Ash vs Evil Dead

Başlatan dean, 02 Nisan, 2015, 20:47:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dean

Evil Dead, tv series olarak geri dönüyor. Dizi bu sonbaharda Starz kanalında yayınlanacak. Starz'da yayınlandığı için hiçbir sınırının olmayacağını da söyleyebiliriz. Orjinal serinin yıldızı Bruce Campbell'ın Ash rolüne geri döndüğünü de belirteyim.

https://www.youtube.com/watch?v=U1XlUVHfs5U

http://www.imdb.com/title/tt4189022/?ref_=nv_sr_1

dean

Nightrain

Hobaaaa! Çılgınlar gibi sevindim şuan. ;D
"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

kalidor

Dynamite  Entertainment yıllardır çizgiromanını hatta cross-overlarını bile yayınlıyordu zaten. Dizi de bundan destek almış olabilir.

Crom! Ölüleri Say...

haysat

Harika bir haber.

Serinin ilk filmini bir gün içinde farklı seanslarda 2 kere seyretmistim.

Beni çok etkilemişti,sinema'dan yeni çıkmış mahalleye dönerken arkadaş sinemaya gideceğini benim de gelip gelemiyeceğimi sordu.  Hiç düşünmeden az önce çıkmış olduğum filmi seyretmek için tekrar sinemaya girmiştim.

Filmin hemen başında  ormanda sarmaşıkların genç kıza tecavüz sahne,kesik elin zemin üzerin de kaçar gibi kaçtığı ve bir deliğe girmeden önce kendisine şaşkınlıkla bakanlara yaptığı malum orta parmak sahnesi ve saatlerin (zamanın ) durduğu başrol oyuncusunun delirme noktasına ulaştığı sahneleri hala dün gibi hatırlarım.

Umarım dizi ile harika bir iş çıkarıp, mükemmel bir dizi seyretmemize vesile olurlar.
HİÇBİRİNİZ ANLAMAMIŞSINIZ
BENİ SİZİN YANINIZA HAPSETMEDİLER
SİZİ BENİM YANIMA HAPSETTİLER !

dean

doktor1881

Dean fragman için teşekkürler

benim sevdiğim tarzda dizi

Bruce ihtiyarlamasına rağmen rolune yakışıyor

Beklemedeyiz ::) ::) ::)

Harun Ça

Baya eğlenceli olacak gibi duruyor.

Nightrain

Fragmanı izlerken bi ben heyecanlanmadım sanırım. Normalde Evil Dead serisini ölümüne severim. Özellikle 2.filmi...

Pulluk

Serinin özüne inanılmaz sadık kalınmış. Eski filmleri yok saymaması, aksine onlara bir çok göndermede bulunması kocaman bir artı unsur...
Hayallerine giden yol kutuplardan bile geçse vazgeçme!

Mrtekin

Ben de bayıldım.

Army of Darkness'a da mı bir Gönderme yapılacak mı acaba?

Prodüktör StarZ olunca, kanlar oluk oluk akıyo mübarek. :)
They drew first blood...

dean

doktor1881

Bölüm:1 (Güncel) Dizi Cuma akşamı yayınlandı.Ash 30 yıl sonra olayların içine dalıyor ve oluk gibi kan akıyor

Dizi komedi sosuna bandırılmayıp korku-gerilim kulvarında kalsa 10 numara olurdu ama şimdi  ne yazık ki olmamış

Bölüm Notu:6/10

Pulluk

Filmleri de korku - komedidir ama doktorum. :)

30 yıl öncesinin tadını yakalayabilmek gibi çok zor bir görevi hakkıyla yerine getirebilmiş. İlk bölümü bizzat Sam Raimi'nin yönetmesi ise ekstra bir güzellik katmış yapıma. 40 dakika nasıl geçti anlayamadım bile. 8)
Hayallerine giden yol kutuplardan bile geçse vazgeçme!

Nightrain

Ben bayıldım valla. Çok iyi olmuş bence. Efektler sırıtmıyor bi kere. Umarım hep böyle devam ederler.