Sorceline - Artemis

Başlatan hanac, 14 Şubat, 2025, 13:25:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hanac

SORCELINE

Birinci Cilt
Bir gün fantastik hayvanlar uzmanı olacağım!

Kendimi bildim bileli hayvanları çok seviyorum. Ama sevimli kedileri ya da sadık köpekleri değil. Beni heyecanlandıranlar ejderhalar, tek boynuzlu atlar, canavarlar ve hayal ürünü kahramanlar... Yani efsanevi hayvanlar!

İkinci Cilt
Canavarları seven kız

Kendimi bildim bileli hayvanları çok seviyorum. Ama sevimli kedileri ya da sadık köpekleri değil. Beni heyecanlandıranlar ejderhalar, tek boynuzlu atlar, canavarlar ve hayal ürünü kahramanlar... Yani efsanevi hayvanlar!

Yayın Tarihi: Ocak 2025
Sayfa Sayısı: 96
Boyut: 21 x 28,5 cm
Fiyat: 295 ₺

Lucky_Luke

Bunu yeğenlerim için almıştım ama yine hamur kağıt meselesi keyfimi kaçırdı. Güzel çizimlere sahip olmasına rağmen, çok iyi korunmadığı takdirde zamanla renkleri solup gidecek.  Şeffaf saklama poşeti ile satılsa keşke. En azında daha uzun bir raf ömrü olurdu. Öteki türlü değerini çok hızlı bir şekilde kaybedip, unutulup gidecek. Şimşek Hırsızı serisinde de aynısını yaptılar. Yazık ettiler güzelim seriye.
Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar; önce haysiyetlerini sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.

(Mustafa Kemal Atatürk)