Kit Taylor - HOZ

Başlatan hanac, 10 Kasım, 2011, 19:06:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dursar

KIT TAYLOR UN YENI SAYISINI SIMDIDEN  BEKLER OLDUM.
YAYIN PERIYODUNU  AYLIK  OLARAK  DUZENLENMESI  OKUYUCU ACISINDAN  COK IYI OLUR KANAATINDEYIM. ::)

tommikser

Ben yayını beğendim fakat anlamadığım birşey.Bu yayın için Haşim bey gerçekten çok emek harcamış eline sağlık.Yalnız bu kadar kötü kalitede kağıdı neden inatla kullanıyor anlamış değilim.Yani biraz daha kalın kağıt kullansa ne olur merak ediyorum.Bence verilen emeğin hakkında bir kağıt değil.Arkadan gölgeli gölgeli okumak acaip canımı sıktı.

darkwood

Alıntı yapılan: gunessemerci - 10 Şubat, 2012, 15:00:26
Ben yayını beğendim fakat anlamadığım birşey.Bu yayın için Haşim bey gerçekten çok emek harcamış eline sağlık.Yalnız bu kadar kötü kalitede kağıdı neden inatla kullanıyor anlamış değilim.Yani biraz daha kalın kağıt kullansa ne olur merak ediyorum.Bence verilen emeğin hakkında bir kağıt değil.Arkadan gölgeli gölgeli okumak acaip canımı sıktı.

Evet aynı olay Tom Braks 8.cilttede vardı. Bu yüzden bu kitabı almadım.
Haşim bey umarım bu uyarıları dikkate alır ve yeni sayılarda baskıya uygun kağıt  kullanılması için  gerekeni yapar.  ???
Darkwood Sakinleri..

labirent

Haşim bey, umarım çıkar çıkmaz aldığım Tom Braks ve Kit Taylor 'un yanına Larry Yuma 'yı da ekler ve reknli olarak 2012 içinde yayınlar.

DAMPYR

Alıntı yapılan: labirent - 10 Şubat, 2012, 15:12:49
Haşim bey, umarım çıkar çıkmaz aldığım Tom Braks ve Kit Taylor 'un yanına Larry Yuma 'yı da ekler ve reknli olarak 2012 içinde yayınlar.

onuda gölgeli yayınlarsa renkli yayında daha kötü gözükür.şu sorunun çözülmesi lazım önce.... :-\ :(

DAMPYR

Alıntı yapılan: Kızılmaske - 10 Şubat, 2012, 18:25:29
Alıntı yapılan: labirent - 10 Şubat, 2012, 15:12:49

onuda gölgeli yayınlarsa renkli yayında daha kötü gözükür.şu sorunun çözülmesi lazım önce.... :-\ :(

Ama gölgeli ,mölgeli ne olursa olsun çıksın ilk ben alırım valla.... 8) ;D ;D ;D

hanac

2. sayı Mart da çıkıyor.

s.b

2. sayı gecikmeden geldiği için Haşim beye teşekkür ederim. Küçük Rangerimiz bizim canımız ciğerimizdir. Daha önce hiç okumamış olanlara bu ilk sayılar biraz yavan gelmiş olabilir. Ama asıl heyecanlı maceralar Kit biraz boy attıktan sonra başlayacak. Kronolojik sıralamaya sadık kalınarak yayınlanan Kit Taylor'u mutlaka alın okuyun.
İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN YAŞADIĞIN GİBİ İNANIRSIN

hanac

Haşim Bey hiç aksatmadan her ay 3 yayın yayınlıyor.

Daha ne olsun.

s.b

Alıntı yapılan: hanac - 29 Şubat, 2012, 22:09:21
Haşim Bey hiç aksatmadan her ay 3 yayın yayınlıyor.

Daha ne olsun.

Kesinlikle haklısın. Az olsun öz olsun. Tabi buradaki azdan kastettiğim, Hoz Comics'in kapasitesine göre az. Gerçi, Haşim beyin ne sürprizler hazırladığını bilemeyiz ama, yayın adedini arttıracağından eminim.
İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN YAŞADIĞIN GİBİ İNANIRSIN

haysat

Kit Taylor gibi bir seriyi ilk sayıdan itibaren yayınlayıp bizlere kazandırdığı için Haşim Bey'i kutlamak lazım.
Dediğiniz gibi Haşim bey kesin yeni yayınların peşindedir ve bizlere yeni süprizler hazırlıyordur.
HİÇBİRİNİZ ANLAMAMIŞSINIZ
BENİ SİZİN YANINIZA HAPSETMEDİLER
SİZİ BENİM YANIMA HAPSETTİLER !

darkwood

Bu güzel yayın sırf rafa koymak için bile alınır, güzel kapak paylaşımı için teşekkürler..
Darkwood Sakinleri..

Tarkan Kurt

Açıkçası bu seriyi almıyorum ve almayı da düşünmüyorum ama ilk cildi inceledim. Oldukça özenli bir çalışma olmuş. Bu yüzden Haşim Beyi tebrik ederim. Kit Taylor meraklıları için tam koleksiyonluk bir seri.

DAMPYR

Alıntı yapılan: Tarkan Kurt - 01 Mart, 2012, 08:03:33
Açıkçası bu seriyi almıyorum ve almayı da düşünmüyorum ama ilk cildi inceledim. Oldukça özenli bir çalışma olmuş. Bu yüzden Haşim Beyi tebrik ederim. Kit Taylor meraklıları için tam koleksiyonluk bir seri.

evet kolleksiyonyucalar için Ceylan yayınları kapaklı olunca bulunmaz nimet oluyor..... :) :D ;)

aa

teşekkürler HOZ. Kaliteli baskı, düzenli yayın. Bu seriyi de bitirecektir.
Esse Gesse Hayranı...