Deadwood Dick Çok Yakında Felix Farkıyla...

Başlatan BAHADIR, 07 Mayıs, 2022, 13:49:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dayıcomics

Merakla bekliyorum deri ciltli kitabımı  ;D

Kinowa59

Bir aksilik çıkmazsa bu hafta kargolama başlayacaktı. Bende heyecanla bekliyorum üçlü setimi.

karayel2018

nicholaihel

Bayrama kalmadan gelir herhalde. Bayrama stoklu girmek güzel olacak :)

Kinowa59

Bugün Bahadır bey ile TLF görüştüm. Büyük bir aksilik olmazsa bayrama kadar elimizde olacağını söyledi.

KenParker

O0o bayram şekeri yolda o zaman. Hadi bakalım.

Zeljko

Alıntı yapılan: bayram - 02 Temmuz, 2022, 23:23:03
Bugün Bahadır bey ile TLF görüştüm. Büyük bir aksilik olmazsa bayrama kadar elimizde olacağını söyledi.

Harika haber...Bayram öncesi gelirse bayramda da inceleme yazısı gelir benden sonra burada güzel güzel sohbet ederiz çifte bayram yaşarız  :)
Şu Gotham'ın önü bir uzun alan
Bir tek seni sevdim Christopher Nolan

Kinowa59

Hani, bir din'in savunucuları der ya." Yeryüzünde bir tek inanan kalsa, genede o inanç devam eder". Bende diyorum ki, yeryüzünde bir tek Western tutkunu kalsa, genede Western tutkusu devam eder". Deadwood Dick. Bayramda, ismim gibi bayram hediyesi olacak bana.

DAMPYR

Alıntı yapılan: bayram - 03 Temmuz, 2022, 01:11:08
Hani, bir din'in savunucuları der ya." Yeryüzünde bir tek inanan kalsa, genede o inanç devam eder". Bende diyorum ki, yeryüzünde bir tek Western tutkunu kalsa, genede Western tutkusu devam eder". Deadwood Dick. Bayramda, ismim gibi bayram hediyesi olacak bana.
Westernin hala sevenleri olması sevindirici dilerim tek tükte olsa Western çizgi romanları devam eder

Kinowa59

Merhaba değerli Dampyr dost. Western ile ilgili iletinizi şu şekilde yanıtlayayım. Bakır maden mi, maden. Elmas maden mi, maden. Her ikisinide işlenmemiş biçimde ele alalım. Bakırı işlenmemiş haliyle, bakır olduğunu anlarsın. Elması ise anlamazsın. Taş, kömür artığı diye atarsın. İyi bir mücevher ustası ise bir bakışta o taş ve kömür parçasının işlenmemiş elmas olduğunu anlar. Ve bakırı atıp, taş, kömür parçası sanılan elmas'i alır. İşte konumuzun kilit noktası tamda bu nokta. Western, çizgi roman yayınlarının işlenmemiş Elmas'ı dır. Ama çizgi roman tutkunlarının ezici çoğunluğu bunun farkında olmadıkları için taş ve kömür parçası muamelesi yapıp çizgi roman çöplüğüne atarken, benim gibi 40_ 50_55 yıllık çizgi roman tutkunları, çizgi romanların Elmas,i olan Western,i baştacı edip, en değerli maden olarak biriktirmekte ve saklamaktadır. Diğer alanlarda ki çizgi roman tutkunu dostlarımızda, tabiri caizse, çizgi romanların bakır tel kısmıyla avunmaktadir.  En son söyleyeceğim, Western ölmez, yalnızca vahşi batıda tatile çıkar. Kalınız sağlıcakla

Kinowa59

Bugün, Bazı arkadaşlarımıza Deadwood Dick ulaşmış. Banada kargodan mesaj geldi. Merak ve heyecanla bekliyorum.

gunes21

Öğlen mesaj geldi kargonuz teslim edilmiştir diye
akşamı güç ettim ..
10 numara 5 yıldız bir versiyon olmuş,  thermo derili
edisyon sipariş etmiş idim , yaklaşık  500 sayfa için ağır degil kuşe versiyon olsa taşınması okunması zor olacak idi...
( Gene de kuşe baski ile Enzo arasındaki farkı tecrübe etmek isterdim )

Eser hakkında bir şüphemiz yoktu zaten
Cizimler bir harika, tablo gibi cizimler var önünde dur dal hayale o derece yani ...

Cok memnun kaldığım bir calisma oldu, lojistik de
aksaksiz işledi sanırım bu akşam benim gibi sevinen çok çocuk olduğunu düşünüyorum..

Ömer kardeşim Allah razı olsun diyorum yolun açık olsun, bir iki üç daha fazla fumetti frankofon bekliyoruz senden ..

BAHADIR

Keyifle okuyun Güneş bey...

Alıntı Yap( Gene de kuşe baski ile Enzo arasındaki farkı tecrübe etmek isterdim )

İnanın basmayı düşündüm... Hatta çıktı olarak test baskısı bile aldım... Ama eksik bir şeyler vardı... Siyah beyaz fumettinin, belki de western'in ya da Deadwood Dick'e ayrı bir hava katan o çizerlerin tablo gibi çizimlerine ve panellerin ruhuna uymayan bir şeyler... Bembeyaz bir arka plan emin olun hiç iç açıcı durmadı... Yoksa bir ara gıdıkladı... ;)

Bu farklı fumetti western deneyimini ve okumasını bir çizgiroman okuru olarak herkesin tatmasını arzu ederim...

Son olarak fumetti için Deadwood Dick kalitesinde bir şeyler olursa basmak isterim açıkcası ama ufukta böyle bir şey gözükmüyor şu an için...:) (Bunu serial olmayan yeni bir yayın olursa diye söylüyorum... Yoksa mevcut fumettilere çamur atmak için değil... :) )

Beni tanıyanlar bilir... Konu frankofon oldu mu akan sular durur... Ömrümüz yeterse bir ara muhakkak frankofon basacağız... Ama gelecek ne gösterir kim bilir...?  ;)

nicholaihel

Ömer Bey kalbi sizin gibi frankofon için atan başkaları da var. Mesela ben :) Sizin seçeceğiniz iyi bir frankofonu heyecanla beklerim.

Henüz felix deneyimim olmadı. Kargo mesajı geldi. Ona rağmen heyecanlıyım.

Böyle özel baskılar en çok frankofonlara yaraşır kanaatindeyim.

pizagor

Alıntı yapılan: nicholaihel - 04 Temmuz, 2022, 22:51:48
Böyle özel baskılar en çok frankofonlara yaraşır kanaatindeyim.

Kesinlikle katılıyorum. Hatta hadi biraz farklı bir kitleye de göz kırpsın; Frankofon Conan diyorum  ;)
İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!