Teks Aylık Seri - Mylos Kitap

Başlatan Zeljko, 03 Aralık, 2022, 19:16:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

YzbVolkan

Cizgi romanlar gūnûnūzū aydınlatsın.

Kinowa59

Oğlak kitap ve çizgi düşler' in  yayınladığı aylık seri ve klasik seri Tex ' lerin, son olarak ta 5 sayıdır Mylos kitap tarafından yayınlanan aylık seri Tex ' lerin sırt tarafındaki " Tex " damgasına baktığımızda üç yayınevinin çıkardığı yüzlerce sayı Tex ' lerin içinde, sırttaki yüzlerce kırmızı renkli " Tex " damgasının içinde yalnızca Mylos kitap tarafından çıkan No 4 cildinin sırtında mavi renkte basılmış " Tex " damgasını görüyoruz. Mylos kitap aylık Tex No 4 deki mavi renkli Tex damgası yalnızca bendeki 4 sayıda mı var, yoksa bütün 4 sayıların sırt damgası mavi renktemi.

caretta

Kinowa59

Bende, inşallah yalnızca bendeki Tex mavidir diye düşünmüştüm.

kırkambar

Kapaktaki Tex yazısı mavi olunca uyumlu olsun diye sırtı da mavi yapmışlar. Yani diğer ciltlerle uyumuna değil cildin kendi içindeki uyumuna dikkat etmişler.

YzbVolkan

Bu kadar kucuk seylere takilmayalim artik.  :D

Kinowa59

Ben böyle küçük ayrıntılara takıldığım için değil de , inşallah yalnızca bendeki Tex mavidir diye sormuştum. Düşündüğüm gibi olsaydı Tex koleksiyonum için harika olurdu.

Ali Murat

Bendeki de mavi, muhtemelen baskı hatası.

caretta

Alıntı yapılan: Rossi - 07 Eylül, 2023, 20:40:25Malesef ayın sonuna yetişecek gibi duruyor.
Bugün ayın 25'i.Son deadline 30 Eylül
cumartesi.

sultanhisar

Bu ayda çıkmayacak herhalde... mylosu yere göğe koyamıyorlardı ??? Gelen gideni aratır ::)

caretta

Mylos Kitap Aylık Teks Serisi ile ilgili yazmamak kararındayım
ama Teks sevgim baskın çıktı. Bu yayın periyodu ile zaten az sayıda kalmış Teks okurunu
da küstürmüş olacaksınız.Ekim ortalarında belki 5.sayı çıkar.
Macera zaten 2 kitaplık.Aralık ortasında da 6.sayıyı çıkarın;
2024'de de emaneti teslim edin.

gargaris

Sayın Caretta, emanet, sahibi varsa teslim edilir... Tex'in ülkemizde sahibi var mı? Kastınız ÇD ise bırakmadan önce senede iki albüm yayınladıklarını hatırlayalım... Anladığımız kadarıyla Lal Tex yayınlamak istemiyor ve ülkenin içinde bulunduğu ekonomik koşullar da malum... En azından kaliteli edisyonundan sebep ağır aksakta gitse gene Mylos'un devam etmesinde fayda görüyorum... Aslında yayınevi isminin hiç önemi yok benim için, yeter ki kaliteli bir edisyonla makul bir periyodda Tex okuyalım... 

YzbVolkan

Tex baskidaymis.Ben de gargaris gibi dusunuyorum. Caretta ustad cabuk demoralize oluyor.

sultanhisar

Arkadaşlar hiç piyasadan haberiniz var mı? Çizgi roman satan yerler ile konuşuyor musunuz? Birde çizgi düşler hakkında benim babamın oğlu değil... ama  10 sene içinde yayınladığı tex ve zagor sayısına bakın...(Maxi,renkli,dev,magazin vs.) bence ondan sonra çizgi düşler hakkında bir daha düşünün... SAYGILAR...

gargaris

Mylos'da benim babamın oğlu değil elbette... ama fumettinin altın çağında birçok yayınevi yüzlerce sayı Tex yayınladılar. Sadece Oğlak dörtyüze yakın albüm yayınladı... Çizgi Düşler'de dahil hepsine teşekkür ederiz elbette... ama bu ekonomik koşullarda ve bu fumetti kıtlığında iyi niyetle yayıncılık yapmaya çalışan yayınevlerine de biraz destek olmak gerekli ama, değil mi?
SAYGILAR...