Thor: The Dark World (2013) - Phase 2/8

Başlatan dean, 03 Ekim, 2012, 13:38:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tarkan Kurt

Şu 3D olayına acayip kıl oluyorum ben de. Avatar hariç izlediğim 3D filmlerin çoğunda 1-2 sahne hariç 3 boyut olayı hikayeydi. Rahatsız gözlüklerle izlemeye çalışmak işkence.

ercoktay

Sırf şu 3D için sinemadan soğuyorum. O gözlüklerle bir iki sahne göreceğim diye işkence gibi izlemek zorunda bırakıyorlar bizi. Gözü gerçekten çok yoruyor. Sektörde 3D film çekmeyince olmaz algısı oluştu galiba. Yok mu şöyle cengaver bir yönetmen ben sadece 2D çekeceğim diyecek.

Pulluk

Bu arada filmin biri yazıların ortasında biri de en sonunda olmak üzere 2 sahne daha mevcut. Aman kaçırmayın :)
Hayallerine giden yol kutuplardan bile geçse vazgeçme!

Gambit

Alıntı yapılan: Tarkan Kurt - 04 Kasım, 2013, 07:59:52
Şu 3D olayına acayip kıl oluyorum ben de. Avatar hariç izlediğim 3D filmlerin çoğunda 1-2 sahne hariç 3 boyut olayı hikayeydi. Rahatsız gözlüklerle izlemeye çalışmak işkence.

aynen

benim de kafam agridi 3D de

Film e gecen Cuma gittik Izmir de

ben cok eglendim

aslinda filmin cogu sahnesinin sadece orman da dagda gececek, bir nevi ghostrider 2 gibi olmasindan korkuyordum ama tam aksine, ilk filmden cok daha eglenceli ve guzel efsanevi hareketleri olan bir film cikti karsima

ikinci kere izlenir

ercoktay

Alıntı yapılan: BulentT - 04 Kasım, 2013, 15:47:29
Bu arada filmin biri yazıların ortasında biri de en sonunda olmak üzere 2 sahne daha mevcut. Aman kaçırmayın :)

2 tane mi???? Ben birini mi gördüm acaba????

Spoiler---

Benim gördüğüm sadece Benico Del torolu olan

Spoiler....

dean

Alıntı yapılan: ercoktay - 04 Kasım, 2013, 16:02:37
2 tane mi???? Ben birini mi gördüm acaba????

Spoiler---

Benim gördüğüm sadece Benico Del torolu olan

Spoiler....

En sonda bir tane daha vardı ama sen asıl önemli olanı izlemişsin. Diğerinide söyliyeyim ben.

Spoiler

Thor, filmin sonunda tekrar döneceğim diye gitmişti. Jenerik bitince Jane Foster'ı masada otururken buluyoruz. Etraftan yıldırım sesleri geliyor, Jane balkona çıkıyor, Thor'u görüyor ve böylece iki aşık tekrar kavuşmuş oluyor. Son olarakta Jotunheim yaratığı Londra sokaklarında gezmeye devam ederken görülüyor, sahne bitiyor.

emre ozdamarlar

Simdi sinemadan geliyorum. Beklentilerimin cok altinda bir yapimla karsilastim, benim icin hayal kirikligiydi bu film. 10 uzerinden 5 anca gider. Filmi ikinci kez izlememi saglayacak tek bir sahne bile yok.

Hele o filme komiklik katmasi beklenen Jane'in yardimcisi uyuz kiz ve dangalak stajyere nasil uyuz oldum anlatamam. Bi ara Londra sokaklarinda Dark Elf'ler mal mal bu ikisini kovaliyodu falan, kim yaziyor bu senaryolari hayret ediyorum.

