Deadwood Dick Çok Yakında Felix Farkıyla...

Başlatan BAHADIR, 07 Mayıs, 2022, 13:49:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pizagor

Alıntı yapılan: alan ford - 03 Haziran, 2022, 22:53:24
Ken ve Corto'nun çok güzel figürlerini görmüştüm Servet İnandı'nın eski dükkanında:)

Ken'in bir tane kopyası paralel evren'de var; fiyatı 3000 idi sanırım. Zagor'un ve Mister No'nun da özenli yapılmış birer figürleri var (hatta bu platformda görselleri de vardı) ama bulunmuyor artık. Soru; neden sadece bir tane çeşit bulunuyor, neden bir Batman gibi elini sallayınca figürüne çarpmıyorsun?
İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

pizagor

Alıntı yapılan: DAMPYR - 03 Haziran, 2022, 23:01:41
Aynen sana katılılıyorum uzatmanın bi anlamı yok malesef herşey çok pahalı bu gidişle herşeye karşıdan bakacağız...

Maalesef çok anlamı var. Okur profilini anlamak yayıncı için elzem. Bütçesi Yaris'e uygun, zorlaya zorlaya Corolla'ya çıkabilecek bir çoğunluğa varyant ayağına Passat, daha da ötesinde BMW satılmaya çalışılıyor bir süredir. Bunu sürdürülebilir görmüyorum. Olayın bir de insani tarafı var; o kadar küçük bir grubuz ki bu yayıncılar hep tanıdığımız insanlar. Ve ben çok korkuyorum; Bahadır gibi hayallerinin peşinden koşan kişilerin bu hayallerinden kaynaklanan tercihleri nedeniyle arzuladıkları kitleye ulaşamamasından, satamamasından, vazgeçmesinden...

Ustura Kemal

Günlerdir Deadwood Dick konusundaki düşüncelerimizi ifade ettik. Ben dahil ileti gönderen dostların büyük çoğunluğu fiyattan şikayet ettik. Buraya kadar tamam söylendi, eleştirildi vs. Ama birde olayın farklı yönü var.  Yukarıda sayın pizagor un da ifade ettiği gibi bu işe ( hem de  karanlık bir ekonomik dönemde) gönül vermiş bir çizgi roman tutkunu dostumuz var. Ben bir Western tutkunu olarak ( elestirilerimi bir tarafa bırakarak ) hem destek vermek, hemde severek okuyup kütüphaneme kazandırmak için Deadwood Dick üçlü seti almaya karar verdim ve ücretini bugün itibariyle yatırdım. Selamlarımla.

Ustura Kemal

Not: Bu arada, Felix koleksiyon yöneticisi isminin Bahadır olduğunu zannediyordum. Meğerse soy ismi Bahadır mis. Değerli dostumuzun tam ismi Ömer Bahadır imiş bugün öğrendim.

caretta

Forum arkadaşlarımdan kısaca bir yanıt isteyeceğim. Şu Deadwood Dick 3 çeşit mi basılıyor?
1. 3 cilt birarada, sert kapaklı 111 adet 760 lira.
2. Yine 3 cilt birarada deri kaplı,numaralı,sertifikalı. Fiyatı?
3. Tek tek 1-2-3 cilt olarak yine sert kapaklı? Benim tercihim bu olur. Fiyatı?
Bir de ben ön sipariş, peşin alış filan beceremem.
İlyas Erkul dostuma ve Kadıköy'deki diğer kitapçılara gelir umarım.

Ustura Kemal

Atilla bey merhaba. Bende 1-2-3 ciltlik kalın kapaklı seriyi sipariş verdim. Görüyorum ki Western tutkunlarının beğenileri bile örtüşüyor. Ne de olsa 78 kuşağıyız.

hanac

Alıntı yapılan: caretta - 04 Haziran, 2022, 15:11:37
1. 3 cilt birarada, sert kapaklı 111 adet 760 lira.

