Julia - Mylos Kitap

Başlatan Nemo, 28 Nisan, 2021, 12:39:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rumar80

Nedense ilk maceralarından sonra Julia bana eskisi kadar çekici gelmedi. Bu yüzden almayı çoktan bıraktım. Fumettilerde genel olarak bu duygu içindeyim. Ama bir gün Dampyr ya da Nathan yayınlanırsa mutlaka alırım.

hanac

Alıntı yapılan: DAMPYR - 07 Ocak, 2025, 17:26:33Ne yapayım Hasan elden çıkarmasam, koyacak yer sorunundan dolayı Hanım beni evden çıkaracaktı ;D  ;D  ;D

Büyük itiraf geldi, demek ki düzensiz yayından dolayı bırakmamışsın.  8)

Animvader

Alıntı yapılan: rumar80 - Dün, 00:01:42Nedense ilk maceralarından sonra Julia bana eskisi kadar çekici gelmedi. Bu yüzden almayı çoktan bıraktım. Fumettilerde genel olarak bu duygu içindeyim. Ama bir gün Dampyr ya da Nathan yayınlanırsa mutlaka alırım.

Bizim yayıncıları geçtim bu ikisini İngilizce bassa bari birileri 😅 33 yaşımda İtalyanca öğrenesim yok zaten Bonelli de İtalya dışına kargolamıyormuş kitapları.

Zeljko

Dampyr'i bu saatten sonra kimse basmaz öyleki korsan çevirileri Italya ile başa baş gidiyor.Nathan Never'a gelince,en azindan cilt halinde senelik bassalar diyecigim amma o da fenerin şampiyonluk şansı kadar anca vardir.
Şu Gotham'ın önü bir uzun alan
Bir tek seni sevdim Christopher Nolan

Ustura Kemal

Sayın Zeljko'nun üstteki iletisinden anlaşılıyor ki, Nathan Never'in yurdumuzda yayını birkaç on yıl söz konusu değildir!..

xmenac

Julia'nın yayın seyri, hem yayınevi hem de edisyon açısından pek çok değişime uğrayarak devam etti yıllar boyunca.

İtalya'da 15. sayıya kadar tekabül eden dönem Aksoy Yayıncılık'tan çıktı, 16. sayı ise Milliyet Gazetesi eki olarak yayınlanmıştı. Maceraperest Çizgiler 17-24. sayılar ile seriyi devam ettirirken, 1001 Roman ise 25-36. sayılarla seriyi sürdürdü. Yakın dönemde de Çizgi Düşler, İtalya'da 37. sayıya tekabül eden macerayla seriye başlayıp 75. sayıya kadar devam etti.

Çizgi Düşler ayrıca almanak maceraları da yayınlamıştı, bu sayede İtalya'daki ilk dört almanak macerası yayınlandı fakat seri tamamlanmadı, halen 6 sayı daha var o seride. 7 maceralık özel seri ise bizde hiç yayınlanmadı.

Mylos Kitap'a baktığımızda ise 2021 senesinde 76. maceradan başladılar ve en son 88. macera çıktı. Yaklaşık 3.5 senede 13 sayı, aşağı yukarı üç ayda bir yeni sayıya tekabül ediyor. Belki çok hızlı bir tempo değil ama en çok Julia yayınlayan üçüncü yayınevi konumundalar ve bu sene ikinciliğe geçmeleri sürpriz olmaz.

İtalya'da Ocak 2025'te 316. sayı çıkmıştı, dolayısıyla pek çok çizgi romanda olduğu gibi güncele uzağız ama fumetti açısından senede dört macera iyi bir sayı bence.

Rossi

Yeni sayı önümüzdeki hafta çıkıyor. Yayın devam edecek. Bu yıl 6 sayı çıkması planlanıyor.
Bu ekonomik koşullarda bu kadar oluyor dostlar.
Neyseki  Julia'yı sadece fumetticiler almıyor. Polisiye severler de alıyor.