RİN TİN TİN

Başlatan Mister NO, 21 Kasım, 2013, 00:00:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

memospinoz

Vahşi Batı'nın en şapşal köpeği Rintintin yine iş başında.
Red Kit ile yollarını ayırdıktan sonra Hapishane'nin demirbaş görevlisi olan Rintintin, bir anda kendisini ve dostlarını Süvariler ile Kızılderililer arasında çıkan bir savaşın ortasında buluyor...
Dünyaca ünlü çizer Morris'in çizgileriyle komik mi komik bir Rintintin macerası daha...

Sayfa Sayısı: 48
Etiket Fiyatı: 14 TL

memospinoz

Vahşi Batı'nın en şapşal köpeği Rintintin yine ortalığı karıştırıp yeni yurdu olan Alcatraz cezaevinin altını üstüne getiriyor. Morris, Fauche ve Léturgie üçlüsünden yine unutulmayacak bir Rintintin macerası.

Sayfa Sayısı: 48
Etiket Fiyatı: 14 TL

trooper

6 sayı basılarak yarım bırakıldı diyebilir miyiz Rintintin için? Yoksa YKY'nin planları arasında hala yer alıyor mu?

hanac

Alıntı yapılan: trooper - 01 Şubat, 2025, 19:50:166 sayı basılarak yarım bırakıldı diyebilir miyiz Rintintin için? Yoksa YKY'nin planları arasında hala yer alıyor mu?

Kimse bilmiyor, kendileri de dahil  ;D

Bu listede yok gibi.

http://altinmadalyon.com/altin/index.php?topic=18879.msg250657#msg250657

Lucky_Luke

Ben bunu ilerde toplu albümlere bir şekilde entegre ederler diye pas geçmiştim. Şimdi beni " Yandı Gülüm Keten Helva " moduna soktuğu için YKY ye ve çalışanlarına selamlarımı gönderiyorum >:D
Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar; önce haysiyetlerini sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.

(Mustafa Kemal Atatürk)

trooper

Alıntı yapılan: hanac - 02 Şubat, 2025, 11:30:01Kimse bilmiyor, kendileri de dahil  ;D

Bu listede yok gibi.

http://altinmadalyon.com/altin/index.php?topic=18879.msg250657#msg250657

Geçtiğimiz gün çıkan sayıların tamamını aldım. Açıkçası bu sayıların üzerine bu başlıkta yer alan diğer sayıları görmemiştim ve yarım kaldığını bilmiyordum ama yine de aldığıma pişman değilim. Kalanları da YKY basmaya devam eder umarım

trooper

Bu arada aldığım ciltleri kontrol ederken tamamının 2. baskı yaptığını fark ettim. Rintintin satmış ki ikinci baskı yapmış. Devam sayılarının gelmemesine bir kere daha şaşırdım diyebilirim

Tuco Ramirez

4-5 baskı yapan Red Kit'ler bile basılmıyor. Hem cilt hem sayılar. Yapı Kredi'nin bu durumu, Rodeo yayıncılık gibi oldu. Red Kit Telifleri elinde ama basmıyor da bırakmıyor da. Rodeo'da da aynı durum Ken Parker için geçerli.