası yada her ay sonuna doğru diyebilirlerdi.

aa

Bir tek LAL kaldı istikrar abidesi olarak, yıllardır da bozmadılar, 5-10 gün gecikmenin lafı bile olmaz.
Esse Gesse Hayranı...

Dylandog

Alıntı yapılan: BulentT - 01 Mayıs, 2021, 18:22:16
Dylan Dog ile ilgili bir sürü teori üretilmiş ancak aslında gerçek sadece yetişmemesinden ibaret
hepsi yetisiyorda  Bir Dylan Dog mu yetismemis inandirici gelmedi ayda 2 Dylan Dog beklerken. Bu ay 0 Dylan Dog

Vassago007

Alıntı yapılan: Dylandog - 03 Mayıs, 2021, 13:51:06
hepsi yetisiyorda  Bir Dylan Dog mu yetismemis inandirici gelmedi ayda 2 Dylan Dog beklerken. Bu ay 0 Dylan Dog

Neden inandırıcı gelmedi, yalan borcumu var yayınevinin size ?

Vassago007

Zagor'un kapaklarını görünce gözlerim kamaştı ama Bonelli böylesine özel bir sayıda çok daha iyi çizgilere sahip bir çizere çizdirseymiş daha iyi olacakmış.

Dylandog

Alıntı yapılan: Vassago007 - 05 Mayıs, 2021, 10:43:00
Neden inandırıcı gelmedi, yalan borcumu var yayınevinin size ?
Evet var

DAMPYR

Alıntı yapılan: Dylandog - 05 Mayıs, 2021, 11:49:01
Evet var
Merak etmeyin Gelecek Ay Dylan Dog'a devam ederler kaldığı yerden Lal İyi bir yayınevi, Bide Martin mystere'nın kalan 6 sayısınıda her ay yayınlayıp bizi İtalyaya yetiştirseler

Vassago007

Alıntı yapılan: Dylandog - 05 Mayıs, 2021, 11:49:01
Evet var

Ben neden çıkamadığı ve devam edeceğini biliyorum ama size açıklama yapmaya gerek yok.

Dylandog

Alıntı yapılan: Vassago007 - 05 Mayıs, 2021, 13:20:13
Ben neden çıkamadığı ve devam edeceğini biliyorum ama size açıklama yapmaya gerek yok.
Bildiğini sanmıyorum

Vassago007

Alıntı yapılan: Dylandog - 05 Mayıs, 2021, 17:45:09
Bildiğini sanmıyorum

Tamam sen haklısın bilmiyorum, nasıl mutlu olacaksan öyle düşünebilirsin