Ödüllü Conan konusu

Başlatan rumar80, 15 Mart, 2011, 16:31:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alan ford

Conan'ın kadınları da ayrı bir yazı konusu olur. O zamana kadar yayınlanan çizgi romanların hiçbiriyle kıyas kabul etmez bu konuda Conan.

Okuduğum seriler içinde kadınları bu kadar güçlü olan başka bir çizgi roman hatırlamıyorum. Entellektüel Marty amcamızın sevgilisi Diana'nın bile tek yaptığı gereksiz kıskançlık krizlerine girmek ve bize Martin'in ne kadar eşşiz olduğunu hatırlatmak.. Varolmak için kahramanımıza ihtiyaç duyan kadınlarla doludur çizgi roman dünyası.

Oysa Conan'ın kadınları dört başı mamur karakterlerdir. Hepsinin kendi hikayeleri (ve elbette bizahiti kendileri) yeterince ilgi çekicidir zaten. Varolmak için Conan'a ihtiyaç duymazlar.

kaçmayı denemek bir tutsağın görevidir

Lami Tiryaki

Alıntı yapılan: alan ford - 23 Mart, 2011, 11:31:58
  Okuduğum seriler içinde kadınları bu kadar güçlü olan başka bir çizgi roman hatırlamıyorum. Entellektüel Marty amcamızın sevgilisi Diana'nın bile tek yaptığı gereksiz kıskançlık krizlerine girmek ve bize Martin'in ne kadar eşşiz olduğunu hatırlatmak.. Varolmak için kahramanımıza ihtiyaç duyan kadınlarla doludur çizgi roman dünyası.

Kadınlar demişken, çizgi roman kahramanlarının kadınlarına bazan müthiş kıyak geçiliyor. Marty amca sürekli yaşlılık, performans düşüklüğü ile boğuşurken, zaman Diana için durmuş gibidir. Hatun hala gepegenç, taş gibi maşallah. Aynı şey Conan için de geçerli. Adam 70 yaşına gelmiş, hadi performans hala sağlam diyelim, ama Zenobia'ya bakıyorsunuz kadın 20 yaşında gibi. Üstelik 4 kere de doğum yapmış. Ne basenden artmış ne kalçadan. Surat desen pürüzsüz mermer gibi.

Allah her erkeğe böyle hatunlar nasip etsin ne diyim.

Selamlar
Lami

tommikser

Bu yazıları okuyacak bayan dostlarımıza duyurulur.Aman Conan'daki kadınlar gibi olun. ;D

pizagor

Conan'ı bu kadar sevmemizin arkasında böylesine bir anti kahramanla ilk defa karşılaşmamızın etkisi yok mudur sizce? Herşeyin en doğrusunu yapan, eksiği yamuğu olmayan, can düşmanına dahi her daim dürüst ideal kahramanlarımızın aksine kendine göre bir ahlak anlayışına sahip olan Conan'ın o anki şartlara göre bir hırsız, bir katil ya da bir yağmacı olması etkilemiş olmasın bizi...
İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

pizagor

Alıntı yapılan: gunessemerci - 23 Mart, 2011, 11:50:29
Bu yazıları okuyacak bayan dostlarımıza duyurulur.Aman Conan'daki kadınlar gibi olun. ;D

Onlar da biz erkeklere azıcık Conan gibi görünün derse ne olacak peki?

tommikser

Valla hanımla ben deli gibi spora gidiyoruz.3 hafta oldu.Onun gibi olmasa da Hasan abimin göbeği gibi göbeğim olmasın canım.

hanac

Alıntı yapılan: gunessemerci - 23 Mart, 2011, 12:02:29
Valla hanımla ben deli gibi spora gidiyoruz.3 hafta oldu.
Onun gibi olmasa da Hasan abimin göbeği gibi göbeğim olmasın canım.

Valla, bu fotonun üzerine bir 5 kg daha aldım.

Cumartesi günüde rahat 1 kg alırım.  :)

Lami Tiryaki

Alıntı yapılan: hanac - 23 Mart, 2011, 12:11:41
Alıntı yapılan: gunessemerci - 23 Mart, 2011, 12:02:29
Valla hanımla ben deli gibi spora gidiyoruz.3 hafta oldu.
Onun gibi olmasa da Hasan abimin göbeği gibi göbeğim olmasın canım.

Valla, bu fotonun üzerine bir 5 kg daha aldım.

Cumartesi günüde rahat 1 kg alırım.  :)

Yanlış hatırlamıyorsam Sadık Hoca'nın salonunda başlıyacaktın dostum.

