Heroes Reborn

Başlatan dean, 24 Şubat, 2014, 13:39:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dean

4. sezondan sonra finalsiz şekilde iptal edilen Heroes, 2015 yılında 13 bölüm olarak küllerinden doğuyor.

Heroes Reborn: 2015

Harun Ça

Finalsiz iptal etmeleri üzmüştü, bu mini seride de yeni karakterler olacak herhalde.

dean

Alıntı yapılan: Mic-Har - 24 Şubat, 2014, 23:41:46
Finalsiz iptal etmeleri üzmüştü, bu mini seride de yeni karakterler olacak herhalde.

Şimdilik yeni hikaye yeni karakterler diyorlar, bakalım.

doktor1881

öyle ya da böyle HEREOS başlayacak Talep vardı niye iptal ettiler Çok güzel bir diziydi Ama 2015 e daha çok var Köprünün altından çok sular akar

dean

Harun Ça

24 Eylül'de başlıyor.

rumar80

Harun nerelerdesin?
   İyi misin?

dean

pizagor

Pazar akşamlarımızı Heroes'a göre ayarlayıp, hanımla saniyesini kaçırmadan izlediğimiz zamanlar sanki dün gibi. Ilk bölümün üzerinden kaç sene geçti, yedi mi, sekiz mi? Bir de 1400 vardı yine aynı dönemden, çizgiroman tadında gözlerimi ayırmadan izlerdim. Maalesef yarım kalmıştı o dizi...
İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

rumar80

Onlar 3000 kişi daha fazlaydı Özgür  :)

pizagor

İlk Biriktirici... Vampir Dişçisi... Huysuz İhtiyar... KRONİK İTTAPAR!!!
Hayat sana sokak hayvanlarına davrandığın gibi davransın!

doktor1881

Bölüm:1 (Güncel) Bugün yayınlandı devamı 24 Eylül de
Tek kamera ile çekilmiş belgesel gibi
Dizi kötü değil berbat Bölüm Notu:0/10 bile çok
Senaryo zayıf oyunculuk felaket Bölümü bile bir çırpıda değil diğer dizilerle harmanlayarak izledim
İki bölüm daha sanş tanıyıp devam edip etmeyeceğime karar vereceğim
Nerde Heroes nerde bu dizi müsvettesi

doktor1881

Bölüm:1 (Güncel) Önce yayınlanan pilot bölüm imiş ama bu bölümle bağlantı kuramadım
Dizi ilk bölüme göre fena başlamadı.Evolar ve bazı insanlar arasında bir savaş var.
Bir şey geliyor ama ne ??? ??? ???
Bölüm Notu:6.5/10

dean

Sen muhtemelen Dark Matters isimli webisode'ları izlemişsindir. Esas pilot bölüm şimdi izlediğin. Öncekini boşver  :)

doktor1881

Alıntı yapılan: dean - 25 Eylül, 2015, 23:50:37
Sen muhtemelen Dark Matters isimli webisode'ları izlemişsindir. Esas pilot bölüm şimdi izlediğin. Öncekini boşver  :)
izlediğim site pilot diye göstermişti ve hiç beğenmemiştim ama şimdi izlediğim  bölümde gazeteci kardeşimi sen mi kaçırdın diye sorunca hatrladım.Orda da bu gazeteci vardı
Bölüm:2(GünceL) El Vengador önemli bir güç olacak gibi
Miko'lu bölümler bence bir adım önde
Bu bölümde giriş niteliğinde oldu Bölüm sonu geçen fragmandan bizi güzel bölümler bekliyor gibi
Bölüm Notu:7/10