Filmin basinda cocuklarin takildigi terkedilmis binada gecen kisim dogrudan Animatrix'in Beyond adli kismindan fazlasiyla esinlenmeler iceriyor bunu da belirtmeden gecmeyelim.

dean

Bildiğiniz gibi Marvel, her Blu-ray'i ne bir de kısa film koymayı ihmal etmez oldu. Thor : The Dark World'ün Blu-ray'i ile de All Hail the King isimli One-Shot gelecek. Kısa film Sir Ben Kingsley'in Iron Man 3'e oynadığı tartışmalı karakter Trevor Slattery'in hapishane maceralarına odaklanacak.

kalidor

Filmi dün akşam izledim ve çok çocuksu geldi açıkçası. Evrenin öncesinden kalma bir madde bula bula Jane Foster'ı buluyor, Thor da onu tutup Asgard'a getiriyor. Sif, Volstagg ve Fandral gibi önemli yan karakterler tam anlamıyla figüran Babür kalmışlar. Loki fena değildi yine de. Bir sürü gereksiz espri ve zırvalıkta vardı. Kara elfler binlerce yıllık uykularından uyanıp evreni yokedecekler, bir tane çılgın profesörün 4 çubuğuyla emellerine ulaşamıyorlar. Yani adamların ellerinde bütçe, imkan, oyuncu vs var da var ama işte olmuyor olmuyor.  ::)

PS: Thor'un eve girince çekicini askıya asması iyiydi ama :D
Crom! Ölüleri Say...

tommikser

Bende şimdi izledim(10 dk olmadı bitireli).Film bence çok eğlenceliydi.Tam anlamıyla comics olmuş.Marvel'in filmleri daha çocuksu geliyor olabilir ama zaten birazda öyle olmalı gibi geliyor bana.Sonuçta sanatsal bir film izlemediğim için bence uyarlama olarak güzel olmuş.Zenci olayına gelecek olursak bence çok sırıtmamış.O kadar kafaya takılacak bir durumda değil.

Çekicin askıya asılması gerçekten çok iyiydi.Birde metro sahnesinde çok güldüm.Süper akıl etmişler adamlar.Şimdi izleyenlere sormak istediğim bir şey var. O son sahnede çıkan koleksiyoner dedikleri kim acaba?

rumar80

Kolleksiyoner ile ilgili bilgilerin bir kısmını benim Avengers yazılarımda bulabilirsiniz. Kolleksiyoner ve akranları kendilerini sadece bir işe adayan gereksiz tiplerdir. Stranger, Gardener vs gibi tiplerdir.

rumar80

Bu arada ben filmi son 40 dakikasına kadar izledim. Daha sonra ara verdim. Tekrar açmaya çalıştığımda izlediğim site filmi kaldırmıştı. Son 40 dakikayı başka zaman izleyeceğim.
  Genel olarak vasat bulduğumu da belirteyim

V

Öykü 70'li yılların naif öyküleri gibiydi.Karakterler kartondan, çocuksuydular. İdare eder bir çizgi roman uyarlaması ama, iyi bir film değil kesinlikle..
"İstemem,eksik olsun.."

Nightrain

Beğenmedim. Loki olmasaydı yarısında kapatacaktım.

Adamlar parayı basıp o kadar efekt yapmışlar ama bir Allahın kuluda "Hacı şimdi Odin ve Thor'un elinde Asgard'dın güçlü silahları var, bol bol kullandıralım" dememiş. Film boyunca Odin Gungnir'ini sadece 1 kez kullandı, Thor ise çekicini havaya kaldırıp şimşek yağdırmadı. Ulan adam şimşek tanrısı işte! Odin'i feci güçsüz yapmışlar. Daha bir avuç Elf'e karşı Asgard'ı savunamayan adamın krallıkta ne işi var yahu? Adam babatanrı, Tanrıların en güçlüsü, en iradelisi. Yapımcılar bunları unutmuş olmalı. Kıçı kırık bir aşk hikayesiyle filmi mundar etmişler.
"Bu yıldızı çok mu istiyorsun Heatie? Al ye o zaman!"

rumar80

Filmi ayakta tutan Loki'ydi. Thor kas yığını, aşk yorgunu, vs bir tip gibiydi bence. Olayı bile o değil de Jane ve Selvig çözdü. Odin de artık tahtı bıraksam da köşeme çekilsem der gibiydi. Daha başta Hogun'u da emekliye ayırınca geriye ne kaldı ki? Umarım daha düzgün bir üçüncü film (eğer düşünüyorlarsa) planlarlar.
   Son not: Iron Man 3 bile bundan iyiydi.