Tüyap Kitap Fuarina gidecek misiniz ?

Başlatan hanac, 20 Ekim, 2010, 11:09:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

darkwood

Fuar için haftasonu gidip gelmek gerçekten daha zor ve kalabalık oluyor.
İş gidiş geliş saatlerine denk gelmezseniz trafik hafta içi daha rahat olur.
Haftaiçi fuarda çok kalabalık olmaz.
Darkwood Sakinleri..

alan ford

kaçmayı denemek bir tutsağın görevidir

DAMPYR

Çalıştığım için malesef şu an istanbula gelemiyorum...... :'(

pukay

öğrencilere giriş ücretsizdi önceki yıllarda,bu yılda öylemi?

haysat

Bir sorun olmazsa bende fuardayım pazar günü.
Belki tanıdık dostlarla karşılaşarız.

HİÇBİRİNİZ ANLAMAMIŞSINIZ
BENİ SİZİN YANINIZA HAPSETMEDİLER
SİZİ BENİM YANIMA HAPSETTİLER !

darkwood

Cumartesi günü Fuar a giden arkadaş varsa, yeni çizgiromanlardan haber varmı?
Hangi yayınevleri ve sahaf arkadaşlar fuarda yer alıyor, bilgi verirlerse memnun oluruz.
Darkwood Sakinleri..

Mister NO

Fuara gittim arkadaşlar.Ulaşım tam bir rezalet baştan söyleyeyim.Gidiş ayrı dönüş ayrı dert.Arabasız gidenlere ayrıca sabır diliyorum.Dönüşte ya gelmeyen İETT'yi beklersiniz ya da Büyükçekmece'ye gidip dönersiniz.Karşıya geçmek de sorun çünkü.

Fuarın içine girelim biraz da ;D İlyas oradaydı.Yeri iyi geniş bir standı vardı.Yeni yayınların da tamamını gördüm tezgahta.

1001  Roman 2 yayınevi ile aynı stand içindeydi.Bütün kitaplarını görme şansınız var.

Oğlak yayıncılık da standın küçük bir bölümünü Teks'lere ayırmış.

Mandolin(Ten Ten),YKY (Red Kit),Dost(Corto Maltese),Remzi (Asteriks) vb yayınevleri de kendi standlarında çizgi romanlara yer veriyorlar.

Demirbaş Yayıncılık zaten fuara katılmayacaktı.

Özer Sahaf'da fuarda sahafların olduğu ayrı bir bölümde stand açmış.Bastıkları kitapların dışında Ceylan Teks,Tay Zagor vb eski yayınlar da vardı.

Marmara Çizgi geniş bir stand kiralamış hem kendi kitapları hem de başka yayınelerinden kitaplar vardı çizgi roman olarak.

Uykusuz ve Leman mizah dergileri de her zaman ki gibi fuardalar.

Arunas,NTV  vb Klasik Çizgi Romanlarını sergiliyorlar.

Fuarın sürprizi ŞİRİNLER adını taşıyan stand oldu benim için. ;D Şirinlerin çizgi roman dışında boyama vb kitaplarının da sergilendiği hoş bir stand olmuş.

Bir de aklımda kalan sanırım Marvel kitaplarının orjinal baskılarının olduğu bir stand vardı.Ancak stand kime aitti hatırlayamadım. ??? Yorgunluğun kendini hissettirdiği anlardı. :P

Çizgi Roman Derneği de bir standda adını yazdırmıştı ancak duvardaki bir kaç çizgi roman kapağı resmi dışında boş masası ile hüzünlü bir hali vardı.Görevli vb kimseler yoktu. :o

Günün yorgunluğu ile ilk aklıma gelenleri yazdım.Unuttuklarım kusura bakmasın. :)

kalidor

Trafik  sebebiyle ben de fuara gitmekten vazgeçtim. Seneye inşallah.
Crom! Ölüleri Say...

alan ford

Alıntı yapılan: Mister NO - 13 Kasım, 2011, 01:26:55

Bir de aklımda kalan sanırım Marvel kitaplarının orjinal baskılarının olduğu bir stand vardı.Ancak stand kime aitti hatırlayamadım. ??? Yorgunluğun kendini hissettirdiği anlardı. :P

Sanırım bahsedilen stand budur
http://cizgiromanokurlariplatformu.blogspot.com/2011/11/vobuzcomis-tuyapta-bu-sene.html
kaçmayı denemek bir tutsağın görevidir

Mister NO

Kesinlikle doğru.İsim bir şey hatırlatmadı gerçi ancak standda sergilenen kitaplar bunlardı. ;)

Jedmau

Mister NO

Alıntı yapılan: alan ford - 13 Kasım, 2011, 08:53:52
Alıntı yapılan: Mister NO - 13 Kasım, 2011, 01:26:55

Sanırım bahsedilen stand budur
http://cizgiromanokurlariplatformu.blogspot.com/2011/11/vobuzcomis-tuyapta-bu-sene.html

Alan Ford'un mesajındaki linkteki kitaplar ;D

darkwood

Her şey iyi güzelde, hiç yeni yayın görmedinizimi? Özellikle Gerekli Şeyler ve Marmara standlarında?
Darkwood Sakinleri..

Peyami

İlk ayrıntılı haberler Mister No arkadaşımızdan gelmiş. Anlaşıldığı kadarıyla sürpriz ya da özel bir ÇR faaliyeti yok gözüküyor. 
Fotoğraf çekmiş olanlar varsa onları da bekliyoruz.

Eflatun

birde indirim durumları nasıl fiyatlardan haber verecek arkadaş yokmu?