Dominion

Başlatan afu, 27 Haziran, 2014, 21:03:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

afu

25 sene önce Tanrı ortadan kaybolsa, bunun için melekler insanları suçlasa ve
Cebrail önderliğinde insanları yok etmeye başlasalar.

İlginç buldunuzsa 2. bölümü de yayınlandı.
Kaçırmayın.

Deadman

2010 taihli Legion filmini referans alıyor deniliyor... Başlamadan önce o filmi izlemeye gerk var mı?

Gerçi film hakkında yorumla pek iç açıcı değil... O bakımdan dizi nasıl olur acaba...:)

dean

Arkadaşlar konuyu diğer dizilerin yanına, TV, Dizi, Show ve Programları... bölümüne taşıdım. Sohbetimize buradan devam edebiliriz.

V

Bu "Tanrı işi bıraktı, melekler isyanda" geyiği Preacher'dan araklama gibi duruyor..
"İstemem,eksik olsun.."

dean

Alıntı yapılan: V - 28 Haziran, 2014, 00:27:56
Bu "Tanrı işi bıraktı, melekler isyanda" geyiği Preacher'dan araklama gibi duruyor..

Seviyorum bu konsepti, Preacher, Supernatural felan.

hanac

Alıntı yapılan: Deadman - 27 Haziran, 2014, 21:08:47
2010 taihli Legion filmini referans alıyor deniliyor... Başlamadan önce o filmi izlemeye gerk var mı?

Ben izlemeyeceğim. Gerekli olduğunu düşünmüyorum.

pukay

legion filmi olarak gayet koftiydi, en fazla bira patates seviyesinde bir filmdi. bununda fragmanına bakacak olursak gayet özensiz geldi.

Ahmet Oktay

İzleyen var mı ? İzlenmeyecek gibiyse silip harddiskte yer açayım ;D

doktor1881

Az önce 1. bölüm bitti.Ahmet seyredilebilir.Ancak bir kaç bölüm sonra daha net karar verilir

Bu Amerikalılar uçmuş.Ruhani şeylere el atmış fantastikde de son noktaya gelmişler.
Benzerleri da önce defalarca yapılmış ama bu sefer araya melekleri sıkıştırmışlar

Bir başlangıç jeneriği var 3 kere seyrettim olayları anlamak için Sanki 1 sezon geçmiş 2.sezon şimdi başlıyor gibi olmuş

Olayları kısaca anlamak için Tanrı kaybolmuş 25 sene olmuş Melekler ikiye ayrılmış.Gabriel kötü olup insan düşmanı-Michael insan dostu olup iyi
Bütün meleklerde bu iki grupdan birine katılmış.
Kötü grup insanları vampirimsi şeye (8. top) dönüştürüyor

İnsanlarda küçük şehirlerde yaşıyor.Büyük olanlardan birinde de Claire ve David arasında iktidar savaşı mevcut

Gizemli melek Alex (Clarie'nin sevgilisi) New Delphiye gitmek üzere yoldadır

doktor1881

Bölüm:2 Dizi Mad Max havasında.New Delhi de Top 8 ler düzene ayak uydurmuş durumda.
Top 8 lerin ne olduğu bölümde daha iyi anlaşılıyor.İnsan bedenini ele geçirmiş düşük dereceli melekler

Vega kenti yönetiminde Claire 1 adım önde.
Alex'i ise zor bir görev beklemekte

3. bölümde dün gelmiş.Dizi alışkanlık yaptı.Hemen ona devam

Ahmet Oktay

İnternette okuduğum yorumlar bütün hevesimi kaçırdı sildim diziyi komple, onun yerine Band of Brothers ve Marvel animelerini indirdim ;D

Mrtekin

Alıntı yapılan: Deadman - 27 Haziran, 2014, 21:08:47

Gerçi film hakkında yorumla pek iç açıcı değil... O bakımdan dizi nasıl olur acaba...:)

Diziyi bilemem ama film berbattı.
They drew first blood...

doktor1881

Bölüm:3 Bu bölümde olayların başlangıçında Gabriel ve Michael'in karekterlerinin zıt olduğu anlatılıyor.Ordaki 3. Baş meleğe dikkat edin

Alex sayesinde Wega ve New Delphi müttefik oluyor

Ahmet arka arkaya 3 bölümü izle daha net karar verirsin bence güzel. Bir başyapıt değil ama izletiyor  Notu:7/10

doktor1881

Bölüm:4 Mad Max ortamında Melekler ve İnsanlar arasında ayrıca İnsanlar ile İnsanlar arasında mücadele sürüyor.
Michael ile Gabriel bu bölümde karşılaşıyor.Michael çok baskın bir karekter.
Dizinin 2. sezonunun olacağını sanmıyorum iptal edilme olasılığı fazla (Benim düşüncem)