Selamlar
Lami

Lami Tiryaki

Alıntı yapılan: pizagor - 23 Mart, 2011, 11:55:25
Alıntı yapılan: gunessemerci - 23 Mart, 2011, 11:50:29

Onlar da biz erkeklere azıcık Conan gibi görünün derse ne olacak peki?

8 yıldır vücut geliştirme sporu yapıyorum. Bu sporu seçmemin önemli nedenlerinden biri okuduğum çizgi roman kahramanları gibi olmaktı. Gerçi evlenince son iki yıldır işi fitness'a vurduk ölçüler önemli ölçüde küçüldü ama yaşıma göre hala idare eder durumdayım :) .

Selamlar
Lami

hanac

Alıntı yapılan: Lami Tiryaki - 23 Mart, 2011, 12:22:32
Yanlış hatırlamıyorsam Sadık Hoca'nın salonunda başlıyacaktın dostum.

Keşke, bu tembellikle zor.

En iyisi yürüyüş yapmak.

Ama Çiko da durmadan yürümesine rağmen zayıflayamıyor.  :)

pizagor

Alıntı yapılan: Lami Tiryaki - 23 Mart, 2011, 12:24:58
8 yıldır vücut geliştirme sporu yapıyorum. Bu sporu seçmemin önemli nedenlerinden biri okuduğum çizgi roman kahramanları gibi olmaktı. Gerçi evlenince son iki yıldır işi fitness'a vurduk ölçüler önemli ölçüde küçüldü ama yaşıma göre hala idare eder durumdayım :) .

Bu nadir olumlu örneklerden, takdir edilecek bir durum...

Ama genelgeçer Türk erkeğine gelirsek, Conan'ın üstte geniş omuz ve geniş gögüs kafesi, altta nispeten dar karın basen bölgesinin tam tersi olacak şekilde bir zamanlar geliştirilmeye başlanmış ama bir süre sonra sıkılınıp bırakılmış (özellikle arada evlenilmişse daha da hızlı bir terkediş söz konusu olur) çalışmalardan sonra sönen kaslarla darlaşan omuz ve göğüs kafesi ve gittikçe büyüyen göbek...

Bu genellemeye kimse hayır demez herhalde!

Lami Tiryaki

Alıntı yapılan: pizagor - 23 Mart, 2011, 12:40:11
Bu nadir olumlu örneklerden, takdir edilecek bir durum...

Ama genelgeçer Türk erkeğine gelirsek, Conan'ın üstte geniş omuz ve geniş gögüs kafesi, altta nispeten dar karın basen bölgesinin tam tersi olacak şekilde bir zamanlar geliştirilmeye başlanmış ama bir süre sonra sıkılınıp bırakılmış (özellikle arada evlenilmişse daha da hızlı bir terkediş söz konusu olur) çalışmalardan sonra sönen kaslarla darlaşan omuz ve göğüs kafesi ve gittikçe büyüyen göbek...

Bu genellemeye kimse hayır demez herhalde!

Bence de haklısın dostum. Irkımıza özgü güreşçi tarzı vücut yapımız spor olmadan ileri yaşlarda aynen dediğin hale geliyor. İki yıldır fitnessla devam ettiğim halde ilk genişleyen bölgem alt karnım oldu. İnce uzun yapılarıyla beyaz ırk sporsuz dahi-şişman değilse-belli bir şekli koruyor en azından.

Selamlar
Lami

Lami Tiryaki

Alıntı yapılan: hanac - 23 Mart, 2011, 12:32:17
Keşke, bu tembellikle zor.
En iyisi yürüyüş yapmak.
Ama Çiko da durmadan yürümesine rağmen zayıflayamıyor.  :)

Çiko yürüdüğü kadarda yiyor ama. O yemeye, o yürüyüşler az bile.

Selamlar
Lami

tommikser

Valla ben hayatımda bu kadar yiyen biri görmedim.Aksi gibi bu kadar yürüyen birini de görebilmiş değilim.Helal olsun Cico Felipe Cayetone Lopez Martinez ve Gonzales'ime.

muzafferg

Alıntı yapılan: gunessemerci - 21 Mart, 2011, 15:44:21
Muzaffer bey sözünü ettiğiniz macera KIZIL TIRNALAR'dır.Valeria ile olan ve ikisinin esir düşüp,Conan'ın ölüm ringinde ölümüne dövüşüp kendini tanrı olarak tanıtması ile devam eden güzel bir maceradır.

Çizimler benim gibi Conan hayranlarına ilk başta garip gelmekle beraber,Kızılkardeşlikten Valeria ile olan maceraları da enfestir vessalam.

Çok teşekkür ederim :) Ne zamandır hatırlayamıyordum,iyi oldu.