Memories of the Alhambra (2018-19, 16 Bölüm)

Başlatan hanac, 26 Nisan, 2021, 20:09:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hanac

https://www.imdb.com/title/tt8236556/?ref_=nv_sr_srsg_0

İspanya'da Granada'da geçen bir kore dizisi. İlk 3 bölümünü izledim ve resmen bayıldım.

Görsel olarak, efekt olarak çok iyi yapılmış bir dizi. Afişine bakıp aldanmayın, aksiyon ve mizah çok iyi.

Sanal gerçeklik oyunu olarak şehri dolaşıyoruz, acayip keyifli.

İlk 3 bölüm itibariyle kesinlikle tavsiye.

YERDENİZ

Bu diziyi izlerken; eskiden oynadığımız ve yeraltı tünellerinde geçen zombi oyunlarını hatırlattı bana.
Sanal gerçekliğin fantastiğe dönüştüğü güzel bir dizi....

hanac

8. bölümde bitti, gerçekten çok keyifli gidiyor.

Dizi hep beklemediğiniz yönde ilerliyor, sürprizlerle dolu.

doktor1881

Bölüm:1 Sayın adminimiz Hanac'ın diziyi  gözüme soktuğu için teşekkür ederim Dizi posterini görünce direkt es geçeceğim diziyi onun sayesinde keşfettim İlk bölüm itibarı ile gayet hoş bir diziydi Bilgisayar oyunu gerçek dünyaya adapte edilmiş bir program peşinde iyi ve kötü adamlar....

Bölüm Notu:7.5/10

hanac

Dün gece diziyi bitirdim ama final istediğim gibi olmadı.

Zaten final genel olarak beğenilmemiş.

Kore Dizilerinde Final Sorunsalı var imiş.  ;D

doktor1881

Bölüm:2 Bilgisayar oyunu için yeni bir oyuncu daha ortaya çıkar bu iki oyuncu zamanında yakın dost olup şimdi kanlı bıçaklı durumdadırlar
Dizi normal konseptinde giderken son 5-6 dk sında ne oluyor dedirtiyor

Bölüm Notu:8/10

doktor1881

Bölüm:3 Jin Woo Bonita pansiyonu almak için çok uğraşırken bir yandan rakibi ile sanal ortamda düello yapar ama düellonun sonuçu beklediği gibi olmaz Dizi içinde büyük bir sır barındırıyor

Bölüm Notu:8.5/10

doktor1881

Bölüm:4 Ölüm olayı herkeste derin yaralar açarken sanal bilgisayar oyunu kendini geliştirmekte yeni karekterler eklemektedir Bu da  oyunu daha tehlikeli hale getirmektedir

Bölün Notu:8/10

doktor1881

Bölüm:5 Dizi bağımlılık yapıyor Biraz başka dizilere de bakayım diyorum bırakamıyorum. Sanal bilgisayar oyunu gittikçe daha da tehlikeli olmaya başlıyor (Keşke oynayabilseydik diye düşünüyordum Allah korumuş ;D ;D) Jın Woo'nun hayatı tümüyle karardı bakalım nasıl çıkış bulacak

Bölüm notu:9/10

doktor1881

Bölüm:6 jin Woo herkesin gözünde deliliğin sınırında ama kimse olayları onun gözünden görmüyor zaten göremez de.Bir aşkın tohumları atılıyor yeşermesi biraz zaman alacak dizideki küçük kızın bilmişliği beni mest ediyor

Bölüm notu:9/10

doktor1881

Bölüm:7 Jin Woo sonunda Seul'a geri döner Kabuslarından kurtulmak için oyunda seviye atlayarak 80 li seviyelere gelir ama şirkette işler karışıktır
Hee-Su da ailesine alarak o da Seul'a döner Kore dizileri süre olarak 70 dk Gereksiz sahneler atılarak 50 dk ya çekilse süper olur (Gerçi bizde 2 saat 30 dk)Kore dizilerinin vazgeçilmezi aşk Dizinin Konusu  ne olursa olsun

Bölüm Notu:8/10

doktor1881

Bölüm:8 Jin Woo artık 90. seviyededir ve oyunda yeni bir çığır açılır Jin Woo şirketinin oyunu piyasaya sürmesini ertelemesini isterken koltuğundan mı olacaktır 
bölüm Notu:8.5/10

doktor1881

Bölüm:9 Oyunun 2 kurucusunun başına gelenlerinin açığa çıktığı bölüm sonunda şok edici gelişmeler yaşanıyor Bu arada dizide arka planda aşk çok güzel işleniyor

Bölüm Notu:9/10

doktor1881

Bölüm:10 See Jeong-Hun'u bulmak için jin Woo Granada'ya döner ancak acı bir kayıp yaşar Sezon başındaki Jin Woo ile şimdiki arasındaki dağlar kadar fark var Adam ne çekti be.. Biraz ara verip başka bir dizi izleyim diyorum ama fırsat vermiyor hemen yeni bölüme bakma ihtiyaçı duyuyorsun

Bölüm Notu:9.5/10

doktor1881

Bölüm:11 Alhambra zindanlarından Hee -Su'nun çabalarıyla kurtulan Jin Woo ilerleyen dakikalarda Prof Cha'nın zalim planının esiri olur

Bölüm Notu:9/10