Superman: Man of Steel (2013) - DCEU Film 1

Başlatan kahramanlarsinemada, 30 Ocak, 2011, 21:30:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DAMPYR

Süleyman beğendiyse seyredilebilir demektir.Bu flimde göze çarpan değişikliklerde var örneğin Süpermanın donu yok bu filmde mesela.. ::) :D ;)

Gambit

Filmle ilgili yorum az sonra ( rumar hesabi, resim ayri, text ayri  ;D )

rumar80

Gençlere ilham verip yol gösterdiğim için çok mutluyum.  ;)

dean

Bu yazı kendime Superman yazı ilan ettim. Filminde gazıyla Modern Age döneminden başlayarak Superman ile ilgili ne varsa okuycam bakalım.

ercoktay

Filmi dün gece izledim. Beğenmedim.

Birinci neden 3D olması. Çekmesinler artık 3D film ya. Daha teknoloji çok yeni. Birkaç sahne için 3D yapıyorlar bütün filmi.

İkinci neden Süpermani oynayan adam. Bence olmamış. Gereğinden fazla kas var. Wolwerine bile daha iyi uyardı.

Üçüncü neden gereksiz ve abartı dövüş ve yıkım sahneleri. Resmen son 1 saat yıkılmayan yer yok. Gereksiz ve saçma.

Dördüncü neden senaryo çok iyi işlenebilecekken çok sığ kalmış. Nolan yeterli zamanını bence filme vermemiş. adamın süperman olduğunu bilmeyen yok. Zaten Batman gibi karanlık bir karakter sonrası Superman çok yavan kalıyor. Superman ve batman maceraları arasında en iyiler sıralaması yapılsa herhalde Batman domine eder listeyi.

Yönetmenin bence de en kötü filmi olmuş. Hele 300 sapartalı gibi bir görsel şölenden sonra bu film olmamış.

Yine de kafa dağıtıcı bir film. 10 üzerinden benden 6 alır.

kedidiro

Alıntı yapılan: ercoktay - 19 Haziran, 2013, 14:20:26

Birinci neden 3D olması. Çekmesinler artık 3D film ya. Daha teknoloji çok yeni. Birkaç sahne için 3D yapıyorlar bütün filmi.

3D olayı benim üç kuruşluk sinema keyfimi bitiren olaydır. şehre izleyebileceğim pek film gelmiyor. superman, ıron man veya hobbit geliyor, onlar da 3D ve vertigo rahatsızlığım sebebiyle bunları da izleyemiyorum. bu yıl çocuklarla asterix'i 3D izledim, ertesi gün boyunca baş dönmesi yüzünden yataktan kalkamadım. yeri gelmişken sorayım bari ; doktorum var mı bunun bir çaresi?

Gambit

3D olarak gozu cok rahatsiz edici bir film degildi, hatta oldukca rahat izleniyordu

edit: Hay Allah, yanlislikla silindi yazdiklarim sanki

ercoktay

Süleyman Havada asılı durma sahnesi de Magnetonun sahnelerine çok benziyor.

Lois Lane'nin oyunculuğu gerçekten çok kötüydü.

Bekliyorum devamını.

Gambit

Lois konusunda oyunculukdan cok casting olarak uymadigini dusunuyorum ben Ercoktay

PS: ya detayli yazi yazacaktim, sinema tarihindeki Lois ler ile ilgili yazdiklarim da siliniverdi bir anda yanlislikla

hay Allah

PS: Disarisi cok ruzgarli bugun ogleden sonra

rumar80

Alıntı yapılan: kedidiro - 19 Haziran, 2013, 15:10:08
3D olayı benim üç kuruşluk sinema keyfimi bitiren olaydır. şehre izleyebileceğim pek film gelmiyor. superman, ıron man veya hobbit geliyor, onlar da 3D ve vertigo rahatsızlığım sebebiyle bunları da izleyemiyorum. bu yıl çocuklarla asterix'i 3D izledim, ertesi gün boyunca baş dönmesi yüzünden yataktan kalkamadım. yeri gelmişken sorayım bari ; doktorum var mı bunun bir çaresi?

