Son Dedikodular !!!

Başlatan hanac, 22 Ağustos, 2010, 19:15:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

@Serhan

dean

dean

Arkadaşlar müjdemi isterim !!! Bugün yapmış olduğum çok derin ve çok zorlu araştırmalar sonucu Green Lantern'in hangi sayı ile başlayacağına ulaştım; Green Lantern: Rebirth

@Serhan

Yayıncıyıda söylede tam olsun.

dean

hennessy

Yaşasın Hydra.............. Harika haber Rebirth serisini çok merak ediyordum. UGH!
Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

Ahmet Oktay

Benim tahminim var yayıncı hakkında ama söylemeyeceğim :D

dean

Nemo

Rumar abimin yazilarindan tanidigim Green Lantern'i ben de merak ediyorum. Bu guzel haber icin tesekurler Dean  :)
Özel Alfa Ajanı

hennessy

Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

Caped Crusader

Dean yayın periyodu hakkında  bilgin var mı? Şöyle ayda 1 cilt yayınlanırsa güzel olur  ;D

dean

Alıntı yapılan: Nemo - 16 Mayıs, 2015, 21:35:22
Rumar abimin yazilarindan tanidigim Green Lantern'i ben de merak ediyorum. Bu guzel haber icin tesekurler Dean  :)

Bi'şey değil  :)

Alıntı yapılan: Caped Crusader - 16 Mayıs, 2015, 21:41:42
Dean yayın periyodu hakkında  bilgin var mı? Şöyle ayda 1 cilt yayınlanırsa güzel olur  ;D

Maalesef yayın periyodu ile ilgili bilgim yok. Ama öyle yayınlansa muhteşem olur. Şu an için bildiğim Rebirth ile başlayıp vol 4 ile devam edeceği.

Caped Crusader

Alıntı yapılan: dean - 16 Mayıs, 2015, 21:45:37
  Bi'şey değil  :)

Maalesef yayın periyodu ile ilgili bilgim yok. Ama öyle yayınlansa muhteşem olur. Şu an için bildiğim Rebirth ile başlayıp vol 4 ile devam edeceği.

Bilgiler için teşekkür ederim.

Chuck

Dean, Rebirth hikayesi Hal Jordan'ın 2000'li yıllara geri dönüşünün başlangıç hikayesi değil mi?
+ Her girdiğim yol çıkmaz sokakla son buluyor
- O halde yeni bir harita bulmalısınız

dean

Alıntı yapılan: Neco - 16 Mayıs, 2015, 22:53:03
Dean, Rebirth hikayesi Hal Jordan'ın 2000'li yıllara geri dönüşünün başlangıç hikayesi değil mi?

Aynen.