Ana Menü

11/22/63

Başlatan emre ozdamarlar, 24 Eylül, 2014, 10:01:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emre ozdamarlar

Stephen King'in ayni adli romani da diziye cekilecekmis.

tommikser

Kitabı iyiydi inş. dizisi de iyi olur.

hanac

Kitap muhteşemdi, dizi de efsane olabilir.

gamlıbaykuş

İnşallah Under the Doom' a dönmez. Diziye büyük bir umutla başlamış sonunu getirememistim. Kitaptan çok uzaktı. Bakalım bu sefer nasıl yapacaklar...
Hayat ne kadar güzel, hoş,
Haydi durma sevgiline koş...

dean

Kitabı çok beğenerek okumuştum. Umarım diziyi de beğenerek izleriz.

dean

Dizi ile ilgili bazı şeyler netleşmeye başladı. Yapım mini-series'e dönüştü. Hulu platformunda yayınlanacak. Başrolüne ise James Franco seçildi.

Sinan Başak

Under the dome bitti mi? 3.sezon geliyor mu?

dean

Alıntı yapılan: Sinan Başak - 14 Şubat, 2015, 20:03:15
Under the dome bitti mi? 3.sezon geliyor mu?

Şimdi kontrol ettim. Üçüncü sezon için onay almış. 2015 yazı başlayacak. Haziran sonu gibi başlar diye düşünüyorum.

Ahmet Oktay

Dizi 15 Şubat 2016'da başlayacakmış.

can amca

Kitap son zamanlarda okuduğum en iyi Stephen King romanıydı. Tatilde 4 günde bitirmiştim. Casting çok önemli. Bir de kitaba sadık kalırlarsa çok güzel bir dizi olabilir.

doktor1881

Hulu ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan 8. Bölümlük mini dizinin konusu Stephen King romanından esinlenerek hazırlandı. Senaryonun ekranlara uyarlanması ise Bridget Carpenter tarafından gerçekleştirildi. Yönetmen koltuğunda ise birçok farklı isim yer aldı. Yapılan açıklamalara göre dizi ne kadar beğenilse de 11.22.63 2. sezon olmayacak güzel bir finalle dizinin tamamlanacağı tahmin ediliyor. Başrol oyuncuları, James Franco, Chris Cooper, Josh Duhamel, Lucy Fry gibi ünlü isimlerden oluşurken dizinin her yönüyle profesyonelce hazırlandığını tahmin ediyoruz. Bilim kurgu, trajedi ve gizem kategorisinde yer almaktadır

Jake Epping zamanda geri giderek 22 Kasım 1963 tarihinde John F. Kennedy suikastı önlemek isteyen sıradan bir lise öğretmenidir. Yaptığı bu yolculuk sonrasında bir süre geçmişte yaşaması gerekir. 20 Yüzyılda hala büyük bir merak konusu olan JFK suikastini önleyebilecek midir ? veya katillerinin kim, neden öldürdüğünü çözebilecek midir ?

Eğer Kennedy suikasten sağ kurtulursa peki geleceğe nasıl etkisi olacaktır ? gizemli sorulara cevap vermek istersen kendini daha karmaşık soruların yer aldığı bir dönemde bulacak Jake Epping'in yaşadıkları anlatacaktır

http://cdn.vol.io/14945/100220160438149526621.mp4

seastar1000

İlk bölümü izledim güzel olmuş begendim

rumar80

Ahmet Oktay

Alıntı yapılan: rumar80 - 15 Şubat, 2016, 19:21:43
Başladı mı?

Sitelerde ilk bölüm türkçe altyazısıyla birlikte var :) Henüz izlemedim ama gördüğüm yorumlar hep olumlu.

doktor1881

Bölüm.1 (GünceL) 80 dk lık ilk bölüm az önce bitti
Dizi JFK suikastına değişik bir açıdan bakıyor
Gerek görsel gerekse senaryo açısından güzel,süre hiç hissettirmeden bitiyor
Eli yüzü düzgün bir yapım olmuş
İmkanı olsa ben de gitmek isterim ;D ;D ;D

Bölüm notu:9/10