Solo Leveling - Komik Şeyler (Devam ediyor)

Başlatan hanac, 21 Mayıs, 2024, 18:00:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hanac

Solo Leveling Cilt 1
Toplam 13-14 Cilt, kaldı 12-13 Cilt.

On yıl önce, paralel bir dünya ile mevcut dünyayı birbirine bağlayan "Kapı" adı verilen geçitler belirir. Geçitlerin açılmasıyla eş zamanlı bir şekilde 'uyanış' geçirerek çeşitli güçlere sahip olan, "Avcı" adı verilen insanlar ortaya çıkar. "İnsanlığın En Zayıfı" olarak bilinen E Seviyeli avcı Sung Jin Woo, annesinin hastane masraflarını karşılayabilmek için canını ortaya koyarak baskınlara katılmaktadır. Katıldığı bir baskında karşısına daha yüksek bir kazanç ihtimali gelince Jin Woo, karşılaşacağı akılalmaz şeyin farkında olmadan bu fırsatın üzerine gidecektir. Ekip liderinin bir kolunu kaybettiği, eldeki tek şifacının korkudan tir tir titrediği ortamda, Jin Woo takım arkadaşlarını kurtarabilecek midir?

Yayın Tarihi: Mayıs 2024
Sayfa Sayısı: 320
Fiyat: 320 ₺

Varyant Kapak;

darbove

Alıntı yapılan: hanac - 21 Mayıs, 2024, 18:00:04Solo Leveling Cilt 1
Toplam 9 Cilt, kaldı 8 Cilt.
Bu seri yaklaşık 13-14 cilt olacak. En son 11.cilt ön siparişe açılmış.
https://www.goodreads.com/series/312408-solo-leveling-manhwa
The Bird of Hermes is my name, eating my wings to make me tame.

hanac

hanac

Solo Leveling Cilt 2
Toplam 14 Cilt, kaldı 12 Cilt.

Seul şehir merkezinde bir metro istasyonu...
Anlık zindanda başlayan tek kişilik düello...

Jin Woo sayısız yaratıkla savaşıp zindanın derinlerine indikçe aslında ne kadar da güçsüz olduğunu fark eder. Güçlenmek için geldiği bu zindanda güçsüz geçmişinden sıyrılabilmek için daha ne kadar seviye atlaması gerekecek? Seviye atlamaya devam eden Sung Jin Woo'yu bu yolda zorlu engeller ve yeni maceralar bekliyor

Yayın Tarihi: Şubat 2025
Sayfa Sayısı: 304
Fiyat: 420 ₺

Varyant Kapak;

Lucky_Luke

Bu seriye ilgim Netflix'de animesini görmem ile oldu. Bir kaç bölümünü izledikten sonra baktım ki sarıyor, güzelde akıyor bölümler. Dedim çizgiromanı nasıldır acaba derken Türkiye'de de yayınlandığını gördüm.

Animesi ile motamot gitmiyor hikaye ama temel hikaye gidişatı aynı diyebilirim. Aksiyonu, dövüşü bol bir seri. Şimdilik tatmin edici diyelim. Sonraki cildi okuyunca belki fikrim farklılaşabilir.

Bu arada ilk cildin varyant kapaklı olan baskısı kuşe kağıda basılmış ve ben satın alırken onu tercih ettim. Umarım ikinci cilt de de aynı baskı kalitesini korunmuştur.
Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar; önce haysiyetlerini sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.

(Mustafa Kemal Atatürk)