Hangi Marvel Essential Dizisini İstiyorsunuz?

Başlatan pizagor, 11 Kasım, 2010, 09:55:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hanac

HacıGeraltEmmi

Essential serileri ilgi alanıma girmiyor artık diyerek seçimimi kesinleştiriyorum. Bu seçimi yapmamda son yayınlanan gerekli şeyler Silver Surfer'ın büyük etkisi olduğunu da belirtmeliyim. Anılarımdaki Gümüş Kayakçı olarak kalmasını tercih ederdim. Yeniden okumak pek keyif vermedi açıkçası. Diğer essentiallerinde farklı olmayacağı kanısındayım.

rumar80

Ben de Özgür gibi orjinalleri alıp okuyanlardanım, ama comics dünyasını doğru anlamak isteyenlerin de okuması gerektiğine inanıyorum.

hanac

Özer Sahaf da ve Altan da epey essential var.

Meraklısına duyurulur.

pizagor

Alıntı yapılan: hanac - 30 Nisan, 2012, 14:47:35
Özer Sahaf da ve Altan da epey essentiail var.

Meraklısına duyurulur.

Ekleme yapayım, sadece 3 essential var ama bunlardan bol miktarda var :)

Yanlış hatırlamıyorsam bu albümler Essential Amazing Spiderman 5, Essential Fantastic Four 5 ve Essential Fantastic Four 6...

Ayrıca İlyas (Büyülü Rüzgar) ve Mesut (darkwood) dostlarımızda da vardı bunlardan...
İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

rumar80

Sevgili Özgür çok doğru hatırlıyor, ama en önemlisini unutmuş: Essential Godzilla!!!

yunusmeyra

bu adette aynı sayı,hem de "essential"..yoksa bu sayıları marvel ucuza çıkıyor diye türkiye'de mi bastı,yoksa yoksa marvel essential'lerin üretim üssümü oluyor canım ülkem...  :D  :D  :D
HULK DEĞERLİ BİR KAHRAMANDIR!
HSD YENİ ÜYELERİNİ BEKLİYOR

darkwood

Sadece Gerekli Şeyler satmak maksadıyla bol miktarda getirmiş ve tamamını kısa zamanda elinden çıkaramayınca diğer sahaf arkadaşlara da dağıtmış.  :D
Darkwood Sakinleri..

yunusmeyra

Alıntı yapılan: yunusmeyra - 27 Ocak, 2012, 21:20:25
Essential Amazing Spiderman
Essential Peter Parker Spectacular Spiderman
Essential Classic X-Men
Essential Conan The Barbarian
Essential Avengers (rumardan sonra tamamen anladık ki  "avengers" "comics" tarzının özelliklede "super hero" akımının anlaşılması için önemli bir seri...)

sıralamam ve ısrarım değişmedi.. bu sıralama da toplantı günü bilka örümcekler ile başlayan muhabbetimizde sıkı bir "örümcek" fanı olduğunu öğrendiğim "konyakfıçılarının"da söyleyecekleri vardir..  ;)

yunusmeyra

Alıntı yapılan: darkwood - 30 Nisan, 2012, 20:26:58
Sadece Gerekli Şeyler satmak maksadıyla bol miktarda getirmiş ve tamamını kısa zamanda elinden çıkaramayınca diğer sahaf arkadaşlara da dağıtmış.  :D
tüh..demek işin aslı başkaymış.. hem ülkem marvel 'in ucuz montajcısı,yap-satçısı olamaz! biz bastırırız telifi alırız yayınlarız arkadaş..telif pahalı gelirse yayınlamayız veya yarıda bırakırız..işte o kadar..  :D

yunusmeyra

bu arada listemin has insanı "thor" ankette aldığı onca oya rağmen "koyu-bolt" gözükmüyor.."moderatör" acemisi olarak ben düzeltemedim,adminlerime duyurulur..  ???

hanac

Alıntı yapılan: yunusmeyra - 30 Nisan, 2012, 20:35:48
bu arada listemin has insanı "thor" ankette aldığı onca oya rağmen "koyu-bolt" gözükmüyor.."moderatör" acemisi olarak ben düzeltemedim,adminlerime duyurulur..  ???

Tarkan sen Thor'a oy kullanmadığın için koyu-bolt gözükmüyor.  :)

yunusmeyra

alan ford

Ben de Conan The Barbar'a verdim oyumu. Diğerleri hiç çekici gelmiyor . Logonun ortasından kılıç olur, balta olur bir şeyler geçirmenin zamanı gelmiş  :D
kaçmayı denemek bir tutsağın görevidir

s.b

Marvel Essential'leri istemeye devam ediyorum. Kim ne zaman yayınlarsa yayınlasın ben bekliyorum. Saçlarımın son teli dökülene kadar da beklemeye devam edeceğim.
İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN YAŞADIĞIN GİBİ İNANIRSIN