Lucy

Başlatan Utku Gürsoy, 06 Ağustos, 2014, 23:02:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Utku Gürsoy

Hakkında:
Tayvan'ın başkenti Taipei'nin suça batmış yeraltı dünyası sokak çeteleri, mafya ve işbirlikçi polisler tarafından yönetilirken en aktif ticaret uyuşturucu ağı üzerinden yürütülür. Lucy, bu tehlikeli uyuşturucu şebekesinde, belalı bir çete için kurye olarak çalışmak zorunda kalan genç bir kadındır. Bir gün bir teslimat öncesinde taşıması için vücudunun içine yerleştirilen uyuşturucu, beklenmedik bir şekilde Lucy'nin vücuduna nüfuz edip kanına karışmaya başlayınca mucizevi bir durumla yüzleşir. Lucy'in damarlarında dolaşan kimyasallar, ona insanüstü yetenekler kazandırmıştır! Artık akıl okuma, telekinezi ve acıyı hissetmeme gibi güçlere sahip olan genç kadın acımasız bir savaşçıya dönüşecektir.
Ünlü Fransız sinemacı Luc Besson'un senaryosunu yazıp yönetmenliğini yaptığı filmin başrolünde Scarlett Johansson bulunuyor.

dean

tommikser

Merak ettiğim bir film ama puanının bu kadar düşük olması kafamı karıştırdı ???

dean

Alıntı yapılan: tommikser - 07 Ağustos, 2014, 00:42:36
Merak ettiğim bir film ama puanının bu kadar düşük olması kafamı karıştırdı ???

Imdb puanı önemsiz bir ayrıntı. Imdb'ye kalsa ne filmleri kaçırırdık. Fikir vermesine veriyor ama genel de yanlış bir fikir veriyor :D

Mrtekin

Luc bessondan, bir, subway, nikita, 5.element, ve en önemlisi leon çıktı.

Bu biraz tırta benziyo, ya, dur bakalım, seyrederiz.

Bu morgan freemanı da severim ama hep böyle benzer yan rollere mahkum etti kendini. Bu kaçıncı be, hep aynı yan rol, temcit pilavı gibi, biraz bağımsız filmlerde de oyna be adam, sendeki tecrübe kimde var, yazık.
They drew first blood...

Mrtekin

Dün seyretmek nasip oldu.

Film iyi başladı, vasata bağladı, çok kötü bir sonla da bitti. Tırt oldugunu az çok tahmin etmiştim.

Daha başka tercihleriniz varsa onlara yönelin, derim.

Cidden vakit harcamanıza gerek yok.
They drew first blood...

Ahmet Oktay

Filmi bugün izledik arkadaşımla, kimseden dayak yemeyeceksem ben bu filmi beğenmedim abi. Hele ilk yarım saatten sonra falan acayip sıkıldım. Hiç akıcı bir film değildi bence.