Teks Aylık Seri - Mylos Kitap

Başlatan Zeljko, 03 Aralık, 2022, 19:16:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kinowa59

Arkadaşlar, Mylos aylık Tex No 6 ne vakit çıkacak haberi olan var mı?

YzbVolkan

Alıntı yapılan: Kinowa59 - 10 Ekim, 2023, 15:27:32Arkadaşlar, Mylos aylık Tex No 6 ne vakit çıkacak haberi olan var mı?

Bu hafta çıkacakmış Bayram bey
Cizgi romanlar gūnûnūzū aydınlatsın.

Kinowa59

Çok teşekkür ediyorum, değerli yzbvolkan.

YzbVolkan

Batuhan beye mesaj attım. Ağır bir grip geçiriyormuş. Tex in 2 haftadır matbaada olduğunu, niye hala çıkmadığını bilmediğini söyledi.

sultanhisar

Vassago007

Mylosun sahibi Batuhan abi değil ve sürece etkisi kendisinin söylediği gibi yok. Ne yazık ki Mylos bu işi beceremeyecek.

YzbVolkan

Ey Mylos çıkar artık şu sayıyı.
Tum tum tum tum :)

gargaris

Tex 6. sayı çıkmış arkadaşlar... Birkaç güne diğer satış noktalarına da dağıtımı yapılır...

YzbVolkan

Mylos şu matbaasını değiştirse. 3 haftadır matbaada olduğuna göre bayağı ağır çalışıyor bu matbaa.

hanac

Tex No: 708 Lanetliler Kabilesi

Kahramanımızın eski düşmanlarından genç Makua, cezasını tamamlamış ve salıverilmiştir. Hapishane çıkışında hiç beklemediği biri onu beklemektedir. Tex Willer, bu genç kızılderilinin ikinci bir şansı hak ettiğine inanmış ve ona yeni bir yaşam vaat etmeye gelmiştir. Tex, Makua'yı dostu Francisco'nun kurduğu yerli köyüne götürür. Burada ailelerini yitirmiş, savaş ve zulümden kaçmış farklı kabilelerden yerliler bir arada yaşamaktadır.  Makua, aradığı huzuru sonunda bulmuş gibidir. Bu sırada Kit Carson, genç bir beyaz kadını yerli savaşçıların elinden kurtarır. Kızın ailesi yerliler tarafından öldürülmüştür. Katliamın sorumlusu, Mateo adlı acımasız bir savaşçının çevresinde toplanan Mescalero yerlileridir. Kit, Tex'i durumdan haberdar eder. Çevredeki çiftlikleri yakıp yıkan Mateo'nun çetesinin sıradaki hedefi, Makua'nın yeni yuvasıdır!

Yayın Tarihi: Ekim 2023
Sayfa Sayısı: 112
Ebat: 16 x 21 cm
Cilt Tipi: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Fiyat: 90 ₺

YzbVolkan

Kapak arkası özetler de lezzetli oluyor.

İnşallah maceranın devamı çok geç basılmaz.

Zeljko

Ya derdin bu mu diceksiniz belki ama Villa'nin kapağı çok boktan olmuş.
Şu Gotham'ın önü bir uzun alan
Bir tek seni sevdim Christopher Nolan

Saki

Ben bunu daha nazikçe dile getirecem  :)  - kapak film afişi gibi  ^-^ 

Kinowa59

Sayın zeljko günaydın. Üstteki Tex kapağının neresi kötü, lütfen belirtir misiniz .

gargaris

Tex 6. sayı Kitapyurdu'nda stoklara girmeden satış dışı kalmış. Şu çizgiroman satış ağını bir türlü düzgün kuramadılar gitti. Bu durum sadece Mylos'la sınırlı değil, diğer yayınevleri de aynı şeyi yapıyorlar... Bu kitabın sahaflara dağıtımı bir hafta önce yapıldı... Herkes sahaflardan almak zorunda değil. Örnek, ben bekletip diğer kitaplarla birlikte toptan alıyorum, bu sayede kargo ücreti ödemiyorum...
Yani parasını verip kitap satın alacağız ama ortada kitap yok... Sonra da fumetti az satıyor diye şikayet etmenin bir anlamı var mı?

Not: Satışlara katkı anlamında tüm fumettilerden ikişer adet satın alıyorum...