Your Friendly Neighborhood Spider-Man (2024) - Phase 5/Dizi 7

Başlatan dean, 12 Kasım, 2021, 21:14:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dean

dean

Dizi 2024 yılında yayınlanacak. İkinci sezon onayı da aldı. İkinci sezonun ismi Spider-Man: Sophomore Year olarak açıklandı.

hanac

dean

Your Friendly Neighborhood Spider-Man'in yayın tarihi 29 Ocak 2025 olarak açıklandı.

dean

Kauss

Bugün ilk iki bölümü izleme fırsatım oldu. Çizimler ilk başta tuhaf geldi ama sonradan alıştım. Dizi de bir sürü MCU göndermesi mevcut. Filmlerde bulunan sahneleri bu animasyonda görüyoruz. Bu sebepten hoşuma gittiğini söyleyebilirim. Kıyafeti ve sırtında bulunan tüp ise pek hoşuma gitmedi. Alıştığımız Örümcek Adam olma hikayesinden farklı bir örümcek ısırığıyla karşılaşıyoruz ve çizgi romanlarda filan Ben'in Peter örümcek yetenekleri kazandıktan sonra öldüğünü biliyoruz burada ise durum böyle değil. Spoiler olmaması için fazla detaya girmeyeceğim ama animasyonda karşımıza çıkan tüm normal insanlar aslında ya süper kahraman yada kötü kahramanlar. Yani her karakteri böyle  yapmak bana pek mantıklı gelmedi. Ayrıca gereksiz bir hızda ilerledi. İnternet yorumlarında beğenenleri görüyorum ama beni pek tatmin ettiğini de söyleyemem :/