Superman: Man of Steel (2013) - DCEU Film 1

Başlatan kahramanlarsinemada, 30 Ocak, 2011, 21:30:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gambit

Alıntı yapılan: ercoktay - 19 Haziran, 2013, 16:03:04
Süleyman Havada asılı durma sahnesi de Magnetonun sahnelerine çok benziyor.

Lois Lane'nin oyunculuğu gerçekten çok kötüydü.

Bekliyorum devamını.

ustat, az once yazmak icin girdim foruma ama yanlislikla yazdiklarimi sildim nasil(!) olduysa

gerisini yazamayacagim artik ama arada sirada havadan sudan muhabbetlerle basliga destekde bulunurum tabii ki, eksik kalmam

omega red

Alıntı yapılan: Gambit - 20 Haziran, 2013, 15:44:17
ustat, az once yazmak icin girdim foruma ama yanlislikla yazdiklarimi sildim nasil(!) olduysa

gerisini yazamayacagim artik ama arada sirada havadan sudan muhabbetlerle basliga destekde bulunurum tabii ki, eksik kalmam

yine bişeyler mi oldu forumda. kaçırdım bak...

hanac

Alıntı yapılan: omega red - 20 Haziran, 2013, 17:29:45
yine bişeyler mi oldu forumda. kaçırdım bak...

Bir sorun yok, asayiş berkemal.   :)

rumar80

Yok yok.
  Gambit geniş bir film özeti yazmıştı. Anladığım kadarı ile yanlışlıkla yazısını silmiş. Sorun bu.

hanac

Göğsü kıllı Superman olur mu? Elalem bunu tartışıyor  :)

dean

connyapku

emre ozdamarlar

Ben filmi dun izledim, 3D sacmaligina girmeden ve begendim. Ozellikle Krypton'a ait tasarimlar, uzay gemileri aklimi basimdan aldi.

Superman'in 2 kryptonlu ile kavgasi da muhtesemdi. Zod'la yasadigi final kavgasindan bile daha cok hosuma gitti.

Jor-El'in bilincinin bilgisayara yuklenebilmesi, silinmesi gibi detaylar da bravo dedirttiren inceliklerdi.

Gambit

Alıntı yapılan: rumar80 - 20 Haziran, 2013, 17:32:02
  Yok yok.
  Gambit geniş bir film özeti yazmıştı. Anladığım kadarı ile yanlışlıkla yazısını silmiş. Sorun bu.

Yok yanlislikla degildi, sizin Dr. - Patient muhabbetiniz bittiyse kopyaladagim yerden yapistiracagim ve uzerine eklemeler yapacagim yarin bi gun

Filmi koca forumdan 3-5 kisi mi izledi sadece yahu, izleyenler begendi mi, elestiriler nedir, alalim

tommikser

Gambit yazın yarım kaldı hala bekliyorum ona göre sonuçta Superman fanısın değil mi? ;D

Ben film ile ilgili şunları söyleyebilirim.Kurgu gerçekten çok iyiydi.Superman ve ailesinin geçmişi çok iyi kurgulanmış.Yeni bir kripton evreni yaratılmış ki bence çok daha iyi olmuş.Soğuk buz gibi ıssız Kriptondan daha iyiydi yeni gezegenin tabiri.

Superman'e atfedilen Kripton'un son çocuğu bence çok çok iyi kurgulanmış.Sonuçta gezegenin yok olmasına bağlı olan kurgu dağıtılmış ve onun yerine getirilen kurgu çok  daha iyi olmuş.

Çekimle ilgili beni rahatsız eden tek şey çok fazla hareketli kamera kullanmışlar. Yani annesiyle konuşmaya gelen askerlerde, Clark ile annesinin konuşmasında bile hareketli kamera kullanılmış ki ne gerek var gözlerimi yordu.

Onun dışında kavga sahneleri falan enfesti. Kameralar orada çok iyi kullanılmış.

Genel olarak düşüncem yeni bir evrende oluşturulan Superman kurgusu güzel olmuş. Kostüme yüklenen anlam daha gerçekçi olmuş. Uzaylı olduğu ile ilgi düşünce üzerinden oluşturulan fikir yerli yerine oturmuş. Ben yaratılan yeni Superman ve evrenini beğendim. Devamında çok daha fazlası gelebilir. Umarım daha iyi kötüler ile savaşır. Lex iyice geyik oldu. Superman ve güçleriyle karşılaşabilen kötüler çok iyiydi. Ben izlemeyenleri Blueray falan çıkınca izlemesini tavsiye ederim. Devamı da çekilmeye başlanacakmış bu da güzel bir haber.

Mister NO

Batman ile Superman aynı filmde

Son Superman filmi 'Man of Steel'in yönetmeni Zack Snyder, ikinci filmin Superman ile Batman'i buluşturacağı dedikodularını doğruladı.

Devam filminde iki süper kahraman birbirlerine karşı savaşacak.

GEÇEN ay gösterime giren son Superman filmi 'Man of Steel'in yönetmeni Zack Snyder, ikinci filmde Superman'e Batman'in de katılacağına dair dedikoduları doğruladı. ABD'nin San Diego eyaletinde gerçekleştirilen Comic Con'da bir açıklama yapan Snyder, filmin senaryosunun yazımına başlandığını belirtti. 2015 yılında gösterime girmesi beklenen filmde Superman'i bir kez daha İngiliz aktör Henry Cavill'in canlandıracağı ancak Christopher Nolan'ın 'Kara Şövalye' üçlemesini tamamladıktan sonra Batman filmlerinde rol almayacağını açıklayan Christian Bale'in yerine Batman'i kimin canlandıracağının henüz bilinmediği açıklandı.

İKİ SÜPER KAHRAMAN KARŞI KARŞIYA

Comic Con'da 6 bin çizgi roman okuruna yaptığı açıklamanın ardından Warner Bros aracılığıyla resmi bir açıklama da yayınlayan Snyder, bir sonraki filmde Superman'in Batman'le savaşacağını ve bunun birçok sinemaseveri şoka uğratacağını söyledi. Snyder "Kabul edelim ki Superman ile Batman'in karşı karşıya gelmesi efsanevi olacak! Onlar var olan en büyük iki süper kahraman" dedi. Superman de Batman de 'iyilerin tarafında' savaşan süper kahramanlar olsa da Nolan'ın Batman üçlemesini yaratırken yararlandığı 'Kara Şövalye' serisinde Superman ve Batman düşman olarak gösteriliyor. Warner Bros yeni Superman filminde yönetmen Nolan'ın da prodüktör olarak görev yapacağını açıkladı.

Nightrain

Batman'i Christian Bale canlandırmayacakmış. Çok üzüldüm. Bence Batman'a en çok yakışan aktördü kendisi.
"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

Pulluk

Hayallerine giden yol kutuplardan bile geçse vazgeçme!

Pulluk

Bu arada uzun bir süredir içimde olan sıkıntıyı dile getirmek isterim. Vay efendim Superman Zod'un boynununu çat diye kırdı, vay efendim süperman nasıl adam öldürrü vs. diyenler bir zahmet Superman 2 filmini tekrar izlesinler. Superman (hem de güçlerini yitirmiş, gayet savunmasız bir durum da olan) General Zod'u Yalnızlık Kalesi'nde uçurumdan atarak (hatta öncesinde zevklen elini kırıp) gayet rahat bir şekilde öldürmüştü :)
Hayallerine giden yol kutuplardan bile geçse vazgeçme!

hanac

Ben bu filmi hala izlemedim.

Bu ayıp bana yeter.  :)