29 Ekim geleneksel toplantı

Başlatan rumar80, 17 Ekim, 2011, 13:51:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hanac

Alıntı yapılan: hennessy - 29 Ekim, 2011, 18:22:50
Adminimizin karizmasından bugün geçilmiyordu.

Teşekkür ederim Murat, aynen söylediğim gibi yazmışsın.

Yoksa sen darkwood'u mu kastettin.  :)

drfuhrer

hanac

hennessy

Alıntı yapılan: hanac - 29 Ekim, 2011, 18:36:41
Alıntı yapılan: hennessy - 29 Ekim, 2011, 18:22:50
Adminimizin karizmasından bugün geçilmiyordu.

Teşekkür ederim Murat, aynen söylediğim gibi yazmışsın.

Yoksa sen darkwood'u mu kastettin.  :)

Yok sevgili adminim bugün sizin önderliğinizdeydik :)
Murat : Hasan abi Avengers dağılmış duydun mu?
Hasan: Duydum duydum toplanın Tellioğulları

rumar80

Şimdi üzüldüm. Gambit ile tanışamadım ve sevgili Ümit ve Mesut'u göremedim. Kısmet bir sonraki toplantıya.
  Resimleri bekliyoruz

hennessy

Yener bey de gelmişti bir ara

darkwood

Biraz geç toplantıya katılmam sebebi ile, toplantı için gelen bütün arkadaşlarımızı göremedim, fakat orada bulunan ve sonradan gelen arkadaşlar ile bir arada olmakta keyifliydi. inşallah bir dahaki sefere daha fazla arkadaşımız ile tekrar bir araya gelmek için fırsatımız olur.
Sevgili İlyas ın yeni dükkanınıda vesilesi ile ziyaret etmiş olduk. Güzel ve büyük bir dükkan, taşınma işlemi daha yeni olduğu için tam olarak her şey hazır değildi.
Fakat konukseverlik ve ikramlar her zamanki gibi güzeldi, teşekkürler sevgili İlyas.
Bu arada yeni çıkan çizgiromanlarıda görüp satın alma şansımız oldu, bir kısmınıda fuar a bıraktım...
Darkwood Sakinleri..

hennessy

Sevgili darkwood abim voltoya başladım ilk elli sayfa bitti, işler kızışıyor.

Saklı yüze hayranlığım artıyor, içindeki insani duygular ortaya çıkıyor.

Saint2

Hepinizi gördüğüme çok sevindim... Özlemişim gerçekten....
İlyas'ın dükkan dört dörtlük olacak gibi. Şimdilik boş gibi gözükse de sadece arka taraftaki deponun dükkanın yarısı kadar olduğunu ve oranın kitap dolu olduğunu belirteyim.

rumar80

Bu sefer benim için kısa bir toplantı olsa da arkadaşlarımla birlikte olmak bile yetti. Sevgili Reşat ile ilk defa tanıştım, ama comics üzerine güzel bir sohbet yaptım. Sevgili Efe'nin ilk toplantısı oldu. İlyas'ın dükkanı umut vaat ediyor. Ayrıca pasajdaki dükkân da çalışmaya devam edecekmiş. Daha çok eski dergiler yayınlanacakmış. Haydi hayırlısı.
   Bu arada sevgili Eren önerdi Altın madalyon ailesi olarak toplantı olayını bir basamak daha ilerletmeyi düşünmeye başlayalım. Birlikte bir yemek ya da sinema gibi.....

hennessy

Alıntı yapılan: rumar80 - 29 Ekim, 2011, 22:50:19
   Bu sefer benim için kısa bir toplantı olsa da arkadaşlarımla birlikte olmak bile yetti. Sevgili Reşat ile ilk defa tanıştım, ama comics üzerine güzel bir sohbet yaptım. Sevgili Efe'nin ilk toplantısı oldu. İlyas'ın dükkanı umut vaat ediyor. Ayrıca pasajdaki dükkân da çalışmaya devam edecekmiş. Daha çok eski dergiler yayınlanacakmış. Haydi hayırlısı.
   Bu arada sevgili Eren önerdi Altın madalyon ailesi olarak toplantı olayını bir basamak daha ilerletmeyi düşünmeye başlayalım. Birlikte bir yemek ya da sinema gibi.....

Evet artık hep beraber bir yemek yemeliyiz güzel olur

Gambit

Alıntı yapılan: rumar80 - 29 Ekim, 2011, 18:40:04
   Şimdi üzüldüm. Gambit ile tanışamadım ve sevgili Ümit ve Mesut'u göremedim. Kısmet bir sonraki toplantıya.

ben geldim, 2 dakika icerdekilerle tanisiyordum ki sizin kapidan ciktiginizi soylediler :) sans, bir sonraki sefere artik

Ilyas in dukkan super ferah olmus, umuyoruz iyi is yapacak, kendisine misafirperverligi icin cok cok tesekkur ederim

Alıntı YapYener bey de gelmişti bir ara

Hennesy, hanac ve diger arkadaslar,

Altan in dukkandan ayrilinca pasaja bir ugrayayim dedim ve Yener bey ile cok uzun bir muhabbete daldik, geldigimde siz gitmistiniz. Asagida gorusurz desem de gelemedigim icin kusura bakmayin, bir sonraki toplantida daha zamanli gelecegim, soz  :)

gamlıbaykuş

Bu güzel toplantınızda aranızda olmayı çok isterdim ama olmadı. Resimleri bir an önce yükleyin. Bir de Gerekl'nin yayınları neymiş bilgilendirebilir misiniz? Diabolik ve Vampirella yok herhalde...
Hayat ne kadar güzel, hoş,
Haydi durma sevgiline koş...

s.b

Aranızda olamadığım için üzgünüm. Cumartesi günleri çalıştığımız için gelemedim. Henüz görüp tanışamadığım arkadaşlar var. Onları da görebilmeyi çok istiyorum. Belki bir gün tanışabiliriz.
İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN YAŞADIĞIN GİBİ İNANIRSIN

hennessy

Resim çeken arkadaşlar resimleri kendinize saklamayınız yayınlayınız :)