Vertigo daha çok sinirleri özellikle de işitme sinirini etkileyen bir hastalık abi. Mutlaka bir nörolog ya da KBB uzmanı ile görüşmeniz lazım. Ben üniversitede öğrenci iken ders olarak okuduk sonra iç hastalıklarında sadece şikayete yönelik tedavi vererek uygun hekime yönlendirirdik. O nedenle bilgilerim sınırlı. Kusura bakma.

Gambit

Bugun hava cok guzeldi, haftalik Persembe gunu disarda yemek yeme gunumuz oldugu icin Akcaabat kofte yemeye gittik

uzerine karpuz da getirdiler ama saniyorum kabak asili bir  karpuzdu, o yuzden cok hosumuza gitmedi. Yogurt suzme ve cok basariliydi ama.

Ogleden sonra da ofisde kucuk bir kutlama yapacagiz, bir arkadasimizin dugunu var yarin, bugun onden kutlayacagiz kendisini

hanac

Alıntı yapılan: Gambit - 20 Haziran, 2013, 14:27:14
Bugun hava cok guzeldi, haftalik Persembe gunu disarda yemek yeme gunumuz oldugu icin Akcaabat kofte yemeye gittik

Afiyet olsun, ben pek sevmem. Fazla sarmısaklı bulurum.

uzerine karpuz da getirdiler ama saniyorum kabak asili bir  karpuzdu, o yuzden cok hosumuza gitmedi. Yogurt suzme ve cok basariliydi ama.

Ben daha karpuz olayına giremedim. Süzme yoğurda lafım olmaz.

Ogleden sonra da ofisde kucuk bir kutlama yapacagiz, bir arkadasimizin dugunu var yarin, bugun onden kutlayacagiz kendisini

Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

Gambit

Alıntı yapılan: hanac - 20 Haziran, 2013, 14:42:51
Afiyet olsun, ben pek sevmem. Fazla sarmısaklı bulurum.

Valla biraz agir tabi, o yuzden salata yogurt karpuz falan destekledik ama yine de agzimda bi agirlik var hala, maksat yemek degil muhabbet zaten; bizim foruma bayaa benziyor yani

Ben daha karpuz olayına giremedim. Süzme yoğurda lafım olmaz.

Girme zaten de, artik her sey sahte gunmuzde, agiz tadiyla karpuz bile yiyemez olduk ulkemizde, herkes sahtekar, isin kolayina kaciyor
Suzme yogurt candir

Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

Ilettim kendisine, cok tesekkurlerini soyledi sana da hanaccim

kedidiro

Alıntı yapılan: rumar80 - 20 Haziran, 2013, 11:10:04

Vertigo daha çok sinirleri özellikle de işitme sinirini etkileyen bir hastalık abi. Mutlaka bir nörolog ya da KBB uzmanı ile görüşmeniz lazım. Ben üniversitede öğrenci iken ders olarak okuduk sonra iç hastalıklarında sadece şikayete yönelik tedavi vererek uygun hekime yönlendirirdik. O nedenle bilgilerim sınırlı. Kusura bakma.

eyvallah, ilgin için bin teşekkür...zaten yeni bir şey olmadığından doktorların da ifadesiyle '' vertigo ile yaşamaya'' alıştık. 3D film izleyemiyoruz, bir de özellikle mevsim geçişlerinde 24 saat kadar sallanıyorum. oldu bitti... allah çekilmeyecek dert vermesin...

Gambit

Alıntı yapılan: kedidiro - 20 Haziran, 2013, 15:10:35
eyvallah, ilgin için bin teşekkür...zaten yeni bir şey olmadığından doktorların da ifadesiyle '' vertigo ile yaşamaya'' alıştık. 3D film izleyemiyoruz, bir de özellikle mevsim geçişlerinde 24 saat kadar sallanıyorum. oldu bitti... allah çekilmeyecek dert vermesin...

gecmis olsun ustat

son cumleye de Amin diyorum