Kit Taylor - HOZ

Başlatan hanac, 10 Kasım, 2011, 19:06:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aa

Bu kalitede yayına sonuna kadar destek olacağım.
Esse Gesse Hayranı...

caretta

Kit Taylor'un Ceylan Yayınları kapaklarının iç tarafında 'Osman Egeli'nin izniyle yayınlanmaktadır.'ibaresi var.Ben
şahsen eski bir ç.r. yayıncısının isminin zikredilmesine çok sevindim.Ceylan Yayınları bütün ç.r.yayıncılarının
atasıdır.Düşünün 1958'de İtalya'da yayınlanmaya başlayan Kit Taylor'1959'da Türkiye'de basıp satıyor.Ceylan
Dergisi,Zagor,Teks,Kinova,Tommiks,Teksas,Tim,Killing gibiç.r.'ları yayınlayan yayınevi.
    Merak ettiğim şu:Osman Egeli'den Kit Taylor'un 1959'da kullandığı yayınevi künyesini kullanmak için mi bu izin
alındı?Ceylan Yayınları kapakları Samim Utkun çizimleri değil.3 ve 4. kapaklarda 'Nejat'imzasını okudum.

dursar

MUHTESEM BIR DIZAYN.KITABI SEVMEKTEN OKUYAMIYORUM.HOZ UN BASARILARININ DEVAMINI DILIYORUM.
KITTAYLOR , JUDAS VE YENI CIKACAK YAYINLARIN TAKIPCISI OLACAGIM.

can amca

İtiraf ediyorum!! Çizgi roman hastası olmama rağmen çocukluğumdan beri hiç okumadığım nadir çizgi romanlardan biridir Kit Taylor. Bir şekilde ısınamamıştım. Fakat HOZ'un çıkardığı bu edisyonu görünce dayanamadım ve aldım. Her yönü ile ince düşünülmüş bir yayın olmuş. Öncelikle böyle bir yayın ve yayıncılık anlayışı için Haşim Bey ve Başak Hanım'a sonra Ceylan Logosunun kullanımına izin veren Osman Egeli ve arşivini böyle bir eser için kullanıma sunan Tayfun Alemdar'a (Meraklı Çizgi) bir çizgi roman sever olarak gönülden teşekkür ediyorum.

darkwood

Tay yayınları zamanında severek birçok bölümünü okuduğum Kit Taylor'un eksik sayılarını tamamlamak ve kalan eksik maceralarınıda okumak istiyordum.
Bu istekdiklerimize kulak veren ve bu güzel yayının çıkmasında katkısı olanları kutluyorum. HozComics'in disiplinli, düzenli ve kaliteli yayın anlayışı ile artık tam bir külliyata sahip olacağımızı umuyorum.
Ayrıca tüm çizgiroman severler arkadaşlara bu kitabı satın almalarını şiddetle tavsiye ediyorum.
Darkwood Sakinleri..

yunusmeyra

tebrikler, hoz ..sen yayınla biz alacağız..
HULK DEĞERLİ BİR KAHRAMANDIR!
HSD YENİ ÜYELERİNİ BEKLİYOR

V

HOZ muhteşem bir iş çıkartmış.

Keşke Teksas,Tommiks,Swing serilerinde de türkçe ve orjinal  fasikül-sayı

kapakları olsaymış diyesi geliyor insanın.Hani tekrardan  Ceylan-Ertuğrul Ürer kapakları,orjinal kapaklarıyla

yayınlansalar alırım valla.
"İstemem,eksik olsun.."

hanac

Kit Taylor'un 2 ayda bir çıkacağı kesinleşti gibi.

HOZ 1 Şubat da Swing 81, Judas 4 vve Dylan Dog Maxi 2 yi yayınlayacağını açıkladı.

Kit Taylor listede yok.

Bence de doğrusu 2 ayda bir olması.

aa

Düzenli çıksın da iki aya razıyız. HOZ bu seriyi de tam olarak bitirecektir.
Esse Gesse Hayranı...

yunusmeyra

belkide diğer "eski" yayın serileri hafifleyince kit taylor'u ayda bir okumak mümkün olur ... ;)(mu)
HULK DEĞERLİ BİR KAHRAMANDIR!
HSD YENİ ÜYELERİNİ BEKLİYOR

hanac

Alıntı yapılan: yunusmeyra - 28 Ocak, 2012, 20:29:23
belkide diğer "eski" yayın serileri hafifleyince kit taylor'u ayda bir okumak mümkün olur ... ;)(mu)

81. sayı ile Swing bitiyor.

1 cilt sonra Judas da bitecek.

Olabilir tabii.

Belki HOZ yeni serilere de başlayabilir.

s.b

Haşim bey çizgiromansız duramaz. Yayınlayacak bir şey kalmasa bile, eminim kendisi bir çizgiroman yazıp çizerek yayınlar. O yüzden kim ne derse desin, ben, Haşim bey yaşadığı sürece okunmaya değer çizgiromanlar bulabileceğimin rahatlığı içindeyim.
İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN YAŞADIĞIN GİBİ İNANIRSIN

aa

Ben de böyle düşünüyorum. Haşim bey yine güzel bir seri bulur ve tamamlar. Swing den sonra sırada Judas ve Tom Braks var.
Esse Gesse Hayranı...

DAMPYR

Alıntı yapılan: aa - 03 Şubat, 2012, 14:35:23
Ben de böyle düşünüyorum. Haşim bey yine güzel bir seri bulur ve tamamlar. Swing den sonra sırada Judas ve Tom Braks var.
özellikle Tombraksı yarıda bırakmadan tamamlasında sonra başka serilere geçebilir...... :D ;)

aa

Ben şahsım adına yarıda bırakmayacağına eminim.
Esse Gesse Hayranı...