Hanna (2019)

Başlatan doktor1881, 10 Mart, 2019, 17:58:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

doktor1881

Amazon Prime'ın "yüksek konseptli gerilim ve yeni çağ dizisi" olarak tanıttığı Hanna, 2011 yapımı aynı ismi taşıyan aksiyon, drama ve gerilim türündeki filmden esinleniyor. Macaristan, Slovakya, İspanya ve Birleşik Krallık'ta çekilen Hanna'nın ilk sezonu sekiz bölümden oluşuyor. Dizinin yayınlanmasında farklı bir yol izleyen Amazon, ilk bölümü 3 Şubat'ta ama sadece 24 saatliğine yayınlayacağını daha önce duyurmuştu Tüm bölümler ise Mart ayı içerisinde izleyiciyle buluşacak.

2011 yapımı aynı isimli filmden uyarlanan dizi olağan üstü avlanma ve savunma yeteneklerine sahip bir genç kızın, aslında kim olduğunu öğrenmeye çalışan bir CIA ajanından kaçma hikayesini işliyor. Babasının 15 yıl boyunca insanlardan izole bir şekilde Polonya'daki bir ormanda yetiştirdiği ve her türlü hayatta kalma derslerini öğrettiği Hanna 15 yaşında geldiğinde adeta bir ölüm makinesine dönmüştür

doktor1881

Bölüm:1 ilk bölümü seyrettikten sonra dayanamadım 2011 yapımı filmini de izledim Dizideki görseller daha güzel ve inandırıcı.Baba Eric Heller karekteri dizide daha sert ve oturmuş Filmde eksik bir şeyler kalmış hissine kapıldım İnşallah Dizide bu giderilmiş olur Bakalım 15-20 gün sonra göreceğiz.İlk bölüm itibarı ile hoşuma gitti

Bölüm Notu:8/10

memospinoz

Prime hesabıma baktım. 29 Mart'ta yayınlanacak diyor.  :( Neyse, bekleyeceğiz artık.

Mrtekin

Konusu tam benlik olmasına rağmen, film beni hayal kırıklığına uğrattı diye hatırlıyorum. Uzun zaman olmuş.:-)
They drew first blood...