Bu Presstij Dükkan Varyantı, evet 111 adet.
20 Haziran'a kadar ön siparişte 760 ₺.
Sonra fiyat değişir mi bilmem.
https://www.presstij.com.tr//kitap/deadwood-dick-111-limitli-presstij-dukkan-varyanti-9786057024046

2. Yine 3 cilt birarada deri kaplı,numaralı,sertifikalı. Fiyatı?

Bu Felix'in sattığı 3 cilt bir arada, 111 adet
https://www.felixkoleksiyon.com/product-page/seaswood-dickfelix-varyant
Bu adresten şimdilik ön sipariş ile 864 ₺
%10 indirimli olarak alabilirsiniz.
Daha sonra 960 ₺ olur.

3. Tek tek 1-2-3 cilt olarak yine sert kapaklı? Benim tercihim bu olur. Fiyatı?.

Bu Felix'in sattığı 3 cilt ayrı ayrı, 333 adet
https://www.felixkoleksiyon.com/product-page/deadwood-dick-3-l%C3%BC-set
Bu adresten şimdilik ön sipariş ile 700 ₺
%20 indirimli olarak alabilirsiniz.
Daha sonra 875 ₺ olur.

pizagor

Alıntı yapılan: BAHADIR - 02 Haziran, 2022, 13:41:41

Başta nasıl yola çıktıysam aynı doğrultuda hareket ediyorum. Daha külliyatlı omnibusları tek seferde vermek zorlayacak sanki... 500 sayfalık enzo baskı bir kitapta bu tepkiyi çekiyorsak 2500 sayfalık 2 omnibus ve ek olarak deluxe baskı bir tbp'yi bir arada vermek güç olacak... Hatta imkansız... (Sancho Panza? Atımı getir...)

Başlıkta fiyata o kadar odaklanıldı ki Don Kişot'un şu cümlesi es geçildi :)

Demek ki başka projeler var sırada...

Vassago007

Alıntı yapılan: pizagor - 06 Haziran, 2022, 15:35:02
Başlıkta fiyata o kadar odaklanıldı ki Don Kişot'un şu cümlesi es geçildi :)

Demek ki başka projeler var sırada...

Bu saat den sonra projeler kendi adıma çok da umurumda değil 500 sayfalık siyah beyaz edisyon (kalitesine sözüm yok) indirimli 700 lira ise, 2500 renkli sayfa omnibuslar 3500, 4000 lira olur. Alacak zümre içerisinde kendimi görmüyorum ve takibimde olmayacak  :)

YzbVolkan

Cizgi romanlar gūnûnūzū aydınlatsın.

Mrtekin

Felix'in tüm projelerini önemsiyorum ve de ekonomik gücüm yetebildiği ölçüde desteklemeye devam edeceğim.

They drew first blood...

Ustura Kemal

(Eleştiri hakkım saklı kalmak kaydıyla )bende, Felix koleksiyon'un Western tutkunlarına hitap eden yayınlarını gücüm yettiğince maddi olarak destekliyorum. Yeni nesil Tex çizerlerinin kalemleriyle yaratılan Deadwood Dick'i heyecanla bekliyorum.

gunes21

Tek seferde basıp  temiz temiz işini halleden ,bizi beklemekten perisan etmeyen bir anlayışa her zaman destek olunur.

darbove

Bu proje ilgimi çekmese de Felix'in duruşu sağlam gözüküyor. Bazı yayınevleri gibi şeffaf olmayan gizli kapaklı iş yapacaklarını ummuyorum. Önümüzdeki omnibus projesine bakacağım.
The Bird of Hermes is my name, eating my wings to make me tame.

YzbVolkan

Alıntı yapılan: gunes21 - 06 Haziran, 2022, 23:01:56
Tek seferde basıp  temiz temiz işini halleden ,bizi beklemekten perisan etmeyen bir anlayışa her zaman destek olunur.
Paraniz coksa olunur. Siyah beyaz kitaba 800 lira fiyat konur mu. Once normal okuyucu icin uygun fiyata basarsiniz. Sonra koleksiyoncular icin basarsaniz. Dunyanin her yerinde cr yayincılıģı boyledir.

Aynı seyi Lal yapsa yemedigi kufur kalmamisti.Cr dūsler yarisi renkli 90 liraya Tex basti. Onu bile pahali bulanlar oldu. Bence bu fiyat fiyat pahalıdegil. Renkli baski maliyeti yuksek.
Cizgi romanlar gūnûnūzū aydınlatsın.