OLYMPUS

Başlatan doktor1881, 17 Eylül, 2015, 00:18:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

doktor1881

Genel yaşamdan uzaklaşarak tarihe ve mitolojik varlıkların dünyasına göz atmak isteyenler için 2015'de başlayan yeni bir dizidir. Genç bir insan yaşadıklarıyla kendini geliştirerek neler başarabileceği de verdiği mesajlar arasındadır.

Olympus Dizi Konusu
Konu itibariyle eski mitolojik tanrılara yer verilmiştir ancak bu tanrıların insanlara yön vermesi ve insanlara yaşattıkları zorlukları kaldıramayan insanların tanrılara kafa tutarak onları nasıl yer altı dünyasına sürgün ettiklerini konu alıyor bu insanlara liderlik yapan gencin zaman içersinde nasıl bir lider haline gelerek tanrılarla mücade ettiğini göreceğiz.

Olympus Dizi Yorumları

Yayınlandığı ilk bölümün ardından aldığı puan oldukça dikkat çekici bir çok website üzerinden yapılan oylamada dizinin 7.5 ve üzeri aldığını görüyoruz gelen yorumlarda olumlu yönde ilerleyen vakitlerde kendinden söz ettirecek bir dizi gibi duruyor

Olympus Dizi Oyuncuları

Tom York – Hero
Sonya Cassidy – Oracle
Sonita Henry – Medea
Wayne Burns – Lykos
Graham Shiels – King AegeuS

http://www.dizimerkezi.net/tanitim-olympus/

kalidor

Düşük prodüksiyonlu, eskinin Herkül, Zeyna'sına benzeyen bir diziye benziyor. Herşey, arkadaki orman bile CGI. Fragmanın sonuna doğru kılıçla birisinin boğazını kestiklerinde kadının attığı çığlıkla oyunculuğun da çok iç açıcı olmadığı görülüyor. Demek iyi PR şirketi ile anlaşıp 7.5 puan almışlar. Bizim Olimposdaki serkeşleri konu edinen bir dizi yapsalar daha çok ilgi çeker  :D 
Crom! Ölüleri Say...

Ahmet Oktay

Fragmanı izleyince, kötü efektlerden dolayı vazgeçmiştim bende bu diziden.

dean

İngiliz, kanada ortak yapımı bir dizi. O yüzden bütçe itibari ile düşünürsek teknik açıdan american kalitesi bekleyemeyiz. Lakin böyle projeler doğası gereği teknik kaliteye ihtiyaç duyarlar. Haliylede Olympus sezonun başarısız dizilerinden biri oldu. Americada ise saç baş yolduran Syfy kanalında yayınlandığı da hatırlatayim.

doktor1881

Bölüm:1-Syfy kanalı ABD dede belki sevilmiyor olabilir ama dizileri genelde bana hitap ediyor.Kanal yönetimi bana çalışıyor ;D ;D
Herkül,Zeyna gibi dizileri sevsemde bu diziyi pek tutmadım.7.5 puan çok yüksek
Bölüm Notu:2.5/10
Oyunculuktada zayıflar ama biraz daha sanş vereceğim

doktor1881

Bölüm:2-Dizi toparlanmaya çalışıyor ama ne yazık ki toparlanamıyor.Oyunculuk yetersiz.Dizi yeni başlıyor zannettim ama 13 bölümle sezon finali yapmış.
Cadı kraliçe de olaya dahil oldu ;D ;D
Bölüm Notu:3/10

doktor1881

Bölüm:3- Atina'da taht kavgası tam gaz sürüyor.Senaryo ve görsellik çok zayıf
Bölüm Notu:3.5/10

hanac

Doktorum inat etme, bırak bu diziyi  :)

Ahmet Oktay

doktor1881

Bölüm:4 Bir ay aradan sonra tekrar bakayım dedim.Ama değişen bir şey yok
Saçma konuşmalar,saçma senaryo ve arkadaşlarıma katılarak nadiren yaptığım hareket olarak diziyi bırakıyorum (Galavant dizisinde olduğu gibi)

Bölüm Notu:2/10