Son Dedikodular !!!

Başlatan hanac, 22 Ağustos, 2010, 19:15:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hanac

Alıntı yapılan: Nightrain - 12 Mayıs, 2015, 10:49:28
Umarım Vol. 4'den başlarlar.

Rumar80 de Rebirth den başlasın demiş.

Vol. 4 ile Rebirth aynı mı oluyor ?

Nightrain

Tam hatırlamıyorum ama Rebirth öncesini anlatıyor olabilir. ::)
"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

dean

Green Lantern Vol.4, Green Lantern Rebirth'ün sonrasıdır. 67 sayı yayınlanır. Ardından New 52 başlar. Bence New 52'dan çok daha güzeldir.

Nightrain

Tamam o zaman. Önce Rebirth sonra da Vol. 4 basılsın. Basacak hayırsever vatandaş umarım bu söylediklerimize kulak kabartır. :)

hanac

O zaman sıra şöyle;

Rebirth - Vol.4 - New52

Şu ana kadar New 52 kaç sayı yayınlandı ?

dean

Alıntı yapılan: hanac - 12 Mayıs, 2015, 11:51:42
O zaman sıra şöyle;

Rebirth - Vol.4 - New52

Şu ana kadar New 52 kaç sayı yayınlandı ?

Sıra doğru. New 52 villain month sayıları ile birlikte şuanda 45 sayı yayınlandı ama villian month'ı saymazsak diğer new 52 first wave çizgi romanları gibi 40 sayıda. Cilt olarak ise bu ay 6. cilt çıkacak.

dean

New 52 kapsamında yayınlanan Green Lantern ve Green Lantern Corps ciltleri şu linkte.

http://altinmadalyon.com/altin/index.php/topic,8674.0.html

Yalnız önemli bir durum var. Gerçekten Green Lantern'in yayını Rebirth ile başlaması lazım. Green Lantern konsepti anlamak ve keyif almak için vol.4 ve  Blackest Night gibi eventlar çok önemli. Caped Crusader arkadaşımızın geçen sene attığı bir liste vardı 2005-2011 yılları arasındaki çizgi romanlar ile ilgili. Evet bunu yayınlamak gerçekten çok zor biliyorum ama özellikle Rebirth, The Sinestro Corps War, Blackest Night gibi hikayeler çok çok önemli. Ben aşağıdakilerin büyük çoğunluğunu okudum. Sonra New 52'ye geçtim. New 52'yi aşağıdakileri bilmeden okusam herhalde Green Lantern'i çok sevemezdim.

1-Green Lantern: Rebirth
2-Green Lantern: No Fear
3-Green Lantern Corps:Recharge
4-Green Lantern:Revenge of the Green Lanterns
5-Green Lantern Corps:To Be a Lantern
6-Green Lantern:Wanted Hal Jordan
7-Green Lantern Corps:The Darker Side of Green
8-The Sinestro Corps War Volume 1
9-The Sinestro Corps War Volume 2
10-Green Lantern Corps:Ring Quest
11-Green Lantern:Secret Origin
12-Green Lantern Corps:Sins of the Star Sapphire
13-Green Lantern:Rage of the Red Lanterns
14-Green Lantern:Agent Orange
15-Green Lantern Corps:Emerald Eclipse
16-Green Lantern Corps:Blackest Night
17-Blackest Night
18-Green Lantern:Blackest Night
19-Brightest Day Volume 1
20-Brightest Day Volume 2
21-Green Lantern Corps:Revolt of the Alpha Lanterns
22-Green Lantern:Brightest Day
23-Brightest Day Volume 3
24-Green Lantern:Emerald Warriors
25-Green Lantern Corps:The Weaponer
26-War of the Green Lanterns
27-War of the Green Lanterns: Aftermath

xmenac

Mevcut yayıncılardan biri mi yoksa yeni bir yayıncı mı acaba? :)

Caped Crusader

Müthiş haber.Herkesin dediği gibi Rebirth ile başlanmalı. Yayınevi kimse umarım kolaya kaçıp New 52 ile başlamazlar.

hanac

Alıntı yapılan: xmenac - 12 Mayıs, 2015, 12:25:58
Mevcut yayıncılardan biri mi yoksa yeni bir yayıncı mı acaba? :)

Mevcut  ;)

Nightrain

İnşallah JBC'dir. Kuşe kağıtta, pırıl pırıl baskılı Green Lantern okumayı çok isterim.

yunusmeyra

aslında green lantern takipçilerinin istediği sayılar 2005 yılı sonrası tüm külliyat..evet makulüde bu..öncesi ve vol.3 ile sonlanan süreç kendi gelişim çizgisinde ve green lantern'e biçilen dramatik son (hatta dünya ve evrene biçilen son ile..) ile bir bütün gibi.."rebirth" ve sonrası ve yan yayınlar ile "new 52" süreci ise kesintisiz okunsa "lantern" mevzuuna vakıf olunabilecek bir süreci anlatıyor..."new 52" öncesi yukarıda özetlenen ve alıntılanan sayılar var ki hepsi de 2005 sonrası green lantern okuma sürecini anlamlı kılan sayılar.. "en karanlık gece","en aydınlık gün", "sinestro birliği savaşı","green lantern savaşı" vs..belki bunları kendi içinde bütünlüklü (ve yan bazı sayılarıda ekleyerek..) ciltler halinde basmak ve bu yolla new 52 okumaya başlayacak-başlayan okuyuculara ,lantern'in hemen evvelinide vermek bir çözüm ama..aması var işte..bu süreç yayınevinin "özel" insiyatifinde ve planlamasımda muhakkak..

benim gönlümde en azından "rebirth" ile başlayan sürecin yayınlanıp 2005'den itibaren olan ana yayın çizgisinin new 52'ye bağlanması..olmasa ne olur..olur muhakkak ..belkide genç ve yeni nesil okuyucu önünü arkasını fazla sorgulamadan "green lantern" e, new 52 ile başlayacaktır...ama yine de bu okuyuculara çok geçmeden 2005-2011 arası vol.4 döneminin ciltlerini ulaştırmakta "hedef"te olmalıdır..
HULK DEĞERLİ BİR KAHRAMANDIR!
HSD YENİ ÜYELERİNİ BEKLİYOR

connyapku

Yuzumu gulduren tek haber oldu bugun  :)

Animvader

Çok güzel bir haber.Burada belirtilen sırayla yayınlanabilirse harika bir yayın olur.Yayıncı umarım Dc'ye el atmamış yayıncılarımızdan biri olur, çünkü Jbc  çok güzel bir Batman külliyatı basıyor ara GL girerse yine aksamalar görürüz gibi geliyor bana.

Jedmau

Biz değiliz rahat olun :) Batman zaten bitmiyor her ay yeni hak alıyoruz :D GL ile uğraşabilecek bir ekip işi yok bizde.