DA VINCI'S DEMONS..

Başlatan V, 08 Mart, 2013, 21:57:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

V

Starz kanalı yapımı dizi hayli iddalı şekilde geliyor..

Dizinin Trailer'ı:

http://www.youtube.com/watch?v=n1zVl6p3yFs
"İstemem,eksik olsun.."

hennessy

ne zaman başlayacak bu dizi merakla bekliyorum
Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

V

Alıntı yapılan: hennessy - 08 Mart, 2013, 22:06:40
ne zaman başlayacak bu dizi merakla bekliyorum

12 Nisan Cuma başlayacakmış.
"İstemem,eksik olsun.."

V

David S. Goyer'ın bizzat yönettiği ilk bölüm gayet iyiydi.İzleyecek yeni bir dizimiz oldu..
"İstemem,eksik olsun.."

Ahmet Oktay

3. sezon 24 ekimde başlayacak ve dizinin son sezonu olacakmış.

3. sezon trailer : https://youtu.be/LV5B0BLaII8

kalidor

İlk sezonu izleyip 2. sezonun da ilk bölümünden sonra bırakmıştım. Da Vinci'nin D'artagnan gibi kılıç kullanıp, sık sık yumruklarını kullanması olaya farklı bir boyut katmış tabi.
Crom! Ölüleri Say...

Ahmet Oktay

Starz aboneleri, NBC'nin Aquarius'ta yaptığı gibi Da Vinci's Demons'un 3. sezonuna tek günde online olarak ulaşabilecekmiş (Netflix yayın taktiği ;D). Dizi kanalda haftalık olarak da yayınlanacak tabi.

Al Ghul

3.sezonun başlama tarihinin ertelenmesi bir sorunun habercisiydi... Ve öyle de oldu.. Diziye final vermek bence çok saçma bir karar oldu, sevdiğim bir diziydi, yazık oldu..

Ahmet Oktay

Alıntı yapılan: Master of Death - 02 Ağustos, 2015, 17:22:01
3.sezonun başlama tarihinin ertelenmesi bir sorunun habercisiydi... Ve öyle de oldu.. Diziye final vermek bence çok saçma bir karar oldu, sevdiğim bir diziydi, yazık oldu..

Henüz izlemeye başlamadım ama, yöneticilerden biri bu kararın çekimler bittikten sonra alındığını dolayısıyla seyircilerin gerçek bir final beklememesini söylemiş. İzlenecekler listemdeydi, 3. sezon bitince toptan izlerim artık. Bir ihtimal bu sezonun reytingleri iyi olursa Netflix düzgün bir final için kurtarır belki diye düşünüyorum eğer yapımcılar da istekli olursa.