Teks Sohbet Odası

Başlatan hanac, 07 Eylül, 2010, 21:16:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aa

Ben de seri bozulmasın diye alıyorum mecburen...
Esse Gesse Hayranı...

Dylandog

Selamlar ülkemizde tex villa kartları kaç sayıya kadar basıldı. Anavatanı italyada tex villa kartları kaç tanedir. Gerçekten çok merak ettim. Elimde 1-36 sayı ve 169-208 sayı arası var. Ülkemizde 208 sayı sonrası tex kartlar basıldımı

cizgiromanburada

Alıntı yapılan: Dylandog - 19 Ekim, 2024, 01:48:17Selamlar ülkemizde tex villa kartları kaç sayıya kadar basıldı. Anavatanı italyada tex villa kartları kaç tanedir. Gerçekten çok merak ettim. Elimde 1-36 sayı ve 169-208 sayı arası var. Ülkemizde 208 sayı sonrası tex kartlar basıldımı
1-168--Oğlak yayın ve sonrası dediğiniz gibi 208'e kadar Çizgi düşler tarafından verildi, ondan sonrası basılmadı.

kırkambar

Tex kartları gerçekten enfes. Keşke benzer bir çalışma Zagor, Mister No ve Ken Parker için de yapılabilse. Hatta belki Dampyr için de.

Dylandog

Alıntı yapılan: cizgiromanburada - 19 Ekim, 2024, 20:50:321-168--Oğlak yayın ve sonrası dediğiniz gibi 208'e kadar Çizgi düşler tarafından verildi, ondan sonrası basılmadı.
Cevap için çok teşekkür ederim. 2 gün önce sıfır jelatinli  Tex altın kutu 1-2-3 aldım. İlk kutuyu açtım 1-6 sayıları okudum.hikayeler efsaneydi okurken çok zevk aldım. Gerçi bu forumda tex altın serilerin ilk sayıları çok eleştiriyordu ama bence her biri altın değerinde birer klasik.ilk kutuyu açtığımda içinde 12 adet kart 1-12 numaralı. Birde kartlar için özel bir kutuda vardı.zamanında oğlak yayıncılık mükemmel şahane işlere imza atmış. Tex'in gerçekten hakkını vermişler. Umarım lal kitapta oğlak yayıncılığın izinden gider ve dahada ileriye taşır.italyada kaç tane villa kartı basıldıysa. Lal kitapta umarım bu kartların hepsini basar.

Dylandog

Benc
Alıntı yapılan: kırkambar - 20 Ekim, 2024, 14:40:11Tex kartları gerçekten enfes. Keşke benzer bir çalışma Zagor, Mister No ve Ken Parker için de yapılabilse. Hatta belki Dampyr için de.
bence bu kartlar bir tek tex'e yakışır. Texin ruhuna ve aurasına daha uygun gibi.